Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
καλησπέρα σε όλους.Θέλω να κάνω επισυναψη κάποιες φωτο στο app της revolut αλλά δεν με αφήνει.Παταω το εικονίδιο της επισυναψης μου βγάζει επιλογές διαλέγω την συλλογή και με γυρίζει πίσω χωρίς να την ανοίξει.Μαλλον κάτι με την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει γιατί είδα ότι εκεί που τσεκαρει για προβλήματα μπαταρίας λέει αποτροπή ανοίγματος εφαρμογών από άλλες εφαρμογές,πως στον π....ο το βγάζω αυτό;μου έχει σπάσει τα νεύρα.εχω την τελευταία ελληνική dev
-
ωραιο δώρο ευχαριστούμε και καλή τύχη σε όλους
-
+1 και από εμένα dimitris7
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαδυστηχως καηκε ο ssd που ειχα τα win και εχω μονο ubundu στον hdd.και το unlock πηγα σε ενα φιλο και το εκανα αλλα τωρα δεν παιζει να παω περασε η ωρα.αν υπαρχει λυση με την μμ πες μου θα την παλεψω μονος αρκει να μην θελει windows
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Angelo.: “Ακολουθησα τον οδηγο κατα γραμμα.. ” Ακόμη υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση...Η κάνετε υπομονή ή μια μικρή τροποποίηση στην ρομ... ” για πες γιατι και εμενα το ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει.εκανα restore το μπακαπ και τωρα γαμ....ε ο διας. Δεν ξεκλειδωνει με τιποτα,ξανα twrp εσβησα τα αρχεια που πρεπει,τωρα ξεκλειδωσε αλλα γ.....ε εντελως δεν μπαινει στις ρυθμισεις με τιποτα.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
καλή επιτυχία σε όλους XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
έδωσα και εγώ την ψήφο μου 565 ήταν μόλις ψήφισα.παμε για την πρωτιά. (dimitris7)