Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Κάτι πρέπει να είναι λάθος.. Δεν εξηγείται αυτή η εικόνα. Κατά τα άλλα το fingerprint δεν ξεκλειδώνει το τηλ μετά από reboot, πρέπει να βάλεις το μοτίβο. Μετά το πρώτο ξεκλείδωμα δουλεύει κανονικά..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19897/
-
Ή ρομ για το κενζο είναι μπαμ, το αποτύπωμα κάνει κάτι περίεργα μερικές φορές.. αλλά έκανε και στην πρώτη 6.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με 1,7 την ώρα στις πόσες μέρες την καίει τη μπαταρία; οέο;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Την έχω περάσει από χθες την THUNDER σε ΜΜ και όλα δουλεύουν θαυμάσια. To ξεκλείδωμα των τραπεζικών εφαρμογών με το δακτυλικό αποτύπωμα είναι πολύ βολικό. Μέχρι και ειδοποιήσεις από το Pushbullet έχω σε αντίθεση με τος προηγούμενες ROM. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω το ZIP του SnapDragon Camera μέσω TWRP. Το έχει και κανένας άλλος το ίδιο θέμα;” Και γω το ίδιο, δεν πρέπει να είναι συμβατή.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@yiannism01 Ή εγκατάσταση στο δικό σου ολοκληρώθηκε ή έκανε reboot μόνο του και άνοιξε ?? Περίμενε μήπως σου κάτσει αύριο , ετοιμαζω την 6.9.9-2 ..” Δεν το θεωρώ πρόβλημα.. το πρόβλημα μου είναι η μπαταρία που δεν τελειώνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@yiannism01 Είσαι σίγουρος ότι έχεις δική μου ρομ ?? Μόνο στο MiNotePro δεν έχω gmail .. Επίσης στη χθεσινή 6.9.9 δεν το είχα βάλει , στη σημερινή μπήκε κανονικά .. Όλες μου οι ρομς έχουν το gmail μέσα ..” Σιγουρότατος, από την 1η δεν έχω Gmail. Μπορεί να είναι θηλυκό και να μην.. μου κάθεται.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από amalag: “Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω; ” Που το βρήκες το gmail και θες να το απεγκαταστήσεις; Αφού η ρομ του @gkalen δεν το έχει μέσα. Εγώ που το χρησιμοποιώ το εγκαθιστώ κάθε φορά..” Δε ξερω για την συσκευη σου αλλα το αντιθετο συμβαινει. Η rom του gkalen εχει προεγκατεστημε…
-
Παράθεση από amalag: “Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω; ” Που το βρήκες το gmail και θες να το απεγκαταστήσεις; Αφού η ρομ του @gkalen δεν το έχει μέσα. Εγώ που το χρησιμοποιώ το εγκαθιστώ κάθε φορά..
-
Παράθεση από amalag: “Παιδιά με ποιο τρόπο παιρνάμε το twrp 3.0.2-2; Μπαίνουμε fastboot και πληκτρολογούμε: fastboot flash recovery twrp.img; Υπάρχει άλλος τρόπος; Από που κατεβάζω το twrp 3.0.2-2; Αν το φλασάρω χωρίς να έχω mm θα υπάρχει πρόβλημα; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapatalk ” Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Εγώ δεν έχω thunder. To twrp 3.0.2-2 το είχα ούτως ή άλλως. Θα την ξαναφορτώσω να δούμε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Update: Με την δεύτερη εγκατάσταση από πάνω έστρωσε. Ας την δουλέψουμε και.. βλέπουμε! Ευχαριστώ για την βοήθεια και προπαντός τον @gkalen που μας δίνει δουλειά να κάνουμε!
-
Εξαιτίας της βεβαιότητας του @kyrgeo ξενύχτησα. Μπήκε με τη 2η με clean install. Μία χαρά φαίνεται, δεν έχει τα στάνταρ εικονίδια του @gkalen που μου άρεσαν πολύ. Οπότε ας τα βάλει αν γίνεται.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέποντας τα σχόλια μου ήρθε στο νου το δημώδες: "και στης marshmallow την ποδιά, σφάζονται παλικάρια".. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέχρι να στρώσει η κατάσταση, 6.8.18 και ξερό ψωμί... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ναι, να τη διαβάσει....παπας τη συσκευή, με τόσα θέματα που έχει αυτή η έκδοση!! Όχι ειδικώς η έκδοση του @gkalen, αλλά η επίσημη που κυκλοφόρησε και την οποία χρησιμοποίησε ο "μάγειρας"... Δίπλα, στη γενική κουβέντα...." σφάζονται"... :chainsaw:” Ποια είναι ή γενική; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LoukG: “Αυτό με το account το είχα γράψει και όταν πέρασα πρώτη φορά τη δική σου Stable. Αυτό, ωστόσο, που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι με το πρώτο boot της συσκευής μου ζήταγε να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, τον οποίο όμως είχε ήδη κρατημένο μέσα η συσκευή και εμένα απλά μου ζήταγε τον κωδικό! Και το κινητό προέρχονταν από καθαρότατη εγκατάσταση με fastboot και χωρίς να έχει συνδεθεί καθόλου στο internet, οπότε και μου έκανε τρομερή εντύπωση που είχε κρατήσει τον λογα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Flightcaptain: “Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18676/” Θα το.. γαργαλάς πολύ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντελώς χαλασμένη αυτή η 6.8.18 0f4f964fac944113c4e7119f926dd145.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@GiannizZ Όπως ειδες και στη δικιά σου συσκευή ( αν έχεις φλασαρει με Clean install ) , έχει αλλαχτεί γενικά το default theme , έχω αλλάξει κάποια πράγματα συν και τα εικονίδια , νομίζω ότι είναι πιο όμορφα έτσι ... Ξέρεις ν'αλλαζεις εικονίδια , μέσω της εφαρμογής θέματα ή από μόνος σου ?? Ποια προτιμας ?? Anyway , μάλλον πρέπει να κάνουμε και γκάλοπ για το πώς θέλετε να είναι το default theme .. Αν προτιμας τα εικονίδια που έχει ή GTV να σου στείλω ένα ζιπ να το έχεις να τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@yiannism01 στο προφίλ σου συμπλήρωσε την συσκευή σου. ” Κάτσε να το βρω πρώτα.. Ok! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο μάγειρας απέκτησε νέο οπαδό, 60% κατανάλωση σε 2 μέρες και 6 ώρες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk