Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Και για να αναψουν τα αιματα.... Aqara home (απο τη Lumi, μαλλον ετσι επισημοποιηθηκε η συνεργασια τους) Gateway που μιλα αγγλικα???? Ισως να ειναι μαρκετινιστικο αλλα πρωτη φορα βλεπω επισημο βιντεο απο Xiaomi με gateway να μιλα αγγλικα How to set up Aqara Temperature and Humidity Sensor

• Παράθεση από psybill: “Επανέρχομαι στο θέμα του αντάπτορα που είχε ανακαλύψει στις αρχές του μήνα ο @Ikariapower, και καθώς ήρθαν πρώτα οι δικοί μου να πω δύο λόγια. Ο αντάπτορας είναι αρκετά ποιοτικός και φυσικά πολύ πιο διακριτικός στην πρίζα που είναι και το ζητούμενο για μένα. Το Gateway με τα τρία κινέζικα βύσματα μπαίνει μια χαρά αν και αρκετά σφιχτά, οπότε όταν το τραβάς από την πρίζα βγαίνει μαζί με τον αντάπτορα. Μικρό το κακό φυσικά. Εννοείται βέβαια ότι είναι μια χαρά και για τις συσκ…

• Παράθεση από christosss: “1ον air companion xiomi ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση με την πρίζα και όντως έκανα πατέντα και δουλεύουν όλα άψογα (έσπασα πλαστικά στον adaptor που ήταν μικρός και έχει ακόμη και γείωση ) 2ον Το update στην σκούπα δεν έχει lock με τον china , το lock έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες και απλά δεν μπορείς να την λειτουργήσεις όπως παλιά (δουλεύει χωρίς να βλέπεις το map ,και την ξεκινάς απο το mihome κάνοντας click απο το εικονίδιο της ,λίγο το κακό) ερώτηση : με το ai…

• @kostas Athanasiou xiaomi-miui.gr/community/index…%BA%CE%BB%CF%80/?pageNo=4 ximiraga.ru/

• Παράθεση από liabovas: “Αυτήν που λες έχω @kukukali αλλά δεν κάνει reset. Πέθανε στο update. Μένει κίτρινο λαμπάκι αναμμένο μόνιμα μόλις της δώσεις ρεύμα, και ότι και να πατήσεις δεν αλλάζει τίποτα. Δεν κάνει reset. Sent from my iPhone using Tapatalk ” Κριμα,παντως ψαχτο μην την αφησεις απο τη στιγμη που αναβει το λαμπακι Δοκιμασε να την αφησεις εκτος ρευματος για 15 λεπτα,αλλαξε καλωδιο, φορτιστη, μηπως φταιει τιποτα απο εκει. Ακομα και σε αλλο wifi δοκιμασε Γκουγκλαρε το μηπως εχουν βρει τιποτ…

• Υπαρχει νεοτερο μοντελο σαν αυτη που εβαλα πιο πανω;

• Παράθεση από liabovas: “2 xiaofang και 1 mijia 360 panorama 1080 βγήκαν εκτός από αναβαθμίσεις..... Η απάντηση της xiaomi.... Hi Ioannis, Greetings from Xiaomi! We are sorry to inform you that as of now we are not selling our products through the Global website and thus, we are unable to guide you in this regard. I would though request you to coordinate with the point of purchase regarding the warranty and repair. Please write us back in case you need any further assistance, we will be happy to …

• την εχω παρει και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Με την 4.2.5 δουλευει κανονικα, μολις κανεις update στην 4.3.15 δεν λειτουργει Προσωρινη λυση απεγκατασταση του Mihome και εγκατασταση απο το google play της 4.2.5 Δοκιμασα και τη λυση του hotspot .Κανει ακριβως το ιδιο μολις κανει update σταματα να δουλευει Ελπιζω να το φτιαξουν με update. =============== Νοε 3rd 2017, 9:20pm =============== Μου ηρθε update για την Dafang στην 5.5.1.200 δουλευει μονο ομως με το Mi Home 4.2.5 Παροτι εχει ερθει…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Παίδες ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1-2 σενσορες για θερμοκρασία/υγρασία, μόνο για monitoring. Έχω το πρώτο XIAOMI GATEWAY. Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2? Φαίνονται να είναι ακριβώς τα ίδια και το ένα έχει 10$ και το άλλο 20$. New Arrival Original Xiaomi Mini Smart Home Temperature and Humidity Sensor White at Banggood Original Xiaomi Temperature and Humidity Sensor Smart Home/Office Android/IOS App Sale - Banggood.com Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Πρεπει να ειναι τα ιδια,μο…

• Xiaomi Aqara

kukukali - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

@'auteur Αν το αφησεις ετσι το καλωδιο βαλτο τουλαχιστον σε ενα καναλι με αυτοκολητη ταινια θα δειχνει καλυτερα θα χρειαστεις πριζα μιας και το εχουν συνδεσει κατευθειαν στην γραμμη που παει στον πινακα Για μενα παρε την εσωτερικη πριζα που εβαλα πιο πανω και δοκιμασε αν κουμπωνει στο ηδη υπαρχον κουτι (μαλλον οχι). Επειδη δεν εχει εσωτερικα αυτακια για να σφιξει ισως να χρειαστει κουτι για πριζα ωστε να μπει. Συνδεεις το φις στο καλωδιο που ερχεται απο το κλιματιστικο το κουμπωνεις επανω και ει…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Δεκεμβριο του 2016 ειναι το βιντεο. 49 ευρω την ειχα πληρωσει οταν πρωτοβγηκε!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Δεν εχει δυστυχως...youtube.com/watch?v=FqZY7-QEjZo&t=1s

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@Ikariapower αν εχει αγγλικο μενου η εφαρμογη για την καμερα Xiaomi MiJia 360° (μαλλον οχι ομως καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι κινεζικη και στο ios) @psybill εχεις δικιο καταλαβα λαθος νομιζα οτι θα το συνδεσεις στο ac

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@Ikariapower...πες μου οτι στο ios εχει μεταφρασμενες τις εταιριες να κοψω τη φλεβα ολη!!! Δες και για τη Xiaomi MiJia 360°αν τη βγαζει το apple store @psybill...Δεν θα το ρισκαριζα να βαλω ανταπτορα 10Α(με κινεζικη ποιοτητα χαλκου),ισως στα 9000btu να εισαι οκ αλλα απο τα 12000btu και πανω εγκυμονεί κινδυνος να παρει φωτια Ανακαλυψα οτι με το Αqara και στην επιλογη other devices μπορει να διαβασει οτι τηλεκοντρολ (σε βασικες λειτουργιες ON/OFF και αλλες με volume κλπ)εχετε στο σπιτι αλλα ειναι …

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Ολες οι συγχρονες κατοικιες απο το 2000 και μετα εχουν πριζα εσωτερικη η εξωτερικη. Οι εσωτερικες διαστασεις ειναι αυτες που σου γραφω.Το βαθος στην 1η εικονα ειναι 2,5cm. Δεν ξερω αν χωραει πρεπει να ρωτησεις τον ηλεκτρολογο σου η να τις μετρησεις ο ιδιος. Το σιγουρο ειναι οτι η συσκευη εφαρμοζει επακριβως και λειτουργει σε οσα ανεβασα. Ολες ειναι ικανες να σηκωσουν το μεγαλυτερο φορτιο 16Α forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38882/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38883/ forum…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Έτσι νομίζω και γω, δεν εντόπισα κάποια διαφορά. @Ikariapower μου ήρθε πριν λίγο η συσκευή και επιβεβαιώνονται όλα όσα είχαμε πει στο pm. τα καρφιά του companion είναι πολύ πιο μεγάλα από αυτά του xiaomi gateway και έτσι δεν κάνει κανένας από τους ανταπτορες μου, αλλά ούτε αυτός που μου έστειλε δωρεάν το GB. Επίσης δεν κάνει ούτε η κινέζικη Legrand πρίζα που πήρα. Οπότε και γω μπαίνω τώρα στην αναζήτηση ανταπτορα από τα τοπικά καταστήματα και αν δε βρω θα χρησιμοποιήσω τα …

• Xiaomi R1D router

kukukali - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Ναι ειναι ενεργοποιημενα και στα 2

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Ολα αυτα συμβαινουν μεσω 4G απομακρυσμενα με την εφαρμογη απο το play store version (3.0.9) και για το R1d version(2.6.103) εξωτερικος δισκος-->R1d-->(video,pdf)οχι.......(εικονα)ναι R1d(εσωτερικος δισκος)-->(video,εικονα,pdf)ναι υ.γ.Στο τοπικο δικτυο δεν εχω κανενα προβλημα σε κανενα αρχειο και στους 2 HDD

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Δεν εχει Temperature Humidity Sensor γιαυτο στο διαφημιστικο, σου προτεινει να το συνδυασεις. Μπορει να διαβασει οτι εντολη εχεις στο τηλεκοντρολ, και να το ονοματισεις οπως θες εσυ Πως θα το συνδεσεις μονο στο τηλεκοντρολ χωρις την παροχη ρευματος; Θα το ανοιξεις; Για μενα αν το βαλεις "μονιμα" βαλτο ομορφα με τους διακοπτες και τα φις Για τα watt παρτε εναν μετρητη (15 ευρω)

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Εχω συνδεσει εναν εξωτερικο πανω στο Mi router.Βλεπω κανονικα το περιεχομενο μεσα απομακρυσμενα απο το κινητο Android. Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω μια ταινια ενω την βλεπω κανονικα δεν μου περνα τους υποτιτλους που ειναι στον ιδιο φακελο. Εχω δοκιμασει με ΒSPlayer,MX Player τιποτα.. Edit:Εχω κανει λαθος ΔΕΝ μπορω να δω το περιεχομενο (pdf,video) ΕΚΤΟΣ απο φωτογραφιες απομακρυσμενα...καποια βοηθεια; Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση;