Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

DARVOR - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

πως θα επρεπε να το νιώθω?

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

λοιπόν το άφησα μέσα σρτο ρύζι. να το αφήσω κιαλλο ή να δοκιμάσω να το ανοίξω ?

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “Να κάνω μία ερώτηση; Ποια rom έχεις; Εάν έχεις την xtrv, σε recovery μπαίνει; Αν ναι νομίζω ότι μπορείς να πας και να αντιγράψεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν σε μία sd card, από file manager του recovery. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος... ” δεν έπεσε πολύ νερό. το πιτσίλισα στη δουλειά με αυτό το υγρό Ringer's lactate solution - Wikipedia ( στο νοσοκομείο απαγορεύεται να πετάμε γεμάτους τους ορους των ασθενών, έτσι πρεπει να τους αδειάζουμε, απλά αυτός σήμερα είχε τρύπα κ…

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

με πηρε και το αφαιρεσα. τωρα αυριο τι να κάνω? να το αφησω άλλη μια μέρα μέσα στο ρύζι ή να κάνω κανα πείραμα το πρωί ? Να κάνω μία ερώτηση; Ποια rom έχεις; Εάν έχεις την xtrv, σε recovery μπαίνει; Αν ναι νομίζω ότι μπορείς να πας και να αντιγράψεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν σε μία sd card, από file manager του recovery. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος... δεν εχω ιδεα ποια ρομ εχω ( αν δε κανω λάθος το πηρα απο vickmall με international OTA. (στα αγγλικά το έχω)

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από DARVOR: “να το πειράξω τώρα ή να το αφήσω έτσι ανοιγμενο οπως είναι στο fastboot? ” Άφησε το. Και εγώ δηλαδή αν δε μπορούσα να βγάλω τις βίδες θα το άφηνα έτσι.. ” απο το βιντεο που μου εστειλες μπορω να αφαιρεσω το καλώδιο της μπαταριας. να το κάνω? γιατρε , γιατρε θα τη βγαλει τη νυχτα ο ασθενης?

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

να το πειράξω τώρα ή να το αφήσω έτσι ανοιγμενο οπως είναι στο fastboot?

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

dumb ερωτηση. τι είναι οι φίσες Imgur: The most awesome images on the Internet bN9dU =============== Απρ 25th 2017, 2:44am =============== εχει σταματησει να ανοιγοκλεινει. εχει μενει στο fastboot εδώ και κανα 10λεπτο και δε κάνει κάτι. Imgur: The most awesome images on the Internet

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από DARVOR: “βασικά δε το δοκιμάζω μόνο του το κάνει ” οπότε να υποθέσω πως δεν έχεις αποσυνδεσει την μπαταρια .... χμμμμΑν θες και μπορείς δες εδω και αποσύνδεσε την μπαταρία. (αμα βγαλεις το καπακι - λιγο δυσκολα στην αρχη, πρεπει να βγαλεις 2-3 φισες μονο) - γνωμη μου παντα. Αν καποιος αλλος απο το φορουμ εχει αντιθετη αποψη θα σου πει φανταζομαι. ” οχι δεν καταφερά να βγάλω τις 2 βίδες που έχει στα ηχεία. ετσι δε μπορεσα να αφαιρέσω τελείως το cover

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

βασικά δε το δοκιμάζω μόνο του το κάνει :O

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

λοιπόν άρχισε να ανοιγοκλείνει. δε μπουταρει ανοιγει- δειχνει το λογκο και μετα ξανα ανοιγει. καμια φορα μου πεταει και αυτο εδω Mi PC Suite αλλα δεν ειναι σταθερο. συνεχιζει να μπουταρει. τι κανω? ( βαζω πιο πολυ ρυζι? )

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από DARVOR: “δε με νοιάζει να το διορθώσω, παίρνω άλλο . αυτό που με καίει είναι να σώσω τις φωτογραφίες που είναι τα 3/4 της διπλωματικής μου και είναι μέσα στον σκληρό ” Μπορεί να ακουστεί ανόητο,αλλά.Κάρτα SD δεν έχεις μέσα. Αν πέρασε το νερό απο εκεί που αναφέρεις μπορεί απλά να βραχυκυκλωσε το power button ειδικά αν σε έβγαλε στην οθόνη του fastboot αν κατάλαβα καλά. ” δε πρεπει να πήρε πολύ ( απλά μπηκε από μια σχισμή που είχε εκει στο power button και εγώ γ…

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

πηγα σε ενα μαγαζι εδω της γειτονιας , το ανοιξα οχι ολο ( εκει που εχει τα ηχεια εχει 2 βιδες πουδε καταφερα να τις αφαιρεσω. τωρα το εχω αφησει σε ενα ταπερ με ρυζι ( ακαλυπτο) θα το αφησω μερικα 24ωρα. και θελω να μου πειτε αν ξερετε κανα μαγαζι στο κεντρο (αθηνα) που να μπορει να μου σωσει απο το σκληρο ( αν σωζωνται) οι φωτογραφιες. εαν νομιζετε οτι ειναι διαφημιση να μου απαντησετε εδω στειλτε μου σε μυνημα. ευχαριστώ πολύ.

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

δε με νοιάζει να το διορθώσω, παίρνω άλλο . αυτό που με καίει είναι να σώσω τις φωτογραφίες που είναι τα 3/4 της διπλωματικής μου και είναι μέσα στον σκληρό

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να το ανοίξεις να δεις εάν λειτουργεί ” αυτό έχει γίνει ήδη από εκεί και πέρα τι κάνω ? ( πάει όλη η δουλειά? )

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

μαγαζι για service κινητών που να κάνει restore ξέρουμε? ( επίσης δε θυμάμαι στο ρύζι το πετάω μέσα σε ένα πιάτο με ρύζι όπως είναι η πρέπει να το καλύψω το πιάτο με μεμβράνη;

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

δεν ειχα ρυζι, ημουν δουλειά εχει περάσει ένα 4ωρο από τότε. το micloud δε το είχα ενεργοποιήσει που και να το είχα ενεργοποιήσει είχε γεμίσει από τις εικόνες ( μιλάμε για μέγεθος 20- γίγα)

• ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ

Μήνυμα

καλησπέρα, εκληπαρώ βοήθεια!!!! ( αμα δεν είναι σωστό θέμα παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση και σβήστε το και σορρυ για τη ταλαιπωρία) λοιπόν, έχω ένα xiaomi redmi note 4 το οποίο είχε μια διαστολή μέταλλο εκει που είναι το κουμπι της εκκίνησης . σήμερα μου επεσε νερο στη τσεπη της μπουζας εκει ειχα και το κινητο (λογικά το διαπέρασε) αρχισε το κινητό να ανοιγοκλείνει συνέχεια και μετά από λίγο εμφανίζει την εικόνα το reebot για το service και μετά κλάταρε για τα καλά. τώρα πια δεν ανοίγει. πηρα …