Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 132.
-
3η μέρα σήμερα με το 3S Εχω παρατηρήσει τελικά οτι η οθόνη αφής λειτουργεί πολύ καλά όταν κρατάω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Οταν το ακουμπάω ξάπλα στο γραφείο για κάποιο λόγο δεν έχει καλή απόκριση.(πχ σε γρήγορα πατήματα χρειάζεται και δεύτερο πάτημα) Αν μπορεί κάποιος ας κάνει καμιά δοκιμή γιατί δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα του τηλεφώνου ή πρέπει να κόψω τα νύχια μου
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα -
Παράθεση από hellmore: “Παρέλαβα την Τετάρτη την internation έκδοση του κινητού και η μόνη διαφορά σε θέμα hardware είναι ότι υποστηρίζει την 20άρα μπάντα που απ'ότι ξέρω την χρησιμοποιεί αρκετά η Wind και πιθανόν να έχεις πρόβλημα αν δεν την έχει το κινητό σου και είσαι στο δίκτυο της(Όχι ότι θα έπιανες ποτέ 4G ούτε 2G δεν είχα στην Λάρισα! :P). Το φλάσαρα με global dev από το επίσημο site και όλα δουλεύουν κανονικά ” Παράθεση από Saloufardos: “Εχει παραλαβει κανεις απο Vickmall την internation…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΗ αίτηση ξεκλειδώματος έγινε, περιμένουμε να έρθει το ΟΚ απο Xiaomi kai το κινητό στα χέρια μου(2-3 ημέρες) να δούμε τι θα κάνουμε. Θα ήθελα και εγώ να πώ ενα ευχαριστώ για τον οδηγό . Βέβαια έχω διαβάσει αρκετά αλλα δεν έχω καταλάβει χριστό. Είμαι σίγουρος οτι θα είναι καλύτερα με το κινητό στα χέρια μου για να βλέπω και τι κάνω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΛοιπόν, τελικά δεν έκανε λογαριασμό γιατι είχα logαρει με διαφορετικό username ston browser....... τι να πώ..... πρώτη φορα βλέπω κάτι τέτοιο παμ παρακάτω
-
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω σε κανα 2ωρο πάλι έχει φάει κομπλα ο σερβερ τους Screenshot by Lightshot
-
Μήνυμα3 διαφορετικοί browser με τίποτα Couldn't create account, try again later καλα ξεκινήσαμε
-
ΜήνυμαΜάλλον ο σερβερ τραβάει ζόρια , τώρα μου βγάζει Couldn't create account, try again later
-
ΜήνυμαΚαλημέρα! προσπαθώ να κάνω λογαριασμό με το μέιλ και μου λέει.... The email address you entered is incorrect Εννοείται το έβαλα καμιά 10ρια φορές. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?