Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-132 από 132.
-
Διάβασα όλο αυτο το νήμα και απότι κατάλαβα κανείς ( εκτός απο κάποιον που έχει παραγγείλει και περιμενει) δεν ξέρει τι γίνεται ακριβώς με την international version. Επειδη έχω μπερδευτεί αρκετά με ενδιαφέρει το τηλέφωνο να είναι στα Αγγλικά και να έχω Ελληνικά σε SMS , Surfαρισμα, πληκτρολόγιο email κτλ. Η πιο καλή επιλογή για να μην μπλέξω πολύ είναι η Official Stable Global Rom
-
Παράθεση από anikologr: “Είχα παλιότερα μια irobot σειρά 500 η οποία σε γενικές γραμμές δούλευε ικανοποιητικά. Ανέβαινε με άνεση ακόμα και σχετικά ψηλά χαλιά. Πήρα μια απλή από Carrefour με 40 ευρώ. Πολύ απλή ρε λειτουργία. Για τα λεφτά της άψογη. Βέβαια όχι για χαλιά. Αν αγόραζα πάλι θα πήγαινα σφαίρα για neato.. Άλλη φάση.. Βέβαια τόσα λεφτά δεν ξαναδίνω. Άλλες προτεραιότητες πλέον.. ” με την neato ήσουν πλήρως ευχαριστημένος? δεν κόλλαγε πουθενά? edit: με την irobot ηθελα να πω.
-
Κουπόνι ?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από armadoran: “Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Xiaomi redmi 3s . Κάποιο κουπόνι για καλύτερη τιμή, υπάρχει? ” Έγινε μεταφορά της ερώτησης εδώ...μπορείς να κοιτάξεις εδώ για προσφορές Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ! Επίσης μπορείς να δεις κι εδώ για τιμές kimovil ” ?.. Μα η ερώτηση πήγαινε στο mygad.gr ,γνωρίζω για το kimovil και γνωρίζω και τις τιμές που έχει το κινητό . Θέλω να το αγοράσω απο Ελλάδα με τιμολόγιο και απλά ζ…
-
Κουπόνι ?
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για την αγορά ενός Xiaomi redmi 3s . Κάποιο κουπόνι για καλύτερη τιμή, υπάρχει?
-
τεστ
armadoran - - Test Corner
Μήνυμαtest test Παράθεση: “ ”Παράθεση: “Παράθεση: “””
-
Ερώτηση 123
ΜήνυμαΚλείσε το ABP μεγάλε γιατί δεν θα τσουλήσει με τίποτα , είναι πλοκ
-
Ερώτηση
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. 1.Οι Noobaδες που μπορούν να κάνουν τις ερωτήσεις τους? 2. Για να γράψω στο shoutbox πρέπει να κάνω κάτι???? Edit: ok gia to shoutbox βρήκα παρόμοια ερώτηση που απαντήθηκε (30+μυνηματα ή VIP)
-
Ερώτηση 123
ΜήνυμαΓιατι δεν μπορώ να ποσταρω ρε παλουκάρια??