Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΠαράθεση από polo: “Παράθεση από padis: “Παιδιά ΔΟΎΛΕΨΕ ο άνθρωπος είναι legit είχε κάποια θέματα με τον υπολογιστή του βέβαια αλλά μετά από λίγο τα κατάφερε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επιτέλους και εγώ που νόμιζα ότι πέταξα 200 ευρώ. Ψάξτε τον στο yt αν τον χρειάζεστε unlock unbrick νομίζω λέγεται ήταν πολύ ευγενικός και υπομονετικός. ” Λεφτά? Πόσα ζήτησε? ” 32 δολάρια για εμένα
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΠαιδιά ΔΟΎΛΕΨΕ ο άνθρωπος είναι legit είχε κάποια θέματα με τον υπολογιστή του βέβαια αλλά μετά από λίγο τα κατάφερε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επιτέλους και εγώ που νόμιζα ότι πέταξα 200 ευρώ. Ψάξτε τον στο yt αν τον χρειάζεστε unlock unbrick νομίζω λέγεται ήταν πολύ ευγενικός και υπομονετικός.
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΑμα σου πως το ανοιξα θα γελασεις.Με το πιστολακι μαλλιων το ζεστανα και το ανιξα με την ταυτοτητα μου.Το θεμα ειναι πως δεν ειμαι σιγουρος για αυτον τον ρωσο αλλα φαινετε πολυ πηστικος
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΤωρα εχω ανοιξει το γυαλι απο πισω χωρις να το σπασω. Τωρα μενει να δουμε αν αυτος ο Ρωσος δεν ειναι κανας σκαμερ. Μωλις τελιωσω θα σας ενημερωσω.
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΕγω το ρουταρα το δικο μου με magisk πατσαρωντας το boot.img και φλασαρωντας το με adb μεσω fastboot. Μην ανησιχεις για το root απλα ΜΗΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ROM. Ελπιζω να βοηθισα και εγω. Δεν χρειαζετε καν custom recovery.
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΕχετε να μου προτηνετε καπου για σερβις??
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΝαι εχει μπαταρια το κντ. θα με βοηθουσε παρα πολυ αν καποις ειχε εξουσιοδοτιμενο λογαριασμο και μου τον δανιζε μονο για αυτο. Θελω πολυ να το φτιαξω μονος μου και να μαθω και κατι παραπανω παρα να το παω για σερβις ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Μαλλον θα το παω για σερβις
-
HARD BRICK
Μήνυμα.
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΤο ιδιο ακριβως επαθα και εγω αν μπωρει καποις να βοηθησει η σισκευη μολις ανοιγει κλινει αυτοματα σε κλασματα δευτερολεπτου