Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Πιθανόν ιός;

terris - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Έχω ένα κινητό readmi note 2 εδώ και 2 χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο μικρός μου ο γιός παίζει και κατεβάζει πολλά παιχνίδια. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι συμβαίνει κάτι κακό στο κινητό μου. Μου βγάζει στην οθόνη ένα πλαίσιο και ζητάει κωδικό. Ότι και να κάνω δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό σε καμμία εφαρμογή. Μπορούν να με καλέσουν και να μιλήσω και ακούω τις ειδοποιήσεις από email κτλ.. Όταν το κλείσω, βάζω κανονικά το κωδικό της sim μου και μετά βγαίνει πάλι αυτό το πλαίσιο με το να …

• Πρόβλημα με το mobile internet

terris - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Έχω εδώ και 14 μήνες το readmi note 2 prime. Δούλευα πάντα με wifi internet και σπάνια με το mobile internet. Τώρα τελευταία πρόσεξα ότι δεν έχω mobile internet σε χώρους όπου άλλοι έχουν μέχρι και 4g, έχοντας οι άλλοι δίπλα μου το ίδιο ακριβώς κινητό με την ίδια rom και τον ίδιο πάροχο vodafon. Έχω adroid 5.02 LRX22G και MIUI 8.1 με GTV 6.9.29 DEVELOPER. Κάνω δοκιμή δικτύου όλα εντάξει έχω δίκτυο αλλά ταχύτητα 0 ή περίπου στο 0 k/s. Ti να κάνω τώρα; Παρακαλώ απλές οδηγίες γιατί δεν είμαι και πο…

• Μην πιστεύεται βλακείας