Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 90.
-
γεματο micloud εναλλακτικες ??
stazis - - Ο καφενές μας
Μήνυμακυριως τις φωτογραφιες . μπορω ας πουμε να τις βαλω να συγχρονιζουν στο google drive μονο οι φωτογραφιες και τα υπολοιπα στο micloud ?
-
γεματο micloud εναλλακτικες ??
stazis - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημερα , εχει σταματησει ο συγχρονισμος λογω πληροτητας του micloud στα 5 gb , υπαρχει καποια καλη εναλλακτικη επιλογη για δωρεαν χωρητικοτητα σε καποιο αλλο παροχο ?
-
Πρόβλημα με μικρόφωνο..
stazis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Qubestore στον Εύοσμο ” κομπλε βαλαμε ενα καινουργιο και τελος , ελπιζω να κρατησει εχει και 2ο καταστημα παντως !
-
Πρόβλημα με μικρόφωνο..
stazis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Γιατί δεν δοκιμάζεις εγγραφή ήχου; ” δοκιμασα , κάνει εγγραφή αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Όπως και το shazam προσπαθώ να γράψω κάποιον ήχο αλλά δεν ανταποκρίνεται
-
Πρόβλημα με μικρόφωνο..
stazis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μέχρι να πας, μπες ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > χτύπα συνεχόμενα 5-6 φορές πάνω στο kernel version να μπεις στο CIT > κάνε τα τεστ για το μικρόφωνο ” εχει mia epilogh mic speak loop και μια αλλη sub mic to speaker loopback στην 1η μου βγαζει fail στην αλλη pass
-
Πρόβλημα με μικρόφωνο..
stazis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαευχαριστω @NasDriver
-
Πρόβλημα με μικρόφωνο..
stazis - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα , εχω και γω ενα παρομοιο προβλημα . Εχω το redmi note 3 και δεν με ακουνε οταν μιλαω εχω θεμα με το μικροφωνο μαλλον?? εγω ακουω κανονικα , αρχικα εκανα καθαρισμο cache + dalvik cache και επειτα απενεργοποιησα το VoLTE . γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη που να ειναι αξιοπιστο να παω να το κοιταξω ? η να παραγγειλω καποιο καινουργιο μικροφωνο ευχαριστω
-
καλησπερα , εχω το redmi note 3 και εδω και καποιες μερες δεν με ακουνε οταν μιλαω , εγω ακουω κανονικα , αρχικα εκανα καθαρισμο cache + dalvik cache και επειτα απενεργοποιησα το VoLTE . τωρα καποιες φορες οταν παω να το ανοιξω μαυριζει η οθονη . τι να κανω απο δω και περα δε ξερω αν καποιος μπορει να βοηθησει .. ευχαριστω !
-
yeap !! sorry =============== Ιουλ 28th 2017, 9:52am =============== Παράθεση από Bodai: “@stazis κράτα Backup και αυριο αν είναι φορτισμένη 100% γιατί πάμε μάλλον για Factory Reset και στήσιμο εξ αρχής.. ” νομιζω είμαι έτοιμος για factory reset ! τωρα , πώς γίνεται αυτό;;; =============== Ιουλ 29th 2017, 8:14am =============== πως ξεκινάω ; Θα χρειαστώ κάποια βοήθεια =============== Ιουλ 31st 2017, 7:55pm =============== παιδια υπαρχει καποιος να με βοηθησει για factory reset , δε ξερω απο που …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς αν το ανοίξεις και με έναν text editor! ” =============== Ιουλ 24th 2017, 4:55pm =============== Παράθεση από stazis: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς αν το ανοίξεις και με έναν text editor! ” ” εχεις να μου προτεινεις καποιο? εχω κατεβασει και δοκιμασα με ενα turgs vcardviewer λεγεται αλλα δεν μου εμφανιζει στα ελληνικα τα ονοματα και τα βγαζει ετσι ???????...??? =============== Ιουλ 24th 2017, 6:04pm =============== Παράθεση από stazis: “Παράθε…