Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από stazis: “οσον αφορα τις επαφες , μπορω να τις παρω απ το τηλεφωνο με καποιον τροπο και να τις μεταφερω σε φακελο στον υπολογιστη ? ” Επαφές => Παρατεταμένο πάτημα στο αριστερό soft button => Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών => Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο. Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο με κατάληξη *.vcf το οποίο περιέχει τις επαφές σου και μπορείς να το μεταφέρεις στον υπολογιστή σου! ” ωραια το εκανα !! μονο που δεν μπορω να το τρεξω σωστα στον υπολογιστη ανο…
-
Παράθεση από Bodai: “Επειδή τις περισσότερες φορές είναι φωτό που γεμίζουν το Cloud, γιατι δεν τις "παιρνεις" στον η/υ σου? Απλά όταν τις σβήσεις από την συσκευή κάντο με την συσκευη στο δίκτυο για να ενημερωθεί το cloud. Σε άλλη περιπτωση με την 1η συνδεση θα σου τις φέρει πίσω .... ” οσον αφορα τις επαφες , μπορω να τις παρω απ το τηλεφωνο με καποιον τροπο και να τις μεταφερω σε φακελο στον υπολογιστη ? καθως επισης και τις σημειωσεις που εχω μπορω να τις παρω και αυτες καπου σε εναν φακελο στ…
-
μπορω να το δω καπου αν εχω καποιον τετοιο λογαριασμο , μηπως εκει που ειναι ο λογαριασμος mi κανω ενα back up Τωρα ? =============== Ιουλ 10th 2017, 6:05pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από stazis: “τι εγινε ρε μαγκες δε καταλαβα ” Κράτα backup από επαφές,φωτο και ότι άλλο χρειάζεται. Αν έχεις ενεργό συγχρονισμό με κάποιο account το πιο πιθανό είναι να έχεις ήδη, αλλά το λέω για παν ενδεχόμενο ” καλησπερα , πως μπορω να κρατησω με καποιον σχετικα ευκολο τροπο backup από επαφές,φ…
-
καλο μήνα, καλή επιτυχία σε όλους!!
-
υπαρχει αλλο ενα θεμα με το super su που δεν το βρισκω πλεον παρα μονο σε μορφη zip το οποιο δεν κανει εγκατασταση δοκιμασα καθαρισμο cache/Dalvik αλλα τιποτα . επισης αν βοηθαει ,η ρομ που εχω ειναι gtv 6.6.23 developer ---αν υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη που μπορει να με βοηθησει απο κοντα ακομα καλυτερα---
-
λοιπον ,εχω κανει τα partitions και βρισκομαι στο link2sd με ρωταει τι filesystem εχει το 2ο partition το βαζω αλλα δεν το δεχεται γιατι πρεπει να ειναι root η συσκευη . εχω και αυτην την εφαρμογη super su η οποια μου ζηταει αναβαθμιση , να την κανω ?? η ειναι προτιμοτερο να κανω εγω root την συσκευη ? καλημερα σας !