Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από stazis: “ καλησπερα xiaomiδες .... αφου διαβασα με προσοχη το τοπικ εχω να κανω μερικες ερωτησεις: - καταρχην εχω το red mi note 3 , τι partition να βαλω ext 3 η ext 4 ? Δοκίμασε ext3. Και ext4 να βάλεις όμως δεν υπάρχει θέμα. - το link2sd πρεπει να εχει δικαιωματα root και αν ναι πως γινετα ? Ναι, πρέπει να είναι root η συσκευή. root στο κινητο ? πως γινεται ?? - πρεπει να βαλω στα windows drivers για να βλεπει τα partitions η οχι ? Τα Windows από μόνα τ…
-
καλησπερα xiaomiδες , παω και γω παιρνω την καρτουλα μου κυριος και παω να μεταφερω apps ... παρτα !! αφου διαβασα με προσοχη το τοπικ εχω να κανω μερικες ερωτησεις: - καταρχην εχω το red mi note 3 , τι partition να βαλω ext 3 η ext 4 ? - το link2sd πρεπει να εχει δικαιωματα root και αν ναι πως γινετα ? - πρεπει να βαλω στα windows drivers για να βλεπει τα partitions η οχι ? - πως θα δω αν το link2sd ειναι στο τηλεφωνο η στην καρτα αποθηκευμενο? η καρτα που πηρα ειναι 16αρα λογικα 1gb στο ext1 …
-
μπράβο ρε παιδιά. Τώρα είμαστε international !!!
-
Παράθεση από gkionis: “κανένας εδώ στην κοινότητα που να είναι από Κατερίνη και να ξέρει για το ξεκλείδωμα και πέρασμα νέας ελληνικής ρομ ? φοβάμαι να το προχωρήσω μην κάνω καμιά βλακεία . έχω την stable αγγλοκινέζικη . αν υπάρχει κάποιος ας στείλει μήνυμα . Ευχαριστώ ” διαβασε και ακολουθα τους οδηγους ευλαβικα προχωρα βημα βημα και αν χρειαστεις οτιδηποτε ρωτας ετσι εκανα και γω το ιδιο σκαλωμα ειχα γιατι ειμαι ασχετος μ αυτα αλλα εγινε δουλιτσα μια χαρα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από stazis: “οι developer εχουν αναβαθμισεις ?? λεω να βαλω αυτην xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.23.zip να κατεβασω και το mi pc suite ?? ” δοκίμασε την.. άκουσα πολύ καλά λόγια, έχει και αναβαθμίσεις.Φαντάζομαι έχεις βάλει twrp έτσι? ” οχι ακομα δεν ξεκινησα εκανα brake για μασα. ειναι αυτη που λεει να κατεβασω twrp 3.0.2-2 by mic ?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαωραια κατεβηκε το miflash unlock tool , τωρα ανοιγω την σχετικη εφαρμογη που λεει miflash unlock tool? ok ξεκλειδωσε κανω reboot?
-
Μήνυμανα κανω ενημερωση η οχι ?
-
Μήνυματην εχω ανεβασει εδω Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
-
Μήνυμαγεια σας xiaomiδες, εχω το redmi note 3 pro με developer rom κλειδωμενο και διαβαζω τις οδηγιες για το ξεκλειδωμα και προσπαθω να καταλαβω εκει που λεει κατεβασε την dev.rom της κινας , τι να επιλεξω μηπως την εχω ηδη? γιατι μετα στην επιλογη πακετου ενημερωσης πρεπει να επιλεξω το ζιπ αρχειο . επισης χρειαζεται καποιο μπακ-απ η να κατεβασω το pc suite η κατι αλλο πριν ξεκινησω ?