Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμααν κατεβασω καμμια εφαρμογη τωρα, μετα την αλλαγη rom λογικα σβηνεται ? super το κινητο πυροβολαει !! βεβαια ακομα δεν βρηκα χρονο να ασχοληθω .. αλλα μπηκα στο club!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεννοειται οτι το χρησιμοποιω κανονικα και χωρις ξεκλειδωμα ??? μεχρι να βρω λιγο χρονο να το κανω ??
-
Μήνυμααυριο παραλαμβανω !!!! την κινητουμπα παιζει κανεις να με βοηθησει στο τσατ για το ξεκλειδωμα ??
-
Μήνυμαευχαριστω παιδια να στε καλα ! τα λεμε στο ξεκλειδωμα
-
Μήνυμανομιζω οτι ειμαι σχεδον ετοιμος ..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από NasDriver: “Έχει εγκριθεί Απλά πατάς στο unlock now ” Που κατάλαβες εσύ ότι έχει εγκριθεί????? Πάτα στο Unlock Now Και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το Tool!!! ” χωρις να εχω το κινητο ?
-
Μήνυμασοβαρα ε!! τι μπουφος ! ναι αλλα τωρα δεν εχω το τηλεφωνο ακομα to status ειναι στο The item has arrived in the country of destination απο προχθες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@stazis όταν μπαίνεις στο en.miui.com/unlock τι σου δείχνει? Δοκίμασε να μπεις και με άλλον browser και να κάνει login να δεις! ” αυτο εδω μου βγαζει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από stazis: “15 μερες και ακομη ..... τι να κανω ξανα αιτηση απο την αρχη ? ” δοκίμασες να κάνει unlock μήπως έχει εγκριθεί αλλά δεν σου ήρθε ειδοποίηση ? Αλλιώς παράπονο όπως είπε και ο @lallasgr και θα στο εγκρίνο οχι εχω κανει την αιτηση με το που παρηγγηλα το τηλεφωνο 15 μερες τωρα , το τηλεφωνο εχει φτασει ελλαδα αλλα δεν το χω ακομα στα χερια μου ”
-
Μήνυμαεχω ανοιξει εδω και 5 μερες και μου εχει μονο ενα submitted σαν σφραγιδα
-
Μήνυμα15 μερες και ακομη ..... τι να κανω ξανα αιτηση απο την αρχη ?
-
Μήνυμακαλησπερα , εχω στειλει εδω και 13 μερες αιτηση για ξεκλειδωμα και μου εχει ενα submitted κολλημενο μερες ειναι κανεις αλλος που περιμενει ?? θα ρθει το κινητο το οποιο σημερα εφτασε ελλαδα και ακομα θα περιμενω
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από Souits: “@mixaliscy Συμφωνώ σε όλα απλά να μην παρανόηση το 6πυρηνος με τον 8πύρηνο. Καμία σχέση οι δύο επεξεργαστές. Ο 6πύρηνος είναι σχεδόν 2 φορές καλύτερος από τον 8πύρηνο. υ.γ. Και για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας καλύτερα να μιλούσαμε με τις κωδικές ονομασίες........................Redmi note 3 Pro = Kenzo..........................Redmi 3 Pro = Ido. ” τι σημαινουν οι κωδικοι αυτοι ?
-
@Souits δε πειραζει ισα ισα να βοηθησεις προσπαθεις , ευτυχως ακομα δεν παρηγγειλα !! αρχικα προσανατολιζομουν για το Note και ακομα προς τα κει ειμαι απλα εβαλα και το pro 3 σαν επιλογη για να ακουσω γνωμες . αυτο που λεει ο @mixaliscy στα 200 ευρω μηπως εννοεις με τα 32gb ? γιατι αυτο που εχω επισυναψει ειναι στα 166 ευρω και οι μπαταριες τους ειναι 4000mah η μια και 4100mah η αλλη
-
Παράθεση από Souits: “@stazis Η καλύτερη επιλογή. Ναι θα επιλέξεις την original αλλά εάν θέλεις να βάλεις μετά την Ελληνική θα πρέπει να τους πεις να σε βάλουν την official china developer, εάν δεν ενδιαφέρεσαι για Ελληνικά τους λες για Official Global stable. Τώρα είδα ότι επέλεξες το redmi 3 pro και όχι το Note. Συγνώμη, δεν γνωρίζω το κινητό αυτό. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα το redmi note 3 pro. ” γιαυτο ρωτουσα αν παιρνει sd , και για τις διαφορες στην τιμη αφου το ενα ειναι στα 16gb …