Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.

• οσο για τα υπολοιπα που γραφουν ολοι Install the newest ROM make sure that greek and english included Install Google play store and Google apps Remove ALL Chinese apps ... να τα παραλειψω ? η να προσθεσω κατι ας πουμε

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14753/ κατεληξα εδω τελικα . στην επιλογη rom εχει 2 επιλογες κλικαρω την original και περα απ αυτο ζηταω γραπτως να ειναι η stable ?

• Παράθεση από Souits: “Θα πάρεις το Pro με 3gb ραμ και θα ζητήσεις να σου έρθει με official rom είτε stable είτε developer κατά προτίμηση. Η μπαταρία αλλάζει σχετικά εύκολα.... Για μένα πανεύκολα εάν σε βοηθάει αυτό. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo. ” καλημερα , ξερεις μηπως αν εχουν δυνατοτητα επεκτασης μνημης και τα 2? γιατι το 16gb ειναι πιο ακριβο λογω επεξεργαστη?

• + οτι θα χρειαστω και εναν απο δω online να ρωταω που και που

• λες να το τολμησω ε? ποση ωρα θελει για να ολοκληρωθει η διαδικασια , περιπου, για εναν ασχετο ας πουμε?

• να σαι καλα φιλε nas , αυτην θα παρω ! πες μου ομως και κατι αλλο επειδη εγω δεν ξερω πως θα την γυρισω στα ελληνικα ? ειδα οτι υπαρχουν οδηγιες αλλα φοβαμαι μη το κανω καμμια ζημια το φρεσκαδουρι . αυτο με προβληματιζει πιο πολυ

• μπορει να μου απαντησει καποιος , θελω να παραγγειλω λεμε

• και γω την ελληνικη προτιμω ,μονο που δε ξερω πως θα καταφερω να την αλλαξω απο official . ποια διαφορα εχει η stable με την developer?

• πριν γραψω εδω εκανα μια κουβεντα στο τσατ του site με μια selina και την ρωτησα αν μπορουν να μου το στειλουν αυτοι στα ελληνικα και μου λεει πως μπορει και να επιλεξω την multi . οπως φανταστηκες τωρα εγω μ αυτο που μ απαντησες δηλαδη official , developer stable εχω μπερδευτει λιγο γιατι δεν το πολυ κατεχω το αθλημα . τι διαφορα υπαρχει ? αν παρω την official θα ερθει με αγγλικα και κινεζικα αλλα μετα δεν με εμπιστευομαι να το κανω μονος μου στα ελληνικα μη το καψω καινουργιο πραμα

• καλησπερα παιδες , ειμαι ετοιμος και γω να μπω στο team με xiaomi ! καταρχην με ενδιαφερουν αυτα τα δυο μοντελα . θελω να ξερω αν εχουν επεκτασιμη μνημη και τα δυο , στο kimovil λεει οτι εχει , αλλα αλλου διαβαζω πως εχει μονο το pro αν δε κανω λαθος . επισης οσον αφορα την μπαταρια εχω ενα θεμα στο οτι δεν ειναι αποσπωμενη αλλα δεν ειδα να βγαζουν καποιο προβλημα ιδιαιτερα . και κατι ακομα στην παραγγελια να διαλεξω multi language rom ?? να ζητησω να μου το ετοιμασουν αυτοι με τα ελληνικα , το …