Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
απλα ρωτάω μπας κ την γλιτώσω επειδή έρχεται μέσω Ολλανδίας με Nlpost @osalonikios.
εχω παραγγείλει από Κίνα ένα tv box στα 42 ευρώ κ έρχεται με NL Post θα πληρώσω τίποτα τελωνείο;
@psilaououou εγώ χρησιμοποιώ το zazaremote έχει τα περισσότερα για κατέβασμα!
Την τελευταία stable την έχει βάλει κανείς να μας πει την άποψή του;Αν έχει καλύτερη διάρκεια η μπαταρία;
απο εφαρμογές δεν έχω κατανάλωση από hardware όμως έχω για δες αν είναι φυσιολογικό κ πες μου.
εχω βάλει την τελευταία dev rom κ βλέπω την μπαταρία να μην κρατάει ούτε μία μέρα μήπως να αλλάξω σε stable;Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
το καλυτερο vfm Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
πιστευω το καλυτερο αυτή τη στιγμή! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool