Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Παράθεση από kostasrose: “Παίδες αυτές είναι οι γνωστές πόρτες. Ξέρετε πόσες άλλες υπάρχουν και δεν το έχουμε πάρει πρέφα; και δεν μιλάω μόνο για συσκευές XIAOMI. Σε Iphone για παράδειγμα να δείτε τι γίνεται... της τρελής. ” Γνωστές σε ποιόν? Δεν πιστεύω ότι εαν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν τέτοιες τρύπες ασφαλείας να είμασταν τόσο άνετοι. Γνωρίζει καποιος εαν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να κάνει kill όποια εφαρμογή θέλουμε?
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
Μήνυματσαμπα χαρηκα, εκανε και παλι επανεκκίνηση αλλα καμια σχεση ο ρυθμος με τον οποιο εκανε παλαιοτερα
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από cyberguy: “και εγω απο την ωρα που αλλαξα την ρυθμιση που ανέφερες δεν εχω προβλήματα με restart. Το πρόβλημα εντοπίστηκε ” Εμενα μου εοχε κανει επανεκκίνηση τοτε παλι μετα απο πολλες ωρες λειτπυργιας και αλλαξα ρομ παλι. Τωρα ειμαι στην 7.5.3. stable, δεν εχει κανει ακομα επανεκκίνηση αλλα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες... Σε δουλεια να βρίσκομαι δηλαδη.. Ποια ρομ φορας εσυ @cyberguy ? ” την GTV_6.7.28 και εμενα μου ανεβαζει θερμοκρασια, αλλα το εχω εντοπισει μο…
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
Μήνυμακαι εγω απο την ωρα που αλλαξα την ρυθμιση που ανέφερες δεν εχω προβλήματα με restart. Το πρόβλημα εντοπίστηκε
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΈχω και εγω το ιδιο ακριβώς πρόβλημα με Mi4 και είχα προηγούμενη έκδοση dev, έβαλα την τελευταια και εκλεισα την εξοικονόμηση ενέργειας. Θα γράψω γιατα αποτελέσματα. Θέμα μπαταρίας δεν είναι σίγουρα, γιατι μου το έχει κάνει και με 100%. Επίσης θέμα θερμοκρασίας δεν είναι καθώς το είχα πάνω σε A/C για να το δοκιμάσω και ενώ η συσκευή ήταν παγωμένη έκανε πάλι restart.
-
Παράθεση από Giannisagal: “παρατηρησα πως παρολο που εχω την ενταση του ηχου στο μισο με το ATMOS τριζει το ηχειο τοσο δυνατα που παιζει.........ακολουθησε απενεργοποιηση του ATMOS μην καουμε κιολας!!!!!! παρατηρηση κανεις???? ” και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση. Γνωρίζει κανεις εαν λυθήκαν τα προβλήματα με το δίκτυο (ενώ ειναι συνδεμένο με wifi ή 4g δεν παίζει το δίκτυο και θέλει ρεσταρτ η συσκευη) με την 6,3,31 ή να περιμένω την επόμενη?
-
σε xiaomi mi4 έχω πρόβλημα με το δίκτυο. Ξαφνικα (δεν μπορω να το αναπαραγω) δεν μπορω να συνδεθω πουθενα δικτυακα είτε με wifi είτε με 4G. το meter δειχνει traffic της ταξης του 1-2kb/s. Δοκιμασα να κλεισω/ανοιξω wifi/4g να κλεισω εφαρμογες κτλ αλλα δεν βοηθαει τιποτα. Μονο με restart συσκευης επανερχεται. Update έκανα μέσω του embedded updater. επισης έκανα wipe cache, dalvik cache και πέρασα την rom απο πάνω
-
μόλις παρέλαβα και εγω και ένας φίλος μου απο ενα redmi note 2. τελικά δεν είναι το πρόβλημα με το update του tracking (μιλησα με διευθυντή κεντρου διανομης) αλλα στο οτι δεν έχουν προσωπικοί στα μεγάλα κέντρα διανομής απο εξωτερικό. Το δικο μου πακέτο, ουσιαστικά έκανε 13 μέρες στο κέντρο διαλογής Αθήνας και με το που έφυγε την επόμενη μέρα ήταν στο τοπικό ελτά στην Θεσσαλονίκη (έφτασε ξημερώματα στο κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης και μετά από λίγες ώρες στο κατάστημα) Μου ανέφερε ότι έχουν βγάλε…
-
εμενα παλι μου φαινεται πολυ παραξενο. εχω παρει 4 παραγγελιες απο vickmall και η πιο αργη ηταν 11 εργασιμες ημερες ενω η πιο γρήγορη 6 εργασιμες ημέρες. εχω παραγγειλει και εγω απο 30/9 μαζι με εναν φιλο (ξεχωριστη παραγγελια). τα κινητα φυγαν στις 5/10 και απο τοτε εχω και εγω το ιδιο status (arrived in destination) αλλα στα ελτα λεει οτι ειναι ακομα σιγκαπουρη (το επιβεβαιωσα). Κατι παιζει με τα ταχυδρομεια μας
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Εάν το βύσμα φόρτισης USB δείχνει σταθερό και όχι σπασμένο και ο Η/Υ βλέπει το κινητό (άσχετα αν δεν φορτίζει) καλό θα ήταν να περάσεις μια fastboot ROM για την πιθανότητα να είναι software το πρόβλημα. Αν δεν γίνεται τίποτα, τότε θα πρέπει να ανοίξεις το κινητό και να δεις τι γίνεται μέσα πριν παραγγείλεις το ανταλλακτικό πχ από εδώ. Μπορεί απλά να έχει ξεκουμπώσει λίγο κάποιο από τα βύσματα. ” το ανοιξα και δεν φαινεται να εχει ξεκουμπώσει κάτι ούτε φαίνεται να έχει πρό…
-
Εχω παρατηρησει ότι και στις τελευταιες developer ROM δεν εχω δει την επιλογη για τα Pistons 3 παρα μόνο μέχρι και τα 2. Μόλις παρέλαβα τα pistons 3 και ηθελα να δω εαν εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα απο τα 2
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΜόνο επανω ζεσταινετε αλλά σε σημείο που ζεματάει.επειδή έχω και άλλο mi4 στην οικογένεια μπορώ να το συγκρινω.επίσης ζεματαει μεσα σε 2-3 λεπτά.όταν σβήσει η οθόνη κρυώνει κατευθείαν. Ελεγξα το βύσμα USB και δεν κουνιεται.πάει για ξηλωμα σήμερα. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΟκ θα το κάνω και θα ενημερωσω. Επίσης ανεβάζει πολύ μεγάλη θερμοκρασία στο πίσω μέρος όταν λειτουργεί ή οθονη Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΌλα κάνουν fail, οπότε να το ψαξω για καλώδιο ταινία? Ανταλλακτικό υπάρχει? Ευχαριστώ για την βοήθεια Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΔοκιμή υλικού? Υπάρχει κάποιο guide? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Xiaomi mi4 error
ΜήνυμαΕχω ενα mi4 το οποιο ξαφνικα σταματησε να δουλευει το ηχειο του (εξωτερικο)και το μικροφωνο του. εβαλα την latest rom 5.9.10 μηπως και λυθει αλλα μπα... επισης παρολο που το συνδεω στο ρευμα ή στο pc και λεει οτι κανει charge δεν αναβει το λαμπακι. καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? εννοειτε δεν χτυπησε ή επεσε κατι σε νερο επανω του. οταν το βαζω σε ανοιχτη ακροαση (κληση) δουλευει το μικροφωνο αλλα οχι το ηχειο επισης μπορει να δειχνει οτι φορτιζει, αλλα δεν φορτιζει στην πραγματικοτητα