Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• RE:

cyberguy - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cyberguy: “εχω xiaomi mi3 και εβαλα την 5,8,27 και απο τότε το viber δεν εκτελείτε αυτόματα μόλις ανοίξω το κινητό. Πρέπει να το ανοιξω μια φορα για να παιρνει τα εισερχομενα μυνήματα. Εαν ανοιξω το κινητο, μπω wifi και μου στειλει καποιος μύνημα, τότε αυτό δεν έρχεται ποτέ. Φταιει κατι στην rom, ή πρέπει να το ενεργοποιήσω απο κάπου. σε παλαιότερη rom που είχα δεν το εμφάνιζε αυτο το πρόβλημα” Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρ…

• για το redmi note 2 γνωρίζουμε πότε θα βγει rom? μόλις το αγόρασα και δεν θέλω να αφήσω την default rom

• Προβλημα με Viber με την 5,8,27

cyberguy - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

εχω xiaomi mi3 και εβαλα την 5,8,27 και απο τότε το viber δεν εκτελείτε αυτόματα μόλις ανοίξω το κινητό. Πρέπει να το ανοιξω μια φορα για να παιρνει τα εισερχομενα μυνήματα. Εαν ανοιξω το κινητο, μπω wifi και μου στειλει καποιος μύνημα, τότε αυτό δεν έρχεται ποτέ. Φταιει κατι στην rom, ή πρέπει να το ενεργοποιήσω απο κάπου. σε παλαιότερη rom που είχα δεν το εμφάνιζε αυτο το πρόβλημα

• RE:

cyberguy - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από filthydwarf: “υπάρχει κάποιος τρόπος να δηλώσουμε περισσότερα;” Κάνεις λίγη δίαιτα και είσαι μέσα στο όριο... :lol:” Το λιγότερο που μπορω να πω είναι ότι είσαι μικρόψυχος. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• επειδη εχω μπερδευτει λιγακι... Εχω βαλει στο mi4 την 5,6,11 developer και μου εχει εμφανισει ο updater ότι εχει βγει η 5,6,19. Για να αναβαθμισω την συσκευη μου κατεβαζω μεσω του updater ή κατεβαζω το αρχειο μεσα απο το forum (update.zip) και κανω manually την αναβάθμιση? Απο τι εχω καταλαβει ο updater κατεβαζει την κινεζικη ROM οποτε για να μπει η ελληνικη πρεπει να το κανω με το χέρι. Ισχυει ή εχω καταλαβει λάθος?

• λήψη LTE cosmote mi4 FDD

cyberguy - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

μολις το ενεργοποιησα και εγω στην cosmote. Οταν συνδεεστε με 4g εμφανιζει καπου καποια ένδειξη? Γιατι σε μενα γραφει Η δεξια απο την μπαρα σήματος

• Παράθεση από MIUI_ART: “Είσαι οκ, αλλά αν θέλεις για να έχεις και στα 2 system την ίδια ROM, ξανακάνε Flash την ROM αυτή τη φορά μέσα από την Αναβάθμιση (Updater) της MIUI.” εαν καταλαβα καλα εχει 2 systems τα οποια μπορουν να εχουν διαφορετικη ROM? οποτε θα μπορουσα να εχω 2 rom φορτωμενες και να διαλεγω ποια θα τρεξω?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Για να μην μπουτάρει στα Ελληνικά πάει να πει πως δεν έκανες factory reset από το Recovery... Αν πας στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI θα δεις MIUI 5.6.11 | Developer ως έκδοση.” γραφει 5,6,11 BETA. απλα την πρωτη φορα που εκανα επαναφορα εσβησε και το update.zip. οποτε το ανοιξα, κοπιαρα το zip και εκανα το update.

• Σελίδες για αγορά xiaomi mi4 lte 4g;

cyberguy - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

μολις παρελαβα απο minideal.net και ηρθε σε 15 ημέρες. Απο εκει ειχα παρει και το Μi3 μου.

• εβαλα την ROM που ανέφερες, αλλα δεν bootare στα ελληνικα, πως επιβεβαιωνω οτι μπήκε η σωστή?

• μπορω στην ελληνικη rom να βαλω αγγλικα ως γλώσσα? εαν οχι τοτε ποια ROM μου συστήνεις? Τωρα φοραω την MIUI 16.4.2.0(KXDCNCB)

• Καλησπερα σε όλους, μολις παρέλαβα το Mi4 lte 4g απο minideal και μόλις έβαλα wifi και μπηκα στο play market, τρώω ένα popup ad, λεω δεν μπορει, συνεχιζω εγκαθιστω google mail, παω να δοκιμασω να στειλω ενα mail 5 συνεχόμενα popup μολις επελεγα το TO: Διαβάζω στο νετ ότι το Mi4 ΄ερχεται με προεγκατεστήμένο με malware και αποτι φαινεται ειναι αληθεια. Δοκιμασα να σκαναρω με το AVG και το embeded antivirus αλλα δεν βρήκαν τίποτα. Εννοείτε ότι έλεγξα ότι η συσκευή είναι γνήσια και δεν πρόλαβα να εγ…