Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
συγγνωμη για το off topic αλλα στο πληκτρολογιο γιατι οτι και να κανω δε βλεπω και δε μπορω να στειλω κι ολασ το τελικο σιγμα.επισησ υπαρχει και καποιο bug με τουσ αριθμουσ +30 παρατήρησα.στα μηνυματα οσουσ αριθμουσ δεν εχω με +30 δε τουσ αναγνωριζει σαν επαφεσ.ευχαριστω και συγγνώμη για το off topic
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Panagiotis Skordilis: “σε ευχαριστω για την απαντηση. ναι ειναι θεμα hardware δυστυχως. ” Αν η συσκευή είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση, μπορείς να κάνεις τα απαραίτητα ή αν δεν θέλεις, απλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς δόνηση... Δεν είναι μεγάλη απώλεια, εφ'όσον κατ'άλλα η συσκευή είναι κομπλέ... ” δεν εχω κανενα θεμα δε με ενοχλει απλα καμια φορα και η δονηση χρειαζεται.η διαδικασια για να το στειλω τι και πως ποια ειναι? σε ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από caeser: “Παναγιώτη κάνε ένα hardware test να δεις έαν είναι hardware το πρόβλημα. Πήγαινε ρυθμίσεις-->Σχετικά με το τηλέφωνο, και κάνε 6 επανωτά Taps (κτυπηματάκια με το δάκτυλο) επάνω εκεί που λέει, "Έκδοση Kernel". Αυτή η ενέργεια θα σε βάλει σε μια σελίδα που ονομάζεται Hardware tests. Η επιλογή 4 ονομάζεται "Vibration". Μπες μέσα και χτύπα το Shοrt και το Long Vibration... Εαν λειτουργούν είσαι οκαυ απο θέμα hardware, που σημαίνει ότι κάτι γίνεται με τη ρομ. Αν δεν λειτουργούν, …
-
αγορασα προσφατα τη συσκευη απο ενα καλο φιλο και παρατηρησα οτι δε δουλευει η δονηση. υπαρχει περιπτωση ετσι οπως το πηρα να ειναι θεμα rom? δε νομιζω καθως και στο twrp μεσα δε δουλευει. απο xiaomi ειναι πρωτη φορα που ασχολουμαι και δεν εχω ιδεα. ειμαι σε MIUI 7.3 by xiaomi.eu 6.3.10 beta και baseband version εχω 2.6.c1,2-0309_1841_5fb74ed ευχαριστω πολυ