Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
Redmi note 8 2021
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι ακόμα, όταν ανασηκώνει το κινητό ή χτυπάω το τραπέζι πάνω στο οποίο βρίσκεται αυτό ανάβει στην οθόνη κλειδώματος. Γενικά με το που μετακινείται έστω και λίγο ανάβει. Δε βρήκα τρόπο να το απενεργοποιήσω, έχετε καμία ιδέα;
-
Redmi note 8 2021
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχεις το απλό redmi note 8 υπάρχει XTRV, αλλά καλύτερα βάλε φώτο από το πληροφορίες συσκευής > όλα τα χαρακτηριστικά να δούμε ποια συσκευή είναι ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70629/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70629/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70629/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70630/ Αυτές κάνουν;
-
Redmi note 8 2021
ΜήνυμαΆρα δεν πρόκειται να υπάρξει xtrv ελληνικη για αυτό το μοντέλο
-
Redmi note 8 2021
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω πάρει το νέο redmi note 8 έκδοση 2021 (biloba), δε μπορεσα να βρω κάποιο νήμα σχετικό και είπα να αρχίσω με τη βασική ερώτηση. Υπάρχει xtrv για αυτό το τηλέφωνο; είναι συμβατό με τις rom του παλιού redmi note 8; Η διαδικασία φλασαρίσματος είναι η ίδια;
-
Το έχω δοκιμάσει κι αυτό, έγγραψα το img του twrp μεσα στον εσωτερικό χώρο και από το twrp έκανα εγκατάσταση. Μετά με vol+ και power προσπάθησα να μπω στο twrp αλλα με βγάζει στο recovery του miui χωρις επιλογή για twrp. Επίσης o φάκελος εγκατάστασης του twrp στο κινητό (μετά την υποτιθέμενη εγκατάσταση του) είναι άδειος, ενώ όταν εκινώ το twrp από το cmd του υπολογιστή φαίνεται να έχει μέσα μόνο ένα αρχείο 1Kb.....
-
Προσπαθ'ω να περάσω την xtrv v12.5.1.0. καταρχάς δεν μπορώ να μπω σε twrp από το κινητό. θεωρητικά το έχω κάνει εγκατάσταση από τον υπολογιστή στο κινητο σύμφωνα με τον οδηγό αλλα μπορώ και μπαίνω σε αυτό μόνο μέσω fastboot απο cmd στον υπολογιστή. Παρόλαυτά έκανα από το twrp εγκατάσταση τη rom... με την επανεκίνηση μου εμφανίζει τον Λουκι λουκ να πυροβολεί........... Είμαι σε καλό δρόμο;;;;;
-
bokeh effect και όχι μόνο...
ΜήνυμαΔηλαδή, ενεργοποίηση από το γρανάζι την επιλογή σκηνές και μετά πορτρέτο, και απλά τραβάω φωτογραφία ή θέλει και κάτι άλλο; Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bokeh effect και όχι μόνο...
ΜήνυμαΡε παιδιά πως ενεργοποιώ το bokeh????
-
Xiaomi box 3
ptoube - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΕνώ δεν είχα πρόβλημα, ξαφνικά σήμερα άρχισε τις αποσυνδέσεις το wifi... Καμία πρόταση;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimathio: “Καλησπέρα. Είχα την τελευταία από cn 9.1.3. έκανα factory reset και πέρασα την 9.2.28 . Με το που εμφανίστηκε το MIUI 10 η πρώτη οθόνη άρχισαν τα προβλήματα με συνεχή παράθυρα για αναφορές και ήχους. Το ίδιο και με την 9.3.7 πάντα μετά από FR. Οι γραμμές από τις SIM άνοιγαν και έκλεινα ασταμάτητα. Αυτά μπόρεσα να παρατηρήσω. Έτσι ξανά πίσω. Τι έγινε δεν γνωρίζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;” Τα ίδια προβλήματα είχα κι εγώ με άλλη Ρομ με κατά της wind. Έχεις wind μήπως; Στά…
-
Αν εννοείς την 9.5.2.0 xtrv stable, την έχω εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν έχω βρει προβλήματα. Σκέφτομαι να πάω σε miui 10 να τη δοκιμάσω. Η παραπάνω συζήτηση για SuperSU, magisk κλπ, λίγο με φόβισε.... Δεν έχω κάνει εγώ τέτοια πράγματα, μόνο τη Ρομ είχα περάσει και όλα καλά. Αν βάλω τώρα miui 10 θα πρέπει να κάνω τέτοια κόλπα;;;; Αν είναι εύκολο δώστε μου το link για την miui 10 cn/eu μάλλον, γιατί εγώ είχα global. Οι κάρτες της wind δουλεύουν; Και τέλος η ερώτηση του χαζο…
-
Τώρα έχω χάσει επεισόδια και μη πω καμιά χαζομάρα.... Έχω δύο sim wind. Είχα δοκιμάσει την πρώτη global που είχε βρει με το 10αρι αλλά καμιά από τις δύο δε δούλευε και γύρισα σε 9.5.2 stable. Έχει αλλάξει κάτι; Αν βγήκε και καινούριο και θέλετε να το δοκιμάσω με wind πείτε, και βάλτε ένα λινκ. Από ότι κατάλαβα μάλλον βγήκε καινούριο....