Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.

• Λοιπόν την πέρασα μια χαρά. Η πρώτη εκκίνηση έκανε Περίπού 10min. Με το που έκανε έναρξη και προσπαθούσε να βρει sim άρχισε να βγάζει μύνημα συνέχεια και να προσπαθεί συνεχώς να βρει τις σιμ. Δε μπορούσε να δει καμία. Τις εμφάνιζε στιγμιαία και τις έχανε και ξανά από την αρχή. Τώρα το έβαλα σε λειτουργία πτήσης για να σταματήσει. Η αναφορά που θέλει να στείλει σχετικά με το πρόβλημα είναι η ακόλουθη. Επειδή δε βλέπω να την κρατάω πολύ αφού δεν έχω τηλ. Και οι δύο κάρτες είναι wind.... Αν θέλετε …

• Εγώ έχω δύο κάρτες της wind μέσα. Λέω να το δοκιμάσω. Μετά για να ξαναγυρίσω σε stable κάνω ξανά fr και από twrp περνάω την stable;

• να ρωτήσει κι ο νέος.... Εγώ την προηγούμενη βδομάδα με τη βοήθεια σας έβαλα αυτή και χάρηκα.... Να περάσω τώρα την Omega gb xtrv 8.9.6;;; Είναι πιο καλή; Περνιέται πάλι από το twrp; Μη νομίζετε ότι δε διάβασα όλα όσα γράφεται πιο πριν. Τα διάβασα όλα αλλά έχω αμφιβολία ως προς το τι κατάλαβα τελικά. Thnx

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να αλλάξεις προσωρινά και το region να δεις αν λειτουργεί; ” τα άλλαξα όλα. Όλα είναι υκ. Τίποτα. Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι δεν με αφήνει να κατεβάσω το assistant από το store. Και όταν το κατεβάσω από αλλού, το κάνει εγκατάσταση αλλά όταν τον πατάω να τρέξει για πρώτη φορά δε με αφήνει και λέει ότι

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Γιατί όμως;;;;;

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τους έχει αγγλικά. Απλά άλλαξε τη γλώσσα στα settings. ” Άλλαξα και τη γλώσσα στα settings και όλα τα μενού γίνανε αγγλικά. Παρόλαυτα στις ρυθμίσεις δε φαίνεται πουθενά η ενεργοποίηση του assistant. Επιπλέον στο playstore δε μου εμφανίζει πουθενά το google assistant για να το κατεβάσω. Το κατέβασα από αλλού και όταν το τρέχω λέει ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή. Βέβαια το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τα ok google κλπ κοιτούν μια χαρά, εκτός από το πάτημα του μεσαίου κουμ…

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν είναι default αγγλικά και κινέζικα; ” Όχι έχω την ελληνική Ρομ από εδώ.

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

για να είναι το μενού στα αγγλικά φαντάζομαι θα πρέπει να έχω περάσει αγγλική γλώσσα στην αρχική εγκατάσταση.... Κρίμα τζάμπα χάρηκα

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

πρέπει να έχω αγγλική έκδοση;;;;;

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

μου λέει ο google assistant δεν είναι διαθέσιμος στη χώρα σας....

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Αυτό μου βγάζει... Δεν έχει πουθενά κάποια επιλογή για να κατεβάσω ή να ρυθμίσω κάτι...

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Και βέβαια μπορείς. Πλέον δουλεύει το Google Assistant και στον server της Κίνας. Αν έχεις συνδέσει το yeelight action στις ρυθμίσεις του GA και δεν βλέπεις ακόμα τη λάμπα δοκίμασε να πεις στον βοηθό "sync my devices" ” Όπα. Πολλά μαζί μου ήρθαν... Το yeelight action είναι άλλο apk;

• Xiaomi yeelight

ptoube - - Yeelight

Μήνυμα

Έχω μια led rgb yeelight. Μπορώ να τη χειρίζομαι φωνητικά; Με το mi home apk δεν τα κατάφερα.... Κινέζικα.... Με το Google home επίσης δε βρίσκει τη συσκευή.... Το έχει καταφέρει κανείς;

• Google assistant

ptoube - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Η εφαρμογή της Google είναι εγκατεστημένη; ” ναι είναι. Όταν την ανοίγω από το εικονίδιο λειτουργεί κανονικά

• Google assistant

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, button and gesture shortcut, google assistant. Εκεί είναι σε εμένα με dev 8.8.30. ” Κι εμένα εκεί είναι αλλά δε λειτουργεί...

• Παράθεση από demakhs: “ούλους...και τους 1024?? ” Ούλους ούλους!

• Google assistant

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Με ποια rom είσαι; ” Xtrv 9.5.2 stable. Χθες την πέρασα

• Google assistant

Μήνυμα

Πώς μπορώ να κάνω τον assistant να ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα του home button? Έχω κάνει τις ρυθμίσεις στα settings αλλά εμφανίζει ένα λευκό κύκλο και τέλος

• Όλα σούπερ έγιναν πολύ εύκολα! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τους οδηγούς! Το τηλέφωνό έγινε καινούριο!

• σωστός! Ελπίζω να κατέβει απόψε, έχει κατέβει το μισό από το μεσημέρι