Παράθεση από ptoube: “όσο ζω μαθαίνω ” Δυσκολεύομαι να κατεβάσω την τελευταία xtrv όλο διακοπές κάνει και σταματάει... Υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου της πριν προχωρήσω στην εγκατάσταση, μήπως από τους πολλές διακοπές έχει κανένα λάθος....
συνοψίζω 1) back up φωτός βίντεο κλπ 2) περνάω το twrpl 2a) κάνω nandroid backup και το αντιγράφω στο pc 3) factory reset 4) έχω ήδη κατεβάσει την παραπάνω stable rom στο κινητό μου και την περνάω με το twrp Είμαι έτοιμος;;;;;
άρα 1) ελέγχω αν είναι ξεκλείδωτο 2) περνάω twrp 3) βάζω την παραπάνω τον Πριν από όλα κάνω backup φωτό βίντεο κλπ. Με ΙΜΕΙ λογαριασμούς mui κλπ δεν μπερδεύομαι
ερώτηση από άσχετο.... Αυτός ο οδηγός είναι ο κατάλληλος για να αναβαθμίσω την τον στην τελευταία ελληνική; xiaomi-miui.gr/community/index…B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-De/ Έχω αυτό χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο εκτός του να κάνω backup όπως με συμβούλεψε ο nas σε άλλο νήμα; Πρέπει να κάνω κάτι με το λογαριασμό miui που έχω; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου με λίγη βοήθεια θα το παλέψω Ελπίζω να μη το χαλάσω...
επαφές τις έχω στο google... Βίντεο φωτογραφίες εύκολα τα κάνω backup. Το λογαριασμό miui πρέπει να τον κάνω κάτι; Θα μπορέσεις να βοηθήσεις μέσω teamviewer γιατί δεν το έχω κάνει ξανά....
Έχω την miui 8.3 xtrv beta1 7.3.9 beta. Έχω πρόβλημα με τα μυνήματα... Λίγοι χαρακτήρες. Αν περάσω την καινούρια θα διορθωθεί; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum για το fastboot και εγκατάσταση του νέου twrp καθώς και της Νέας Ρομ. Όπως καταλάβατε δεν το έχω ξανακάνει. Έχω το redmi pro omega Ευχαριστώ
λοιπόν δε μου ξαναέκανε πρόβλημα δύο βδομάδες τώρα.... Υποψιάζομαι ότι φταίει η αυτόματη φωτεινοτητα στην οθόνη την οποία απενεργοποίηση και όλα οκ. Δεν κατάφερα όμως ακόμα να βάλω τις επαφές σε προεπιλεγμένος αριθμούς π.χ. πατώντας 3 να παίρνει τον Γιώργο..
είμαι εντελώς νέος στο miui. Να αντιστοιχήσεις σε κάθε αριθμό του πληκτρολογίου μία επαφή για ταχεία κλήση δε γίνεται;;; Όποιος το κατάφερε ας βοηθήσει. Επιπλέον σε ορισμένες κλήσεις ή οθόνη δεν ενεργοποιείται για να απαντήσω... Δεν το κάνει πάντα Redmi pro 7.3.9.beta Ευχαριστώ