Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Παράθεση από GoergeTheCreator: “Στο xiaomi redmi note 3g μου είχα κάνει 1 εβδομάδα πριν το brickαρω για πρώτη φορά (εννοείται υπήρξαν κι άλλες ) Χθες στο καινούριο μου redmi note 3 μου πήρε περίπου 1 ώρα) βελτιωνομαι έτσι? Βέβαια δε φταίω εγώ αλλά το ηλιθιο bug της λειτουργίας παιδιού Το ξεκλείδωσα σε κάνα μισάωρο μετά από λίγα πειράματα Καθότι δεν είχα ακόμα βάλει τη Sim μέσα δεν μπορούσα να κάνω κλήση όπως προτιμούν στο ιντερνετ έτσι το σκέφτηκα διαφορετικά Το ζητούμενο είναι να μπεις στις ρυθ…
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από Vasstef: “Άντε να δούμε Μόλις έκανα την επιτυχή αίτηση για κωδικό Σε αναμονή λοιπόν μπας και εξαφανιστούν τα κινέζικα γράμματα ” Τι έγραψες στο reason to unlock πεδίο ? ” Ότι και καλά είμαι developer και θέλω κλπ. κλπ. Τώρα ας είναι καλά το google translate γιατί όλα τα έγραψα στο κινέζικα Το τι κατάλαβαν οι άλλοι είναι άλλο θέμα
-
One more from me!!!!!
-
Ευχαριστώ για την απάντηση Αλλά αυτό είναι το θέμα. Είναι κολλημένο σε αυτή την οθόνη Πατάω χ ή Exit και μόνο στο διπλό κλικ μου εμφανίζει άσπρη οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και μετά ξανά την οθονη των εφαρμογών Μήπως ξέρει κανείς πως το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς όμως να μπω στο μενού ρυθμίσεων;
-
Όπως λέει και ο τίτλος μόλις πήρα τον κιν στα χέρια μου είπα να δω πως και τι γίνεται. Έβαλα λοιπόν τη χρήση για παιδιά και επέτρεψα κάποιες εφαρμογές. Μέχρι εδώ όλα καλά. Άμ έλα όμως που σε αυτή την οθόνη έχει ένα EXIT που όταν το πατάω απλά δε σβήνει και απλά έχω κολλήσει. Βοήθεια παρακαλώ γιατί μου έχουν σπάσει λιγουλάκι τα νεύρα
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαThanks για την υποδοχή. Νέο μέλος εδώ και νέος με MUI. Οπότε θα έχετε πολλά ερωτήματα να απαντήσετε χιχιχιχι!!!!!! Καλή χρονιά να έχουμε!!!!!