Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Ελληνικη rom mi4

irini - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος mi4 και ψαχνω ελληνικη ρομ . Επειδη υπαρχουν πολλα και δεν μπορω να βγαλω ακρη θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να το βρω ? Ευχαριστω!

• Καλησπέρα σας! Αλλαξα προσφατα την Ρομ μου σε Ελληνική με επιτυχία μεσα απο την βοηθεια σας εδω! Ειμαι κατοχος mi 4 κι εχω θεμα με τα μηνυματα. Δεν αναγνωρίζει τους αποθηκευμενους αριθμους. Οταν ξεκιναω μια συνομιλια στα μηνυματα μου βρισκει μια χαρα τον αριθμο απο τις επαφες, αλλα οταν μου απαντανε στην ιδια συνομιλια βγαινει καινουρια με τον αριθμο του συνομιλητη μου. Πχ : στελνω στον ΓΙΩΡΓΟΣ και μου ερχεται καινουριο μηνυμα απο 69..... Δεν μπορω να βγαλω ακρη.. ΗΕLP!

• Θα το κάνω κι εγω και θα σας πω! Ευχαριστώ πολυ παιδιά! Ειστε άψογοι

• Δηλαδη πιστευεις οτι το πρόβλημα θα λυθει αν το κανω αυτο? αξιζει να μπω στην διαδικασία? γιατι αν το πειραξω πιθανότατα δεν θα το πάρουν πισω σε περιπτωση που δεν επιλυθεί... Ειναι ολοκαιριο γαμωτο και καταλαβαινεις εχω τσαντιστει!!!

• Καλως σας βρηκα! Βασικά ειμαι λιγο (εως πολυ!) ασχετη με το αντικείμενο!Λογικα αου ειναι απο Κινα δεν ειναι κινέζικη?

• kalhspera paidia ! ki egw kainouria sto Forum! exw akrivws to idio provlhma me tis epanakiniseis.. To kinhto mou einai kainourio apo Kina kai apo tin prwth mera pou to phra sta xeria mou svhnei kai anoigei mono tou kathe 10 deyterolepta! Ekana factory reset, den pairnei kai allh anavathmisei .einai16.4.2 stable mi4 Lte .exw apelpistei den kserw an prepei na to peiraksw h na tous to steilw pisw! an borei kapoios na vohthisei h kserei kati allo .eyxaristw gia ton xrono sas!