Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
θα του πιω το αιμα χαχαχαχ........ =============== Οκτ 18th 2017, 4:04am =============== παιδες τα παραταω αν ξερετε να το παω καπου να το δουν αν φτιαχνεται και αν με συμφερει αλλιως να παει σκουπιδια ολοι οι οδηγοι εχουν μεσα επιλογη Εντοπισμός σφαλμάτων USB
-
το βραδυ παλι να βγαλουμε το ενσυμο.....
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44625/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44625/
-
τα αλλαξα κατευθειαν 64 μπιτα =============== Οκτ 17th 2017, 4:08pm =============== ξανατονιζω δεν δεχεται ενεργειεσ απο πλαινα κουμπια το miflash το εντοπιζει παντως για να γνωριζεται
-
ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον
-
hexacore 1.8 qualcom redmi note 3 ειναι το κινητο οι οδηγιεσ που μου εδωσε ο derveni ναναι καλα για την ωρα που διεθεσε ειναι για το οκταπυρινο ομως
-
ok ευχαριστω καληνυχτα
-
2 ram 16 rom =============== Οκτ 17th 2017, 2:40am =============== πρεπει να την πατησα με τα windows ηταν 7αρια 32 =============== Οκτ 17th 2017, 2:41am =============== ουτε fastboot ουτε bootloader ανοιγει
-
τιποτα νεκρο =============== Οκτ 17th 2017, 2:36am =============== το redmi note 3
-
ο υπολογιστης το βλεπει σαν loader 9008 στη διαχειριση συσκευων
-
FLASHER TOOLKIT V1-00 αυτο χρησιμοποιησα =============== Οκτ 17th 2017, 2:32am =============== τωρα χρησιμοποιω αυτο miflash και μου λεει cannot recieve hello packet
-
καλησπερα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι κατοχος του redmi note 3 και....... το πεθανα χαχαχα συνδεμενο με usb σε pc μονο ενα κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνει προσπαθησα να του περασω αλλη version και ενω ηταν ολα οκ και πρασινα δεν ξανα δουλεψε ολα μαυρα και ενα κοκκινο λαμπακι θα ξυπνησει???????????
-
καλησπερα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι κατοχος του redmi note 3 και....... το πεθανα χαχαχα συνδεμενο με usb σε pc μονο ενα κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνει προσπαθησα να του περασω αλλη version και ενω ηταν ολα οκ και πρασινα δεν ξανα δουλεψε ολα μαυρα και ενα κοκκινο λαμπακι θα ξυπνησει???????????