Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από efyv2: “Ξέχασα το αρχείο το εξάγει σε vcs Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Συγχρονισε το ημερολόγιο με το google account” Πως; Συγνώμη αλλά πρώτη φορά μέσα σε κάμποσα χρόνια μπαίνω στη διαδικασία να αλλάξω κινητό και ξε συνήθησα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Άλλη μια ερώτηση: έχω βάλει finger print για unlock της οθόνης. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις για φωτο κτλ πως τις βάζω; Κάτι ακόμα, από το προηγούμενο κινητό ( huawei) προσπαθώ να περάσω τα συμβάντα του ημερολογίου. Το έκανα με εξαγωγή και αποστολή στο redmi με Bluetooth. Όταν πάω από τον explorer στα Bluetooth files και κάνω εισαγωγή του αρχείου στο ημερολόγιο μου βγάζει ότι δεν υπάρχει εφαρμογή να υποστηρίξει αυτό το αρχείο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από efyv2: “Μία ερώτηση, έχω βάλει Google chrome για browser, αλλά όταν πατήσω κάποιο link μου το ανοίγει με τον browser του κινητού. Τι να κάνω για να χρησιμοποιεί το chrome? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ” Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
βρε παιδιά κανένας για τις δικές μου τις αρχάριες ερωτήσεις? Αφού κάνω τα βασικά ετοιμαστείτε να με φορτωθείτε και για ερωτήσεις για ελληνικα για dev, ξεκλειδώματα και λοιπά γιατι προς το παρόν μου φαίνονται κινέζικα.... :Ρ επίσης μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα προειδοποίησης: can't activate sim card. couldn't send activation sms to gateway xiaomi service framework ''καλησπέρα, το έλαβα κι εγώ... μόλις σε 13 μρέρες. Κλασικά έχω ανόητες ερωτήσεις να κάνω... Το app store και τον browser το δικό το…
-
καλησπέρα, το έλαβα κι εγώ... μόλις σε 13 μέρες. Κλασικά έχω ανόητες ερωτήσεις να κάνω... Το app store το δικό τους μπορώ να το σβήσω? Το fingerprint που πάω να το ρυθμίσω. Κατέβασα από play store καποια ελληνικα πληκτρολογια αλλά όταν πάω να γράψω μνμ δεν μου βγάζει ελληνικά. Τι κάνω λάθος? Τί να βάλω? Περί 160 χαρακτήρων μνμτα παίζει? έχω MIUI version 7.1.18.0 (LHOCNCL)stable , original rom. Έχει το κινητό ρύθμιση (δεν θυμάμαι πως το λένε) που ας πούμε κάνεις στην οθόνη το c και κάνει call ή w…
-
crossed fingers ONEPLUS 2 ONEPLUS TWO 4GB Qualcomm Snapdragon 810 1.8GHz Octa Core 5.5 Inch FHD IPS 2.5D Arc Corning Gorilla Glass Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από lallasgr: “Ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για αρχή βέβαια θα πρέπει να σετάρεις το κινητό μόνη σου. Τι εννοώ. Θα πρέπει λογικά να βάλεις τα google apps και από κει και πέρα να εγκαταστήσεις 2-3προγράμματα για να έχεις Ελληνικό πληκτρολόγιο κλπ. Δεν είναι τίποτα δύσκολο όμως. Όταν με το καλό το λάβεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε! ” Ευχαριστώ, βάζω παραγγελία για original και Θεός και εσείς.... βοηθός αυτή η ανακοίνωση τελικά ποιούς αφορά??? Ανακοίνωση : Η νέα Version της MIUI ROM στ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από efyv2: “Καλημέρα και εξαρχής θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ασχετοσύνη μου πάνω στο θέμα.... Θέλω να παραγγείλω το κινητό αυτό αλλά μου δίνει 2 επιλογές για rom. Ποιά να προτιμίσω και γιατί. Επιπλέον με το που μου έρθει το κινητό τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ και παρακαλώ για την υπομονή σας γιατί θα σας ''πρήξω'' λίγο με ερωτήσεις.... :Ρ ” Αν δεν σε καίνε τα Ελληνικά πάρτο με official rom ώστε να παίρνεις και τα Update τα οποία ακόμα είναι κρίσιμα μιας και δι…
-
Καλημέρα και εξαρχής θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ασχετοσύνη μου πάνω στο θέμα.... Θέλω να παραγγείλω το κινητό αυτό αλλά μου δίνει 2 επιλογές για rom. Ποιά να προτιμίσω και γιατί. Επιπλέον με το που μου έρθει το κινητό τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ και παρακαλώ για την υπομονή σας γιατί θα σας ''πρήξω'' λίγο με ερωτήσεις.... :Ρ