Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν θες να ξεκλειδώσεις δοκίμασε και με τη ρομ που έχεις τώρα!! Εδώ θα βρεις την dev για να την περάσεις: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και την περνάς με αυτό τον οδηγό: Xiaomi MIUI Official Forum” 3cc40130f029e6af7f383ea873779278.jpg Δυστυχώς μου βγαίνει αυτό.
-
Αν μπορώ να ρωτήσω κάτι ακόμα, μετά από λίγο μου ζητάει έναν κωδικό, τι είναι αυτό ποιον κωδικό Πρέπει να του βάλω; και ποια ακριβώς είναι η global dev , υπάρχει ένα link?
-
Μετά από προσπάθεια κατάφερα να περάσω την 7.5.2 Αφού μετά από δύο σφάλματα το τελευταίο που έβγαλε ήταν lock bootloader can't flash, κάτι τέτοιο, ούτε εμφανιζόταν στην διαχείριση συσκευών, μόνο έμπαινε σε fastboot. Τελικά την πέρασα την ρομ αλλά imei και όλα τα υπόλοιπα χάθηκαν, δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο. Τι κάνουμε;;;; (έψαξα στο forum αλλά δεν μπορεσα να βρω κάτι καθώς και 02:30 το πρωί Δεν θα σηκώνομουν στις 5 για δουλειά). Τελικά Αφού το άφησα ανοιχτό το βράδυ έκανε update μόνο του έκαν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Artemius: “Παράθεση από stefanidisg: “ενω εχω περασει και τις δυο ρομ στην καρτα (beta kai update ) κανω την διαδικασια και οταν ειμαι στο twrp να κανω install την beta ξεκιναει και κανει reboot χωρις να εχει ολοκληρωση .τι γινετε ? τελικα το βρηκα μαλλον δεν ειχαν περαστει σωστα η δυο ρομ στην sd card ,γιατι οταν την περασα την rom σε εξωτερικη καρτα και φλασαρα μεσω otg περασε κανονικα . κατι ακομα, αν κανω update to su απο google play γιατι μου βγαινει συνεχεια ενημερωση υπαρχει …