Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 349.
-
Καλησπερα παιδια.... Εχω το Mi Note 2 me ΧΤΡV - 7.6.25 και προσπαθησα μεσω TWRP να περάσω την xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_V8_XTRV_arΩma_7.7.15 και μου βγάζει αυτό το λάθος πιο κάτω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ikleos: “Την εχω περάσει απο πάνω τελικα....μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.....Ποια σημάδια αστάθειας μπορουσα να βρω φίλε? ” Αποσυνδέσεις συσκευών, ψιλο-κολλήματα ..” Μέχρι στιγμής δεν τα έχω παρατηρήσει αυτα... Θα δείξει η πορεία Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ikleos: “δηλαδή να μην την περάσω απο πάνω? αδικος κοπος? ” Μπορεις να δοκιμάσεις και έτσι, αλλά στο 1ο σημάδι αστάθειας -> Factory Reset ” Την εχω περάσει απο πάνω τελικα....μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.....Ποια σημάδια αστάθειας μπορουσα να βρω φίλε?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ikleos: “εκτός απο τα Backup και πιθανόν factory reset που μπορει να προκυψουν ” Ακριβως αυτά θα κάνεις ... ” δηλαδή να μην την περάσω απο πάνω? αδικος κοπος?
-
Παιδια καλησπέρα...είπα να ασχοληθω και εγω ξανα με τις νεες ρομ τωρα που βρηκα λιγο χρονο. Πανω στο Μi Note 2 εχω την 7.5.11 και κατεβαζω τωρα την 7.6.25 . Την περνάω απο πάνω κατευθείαν οπως καναμε ? ή χρειάζεται να κανω κατι άλλο ? εκτός απο τα Backup και πιθανόν factory reset που μπορει να προκυψουν Ευχαριστω
-
Καλησπέρα παιδιά , Χρησιμοποιώ ως Dual App το viber και όταν πάω να αλλάξω την photo στο profile δεν με αφήνει να διάλεξω απο τις φώτο που έχω στο κινητό , παρα μόνο να βγάλω φωτογραφία. Εχω δωσει ολα τα permissions και εχω την 7.5.11 ρομ. Εχει κανενας αλλος αυτο το θέμα? υπάρχει καμιά λύση? Όταν παταω για να διαλέξω φωτο απο το gallery μου βγάζει "Νο apps can perform this action"
-
Παράθεση από George 21: “το θέμα με τον αυξανόμενο ηχο λύθηκε η παραμένει?? ” αυτο εχω απορια και εγω
-
Ευχαριστώ πολύ @alvin... Έχασα επεισόδια τότε Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα ξανα παιδια....σε Mi Note 2 μετά το πέρασμα της ρομ και αυτης και της προηγουμενης προσεξα οτι ο ηχος κλησης απο μονος του ξεκινα χαμηλα και ανεβενει σιγα σιγα...ενω προηγουμενος ξεκινουσε δυνατα. Δεν βρηκα καμια ρυθμιση για αυτο. Το εχει προσεξει κανεις αλλος αυτο...ή ειναι καμια ρυθμιση που μου ξεφυγε? Δεν εχω αλλαξει ηχο κλησης....τον ιδιο εχω παντα. Μονο ρομ αλλαξα.
-
Σε Mi Note 2 ολα καλά μεχρι στιγμής. Το μονο προβλημα που βρίσκω σε καθε update ειναι οτι μου βγαζει συνεχεια οτι η εφαρμογη messenger εχει διακοπει. Και απλα την κανω διαγραφη και ξανα εγκατασταση.
-
+1 και απο εμενα παιδια... kleosbet (508521871) και ακομα +1 απο kleosbet2029 (1633628009)
-
Σε Mi Note 2 ολα καλά μέχρι στιγμης . Με το που ανοιξε μου έβγαζε για το messenger has stopped working . Το εκανα διαγραφη και ξανα εγκατασταση και μεχρι τωρα ολα καλα.... Η προηγουμενη ρομ που ειχα πανω ηταν η GTV 6.11.10.
-
Παράθεση από demakhs: “Οfficial global είναι αυτή που έχεις...μήπως ήθελες να γράψεις 8.0.1.0.0, αυτή είναι η unofficial!!!!!! Αν έχεις την official πάντως, κατέβασε την global developer, αρχείο *.zip είναι, αντέγραψέ την στο κινητό σου και φλάσαρέ την μέσα από τον updater. Δες και εδώ: ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER για το ξεκλείδωμα του bootloader! ” οχι σωστα το εγραψα φιλε....αλλα δοκιμασα και μεσω του updater να περασω την global developer αλλα μου βγαζει cant verify update
-
παιιδα καλησπερα και Καλες γιορτες...εχω στα χερια μου το 5S Plus το οποιο πηραμε εγκριση απο την Xiaomi για unlock. Εχει πανω την Global Stable 8.0.1.0(MBGMIDG) και οταν παω για unlock που βγαζει τα λεγομενα errors. Απο οτι διαβασα πιο πισω αυτη η ρομ ειναι unofficial. Oποτε προσπαθησα μεσω του Miflash να φλασαρω μια fastboot rom για να κανω unlock και να περασω ελληνικη ρομ μετα. Εχω δοκιμασει και με το νεο Miflash αλλα και με το παλιο και μου βγαζει errors . Υπαρχει κατι που μαλλον κανω λαθος…