Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 349.
-
Μεγάλη μ@@@@ια αυτο που κανει η xiaomi παντως....Αλλα να ρωτησω...δηλαδη το μονο προβλημα που προκυπτει απο το να μας κλειδωσει τα bootloader ειναι οτι δεν θα μπορουμε να περασουμε αλλη ρομ στο κινητο? Η μηπως προκυπτουν και αλλα προβλήματα?
-
ρε παιδια εγω διαβασα μεσω αλλης σελιδας οτι αυτο δεν παιζει.....Σας παρουσιαζω το κειμενο οπως το διαβασα.... Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια καμπάνια από διάφορες “αξιόπιστες” πηγές στο internet, όπου παραπληροφορούν τον κόσμο περι της έναρξης της επίσημης αντιπροσωπίας της XIAOMI στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Το (ονομα σελιδας) επικοινώνησε με την XIAOMI και συγκεκριμένα με 4 επιτελεία της εταιρίας από Κίνα έως και Αμερική. Χωρίς κάποια έκπληξη ακούσαμε το απλό: Δεν υπάρχει κα…
-
Παράθεση από osalonikios: “Επειδή δεν ε΄χω πα΄ρει ούτε βίδα απο το TopOne δεν ξέρω τι παιζει. Στέλνουν track number? ” Φίλε εχω παραγγειλει πολλα κινητα απο τον ΤοpOne και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αν διαλεξες να στο στειλει με DHL για να μην πληρωσεις εξτρα φορο..Το στελνει πρωτα Αγγλια , το παραλαμβανει καποιος δικος του και μετα απο 1-2 μερες το στελνει απο την Αγγλια στον προορισμο του. Αρχικα σου στελνει το tracking number απο την Αγγλια στην Ελλαδα ( το βλεπεις και μεσα στην παραγγελια σου..…
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΤο ηχείο μετα το περασμα της ελληνικής ρομ και με την βοηθεια του Dolby θα έλεγα είναι πολυ καλύτερη.... Αποψε θα ανεβασω στο filckr και νυχτερινες Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
παιδια μια απορια / βοηθεια..... την εχω περασει πανω στο Mi Note 2 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....χωρις οποιοδηποτε bug μεχρι τωρα. Αυτο που ηθελα να ρωτησω αφορα την εφαρμογη του Calendar. Οταν περασα την ρομ και αρχισα το σεταρισμα του κινητου πανω στην οθονη το Calendar εδειχνε κανονικα την ημερομηνια ( επειδη το εκανα εχθες εγραφε τον αριθμο 4 ) οπως θελω να ειναι. Μετα το σεταρισμα προσεξα οτι παλι πηγε στον αριθμο 16 οπως ειναι η εφαρμογη. Υπαρχει κανενας τροπος να το αλλαξουμε αυτο κ…
-
Για μενα ενα πολυ καλο και αξιοπιστο online store ειναι Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com μεσω του aliexpress....στα στελνει με θηκη και temperglass....μεσω DHL ( Απο Αγγλια ) και δεν εχεις ουτε φορο να πληρωσει ουτε τιποτα. Εχω αγορασει πανω απο 20 xiaomi απο αυτο το store και μπορω να πω οτι ειμαι 100% ευχαριστημενος.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από apollo_il: “φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ. Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα! ” flickr.c…
-
ΜήνυμαΔεν εχω λογαριασμό στο flickr φίλε... Αλλα να κάνω και να ανεβάσω τις φώτο εκεί.... Ο φίλος με το s7 βρίσκεται Ελλάδα τώρα.... Τον περιμένω και εγώ για να το συγκρινω και να σας πω Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαι το βίντεο 4Κ που τράβηξα μια χαρά είναι παιδιά... Αλλά είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το ανεβάσω εδω... Ίσως το ανεβάσω σε κάποιο cloud αργότερα και σας δώσω το link. Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μήνυμα902eae5be472e1673ad979e51217a77e.jpg b189fd268219a69905e3f605e4c83c32.jpg 7027770fff70af9e0601549f5fd04af3.jpg Και άλλες φώτο με Zoom Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μήνυμα2c9ed912c2fddf60a4dc4e189c52517b.jpg Με χ3 zoom f0912b1ebf627c5528d61f5bb399a3f5.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μήνυμα6f65a9f39fe6b5c7d7612373d61d7203.jpg Η δεύτερη φωτο με χ8 zoom 27300dc714089e5a7b1597c55745e72a.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΝα κολλάει δεν εχει ετσι θεμα φίλε Η μπαταρία εχτές 2η μέρα συνεχόμενης λειτουργίας του απο 100% σε ενα 12 ωρο είχα ακόμα 20%.... Ανεβάζω και πρωινές φωτός πιο κατω Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μήνυμα553b7d6aaf92a9931401856431d5818a.jpg 04f7eb8cdcb7b0d73760d502658325e5.jpg a3c99c7b9dedebaa1f28e7f229189a2e.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk =============== Δεκ 2nd 2016, 11:58pm =============== Τωρα ψηνομαι πολυ να ακολουθησω αυτον τον οδηγο......για να περασω την ελληνικη...... How to Flash TWRP and ROOT Xiaomi Mi Note2 - Mi Note 2 - Xiaomi MIUI Official Forum =============== Δεκ 3rd 2016, 1:20am =============== Εχω δοκιμασει να ξεκλειδωσω το bootloader απο το Mi Unlock Tool ΧΩΡΙΣ να ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Αυτό που λένε τα παιδιά με το χρώμα το βλέπεις για μεγάλο μείον ή κλαίν? Επίσης με βάση το NOTE pro καλύτερη κάμερα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε αυτο με το χρωμα στην οθονη για μενα δεν ειναι μειον....τωρα αναλογος πως το βλεπει ο καθενας....αν καποιος ειναι ιδιοτροπος και τα θελει ολα να ειναι τελεια τοτε για αυτον θα ειναι μειον.....εγω οπως σου ειπα δεν το προσεξα αυτο μεχρι που το αναφερε ο φιλος πιο πανω.....και αυτο το ελ…
-
Μήνυμαf86f9d14eb15571b718ba1d7c91c9809.jpg 0aac08e9aceef1c27f8a52251ebc0214.jpg 4adc69d2d49743435e2062c1864f4a95.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.... Λοιπόν απο όσο έχω δουλέψει μαζι του.... Ναι στην κυρτη οθόνη διακρίνεις ενα ελαφρος γαλάζιο χρωμα οταν γυρνάς την οθονη δεξια κ αριστερά. Φυσικά αν δεν το ανάφερε ο φίλος πιο πανω ίσως να μην το προσεχα εγω γιατί ειναι πολύ πολύ ελαφρος. Απο μπαταρία ειναι πολυ νωρίς πιστεύω ακόμα με μόλις ένα 24 ώρο επεξεργασίας αλλά μπορω να πω οτι δύσκολα πέφτει η μπαταρία και πολυ ευκολα ανεβενει οταν το φορτιζεις. Στα πλην για μένα ειναι λιγο η κάμερα του το βράδυ ( στο πρωινό δεν την …
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια....επιτελους μολις παρελαβα το θηριο.... Πρωτες εντυπωσεις.... Γ@@@το design , αλλιως το βλεπουμε απο τα διαφορα βιντεος και διαφορετικα να το κρατας. Σε συγκριση με το S7 edge προσωπικη μου αποψη οτι το Mi Note 2 εχει καλυτερο design. To τηλεφωνο ηρθε με MIUI 8 Stable 8.0.6.0 και εγινε update στην 8.0.12.0 . Δεν υπαρχουν καθολου κινεζικες εφαρμογες πανω και υπαρχει εγκατεστημενο το Play Store. Μεχρι να κατεβει η αναβαθμιση της ρομ δοκιμασα λιγο την camera και μπορω να πω οτι σε…
-
Παράθεση από venioni: “Ωραια...αστο οπως ειναι αφου δουλεψαν και οι δυο καρτες σιμ εκτός και αν σε ενοχλούν τα αγγλικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα δεν με ενοχλει...αλλα επειδη το εχω ειδει πουλησει το κινητο αυτο μεχρι να ερθει το δικο μου , ο επομενος κατοχος του θελεις ελληνικα αρα παω για stable ελληνικη?