Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 349.
-
Παράθεση από venioni: “Κανε μια επανεκκίνηση το pc σου και ξαναδοκιμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εκανα αλλα τωρα βρισκει το τηλ σαν 900Ε =============== Νοε 29th 2016, 12:13am =============== Νομιζω πως ολα πανε καλα τωρα εφτιαξα το 900Ε και μετα το ρεσταρτ ξεκινησε το φλασαρισμα της ρομ απο το miflash(new) . Ευχομαι να πανε ολα καλα και μετα θα περασω την Stable την ελληνικη. Ποια ειναι η καλυτερη?
-
Παράθεση από Thracia: “@ikleos Περνάς με mi flash την αντίστοιχη China stable,ξεκλειδωνεις bootloader και μετα twrp και xtrv Εννοείται full backup από twrp πριν ξεκινήσεις ” Ο bootloader ειναι ειδει ξεκλειδωτος. Κατεβάζω την Fastboot rom V8.0.6.0 και την περνω με το miflash. Αν κλειδωσει τοτε το ξεκλειδωνω ξανα
-
Παράθεση από venioni: “Δοκιμασε να βαλεις την τελευταία stable miui v8.0.6.0 σε fastboot mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμάσω και αυτό...αλλα η stable 8.0.6.0 δεν ειναι για android 5.1? Εμενα τρέχει android 6 πανω. =============== Νοε 28th 2016, 10:00pm =============== Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από venioni: “Δοκιμασε να βαλεις την τελευταία stable miui v8.0.6.0 σε fastboot mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμ…
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από ikleos: “Ναι εχω ανοιξει προσφατα το sim tray και έβλα την καρτα sim μεσα...αλλα δουλευε κανονικα χωρις προβλημα....αυτο μου το εκανε ετσι ξαφνικα ” πριν δοκιμάσεις software, δες αν σου φταιει το hardware. Αν μπορεις βέβαια.Δοκιμασε τη sim σε άλλο κινητο αν δουλεύει. Δoκιμασε sim που ξέρεις οτι δουλευει στη θέση sim που έχεις τώρα θέμα. Αν και η sim και το κινητό δουλεύουν τοτε ψάξου με software... ” Η sim δουλευει σε αλλο κινητο. Eπίσης δοκιμασα και αλλες sim…
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από zoyglas: “εγω σε μια ερευνα που εκανα οι εκδοσεις που παιζουν ειναι αγγλο κινεζικες !!!! αντε να σου ερθει φιλε να μας πει γνωμη !!!!! βεβεα εγω λεω να παω σε global version me τα 6giga mnimi!!για ελλινικη εκδοση περιμενουμε .... λογικα μεχρη τον μαρτιο δεν θα υπαρχη? ” Και εγω ηθελα πολυ να παρω το 6/128 αλλα μεσα σε μια μερα χωρις να το περιμενω πουλησα το Mi Note και το Redmi Note 3 pro ετσι το μονο που υπηρχε σε στοκ με αμεση παραδοση απο το Honorbuy σε EU ηταν το 4/64 . Αν και …
-
Παράθεση από venioni: “Ποια εκδοση εχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είχα την 6.10.13.... και μολις περασα την 6.11.24...αλλα τιποτα δεν αλλαξε =============== Νοε 28th 2016, 3:00pm =============== Παράθεση από Nikos5150: “Mήπως δεν κάνει καλή επαφή η Sim; Πρόσφατα μήπως άνοιξες το sim tray και δεν έχει κουμπώσει σωστά; Ή μήπως είχε στραβοκουμπώσει και ζορίστηκαν τα σιδεράκια και έγινε ζημιά ” Παράθεση από Nikos5150: “Mήπως δεν κάνει καλή επαφή η Sim; Πρόσφατα μή…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Παράθεση από ikleos: “Παιδια το εχει παραγγειλει κανεις να μας πει τι παιζει και αν παιζει? Ερχεται και μενα σε 2-3 μερες αλλα δεν ξερω τι θα αντικρυσω..... ” Από που το πήρες φίλε μου και πόσο? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έχω πάρει απο το Honorbuy μαζι με 2 θηκες και temper glass στα €550 ( 4/64)
-
ΜήνυμαΕυχομαι μονο να μην ερθει μονο με κινεζικα
-
ΜήνυμαΠαιδια το εχει παραγγειλει κανεις να μας πει τι παιζει και αν παιζει? Ερχεται και μενα σε 2-3 μερες αλλα δεν ξερω τι θα αντικρυσω.....
-
Καλησπέρα παιδια....ειμαι στην σκέψη να κανω μια μικρη αλλαγη στόλου .... Ειμαι κατοχος Μi Note 3/64 και μιας και το Mi Note 2 ειναι ακριβουτσικο ακομα συν του οτι δεν με εχω εμπιστοσυνη ακομα στις curved οθονες μιας και οι 4 απο τους 5 φιλους μου με sumsung 7 edge με την πρωτη πτωση θελουν οθονη σκεφτομαι να παρω το Μi 5 4/128 . Απο οτι εχω δει και διαβασει η καμερα του με καλυπτει πληρως σε σχεση με το Mi Note που εχω τωρα. Επισης λιγο η μπαταρια με προβληματιζει που ειναι περιπου η ιδια με αυ…
-
Καλησπέρα παιδια....μια απορία γιατι εχει λιγες μερες να μπω στο site για να ενημερωθω...Σε Mi Note ( GTV 6.10.27) περνάω κανονικα απο πανω την νεα ρομ οπως καναμε καθε βδομαδα ή πρεπει να κανω κατι πριν?
-
Την εχω περασει σε redmi note 3 pro (kenzo) και οποια νεα εφαρμογη και να εγκαταστησω και μου ζητα δικαιωματα, πχ read contacts, read sms, ΔΕΝ με αφηνει να κανω αποδοχη το αιτημα της εφαρμογης, παρα μονο το "deny" μπορεις να πατησεις! Και μετα απλα δεν ανοιγει η εφαρμογη.