Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 349.
-
Σε Mi Note μεχρι στιγμης ολα καλα....το μονο που προσεξα οτι εφυγε το root απο τη συσκευη και πρεπει να ανοιξω το superSU για να ενεργοποιηθει...ενω μεχρι στιγμης σε ολες τις ρομ ηταν Rooted Miui rom. Τωρα αλλαξε?
-
Παράθεση από Vasos: “Για όσους έχουν το Mi Note το απλό (όχι το pro) , η 6.10.13 δουλεύει άψογα , ίσως η καλύτερη ρομ εδώ και μήνες για την συσκευή. Ευχαριστώ πολύ για αλλη μια φορα την ομάδα του MIUI.GR για την προσφορά τους. ” Θα συμφωνησω μαζι σου φίλε.... Μπράβο σε ολη την ομαδα για ακομα μια φορα...!!!!
-
Ναι ναι.... Δεν εχω πειράξει κάτι Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Τωρα που εχω πανω την 6.9.22 εχει γυρω στα 35-40 Με την 6.9.29 μου εγβαζε 55-65
-
Εγω ποτε δεν ειχα αυξημενες θερμοκρασίες σε τοσο βαθμό οσο μετα το τελευταίο update apsogos4ever Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Σε Μι Νοte υπαρχει αισθητα αυξημενη θερμοτητα συσκευης. Επισης δεν μπορω να μπω στο Mi cloud απο το τηλ. Εβαλα την προηγουμενη και εστρωσε
-
Τα καταφερα και εγω παιδια....αλλαξα τοποθεσια απο 等待支付 σε Κυπρο και με €11,76 εχω τωρα 27GB (7+20) Το προβλημα τωρα ειναι οτι στο τηλ μου δειχνει ακομα οτι εχω τα 7GB. Προσπάθησα να κανω sign out και sign in αλλα δεν γινεται με τιποτα. Ουτε με αφηνει να μπω στο cloud μου απο το τηλ . Ισως να φταιει η τελευταια ρομ (29.9)
-
μετά απο update των windows 10 ειχα ξανα το προβλημα με το οτι δεν διαβαζει το κινητο ο υπολογιστης. Το προβλημα ειναι οτι στα windows 10 N /KN δεν υπαρχει το windows media player. Και οπως διαβασα αυτο χρειαζεται για να εντοπιστει η συσκευη σε win10. Επισης αν προσεξετε ουτε η καμερα του υπολογιστη ανοιγει ( για οσους εχουν laptop) και ζητα το media feature pack. Εχω βαλει πιο κατω το Update Που χρειαζεται για να ειναι ολα κομπλε. Download Media Feature Pack for N versions of Windows 10 from Of…
-
Μετά από mi note pro τι???
ikleos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠολύ καλη ερώτηση και εγώ σκέφτομαι την μετα mi note εποχη... Ακομα δεν βρηκα κατι πιο πανω απο αυτα τα 2 μοντελα ( mi note/pro) . Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Σε Mi Note ολα καλα μεχρι τωρα. Λιγο με το wallpaper στην lockscreen εχω θεμα εδω και 2-3 updates αλλα καποια λυση θα βρεθει Ευχαριστουμε παιδια
-
Πως να περασω china developer σε κινητο ( redmi note 3 pro) με China stable?
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια....εχω ενα redmi note 3 pro απο unoficial rom Περασα μεσω mipc suite την chinise stable rom. Mετα προσπαθω να περασω την china dev για να κανω Unlock αλλα δεν προχωρα