Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 349.
-
Σε Mi Note ολα καλα....καλυτερο σε θεμα θερμοκρασιας απο αλλες rom.. η μπαταρια παραμενει σταθερη η αρκετη καταναλωση ( αλλα μπορει να φταιει και η μπαταρια μου). Το μονο θεμα που εχω ξανα ειναι με το wallpaper carousel. Ενω το εχω κλειστο απο μονο του μου βαζει στην lockscreen φωτο απο το carousel ενω στις ρυθμισεις ειναι κλειστη η επιλογη του.
-
Σε Mi Note ολα καλα...θα την δουλεψω λιγο σκληρα και επανερχομαι για θεμα μπαταριας και θερμοκρασιας Ευχαριστουμε ξανα παιδια.....
-
Καλησπέρα, έχω δοκιμάσει να πειράξω λίγο κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα μέσα στα Developer Options και ξαφνικά το κινητό πετάει . Όλα ανοίγουν τόσο γρήγορα και έχω καλύτερη ανταπόκριση γενικα. Όπως θα δείτε στην φώτο έχω αλλάξει τις 3 επιλογές αυτές σε χ 0.5. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς πριν απο εμένα ας μας πει σε θεμα μπαταρίας πως πάει αυτή η αλλαγή. 26819418114f6525c039e1864c736783.jpg Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ikleos: “(ολη μερα εχθές ήθελα 3 φορτισματα) ” Το ίδιο πρόβλημα και στο Redmi Note 2...γύρισα στην 6.8.25 :/” Ετσι έκανα και εγώ Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Σε Mi Note υπάρχουν αρκετά bugs σε αυτή τη ρομ. Όπως αναφέρα σε πιο πανω post εχω θεμα με την μπαταρία (ολη μερα εχθές ήθελα 3 φορτισματα) ενω σε αλλες ρομ με 1 - το πολυ 2 φορτισματα εβγαζα την μέρα. Ολη μερα εννοω από τις 0600 ως τα μεσάνυχτα ). Πρόβλημα με το wallpaper στην lockscreen, ενω ορισα δικη μου εικονα απο τις φωτογραφίες μου, μετα απο καμια ωρα μπαίνει το wallpaper carusel ( ενω το εχω ανενεργό) Επίσης υπαρχει ακομα το πρόβλημα οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία του μετα απο κανενα 15 λεπτ…
-
Σε Mi Note την βρηκα καπως καλυτερη απο την προηγουμενη ( στην προηγουμενη ειχα ψηλες θερμοκρασιες). Τα μονα bugs που βρηκα μεχρι τωρα ειναι οτι στο lockscreen ενω ορισα δικο μου wallpaper , μπενει απο μονο του το wallpaper carusel ενω το εχω απενεργοποιημενο αυτο . Και το δευτερο η μπαταρια. Το εβγαλα απο το ρευμα με 100% η ωρα 0600 και τωρα 1100 εχω 45%
-
Redmi 3 Pro ROM flash
ΜήνυμαΝα ρωτησω κατι .....σε καινουριο redmi 3 pro , μετα απο china developer rom kai unlock.....ειναι καλυτερα να βαλω την stable v8 μιας και βγηκε..ή ειναι καλυτερα να εχω πανω τις beta roms. Τι προτιματε εσεις?
-
Απο τις καλυτερες rom που εχω δοκιμασει στο Mi Note απο την μετα 8 εποχη Λιγο στην αρχη τρομαξα γιατι ξεκινησα το Update στο 51% μπαταρια και τελειωσε στο 34%.....αλλα ως τωρα ολα καλος. Μια ερωτηση...στο second space δεν θα υπάρξει ποτε η επιλογη για να ανοιγεις δεδομενα?
-
Καλησπερα παιδια....επανερχομαι με το προβλημα μου.... Καπου διαβασα οτι ισως φταιει ενα windows update ( των windows media player) στα windows 10 , και εγκατεστησα αυτο το Update. Μετα που εκανα επανεκινηση τον υπολογιστη βρισκει κανονικα το τηλεφωνο. Το παραξενο εδω ειναι οτι στην συσκευη εχω το usb debugging κλειστο. Οταν ανοιγω το usb debugging δεν εντοπιζεται η συσκευη απο τον υπολογιστη. Πως γινεται αυτο ??????
-
Παράθεση από chrdes: “Τι windows έχεις; home 10 64 bit; Έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging; Το κινητό ως απλή συσκευή άλλη βέβαια από τη δική σου στο my computer την αναγνώρισε χωρίς να εγκαταστήσω το παραμικρό. Μετά ήθελε drivers για τα περαιτέρω. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” windows 10 Pro N /64 bit. Εχω ενεργοποιήσει το usb debugging. Εμενα δεν το αναγνωρισε καθολου απο την αρχη. Σε αλλο computer ( φίλου) που εχει συνδεδεμενο redmi 3 προσπαθησα να το βαλω εκει με τα drivers και ολα αλλα τιποτ…
-
Καλημέρα παιδια... Δεν μπορώ να κατεβάσω την 6.7.14 για Mi Note Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk