Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 349.
-
Φιλε τελικα βρηκα ποιο ηταν το λαθος και ευτυχως ( οπως ολα δειχνουν ειναι ολα καλα ) . Λοιπον....αφου εκανα Update την 30 , μετα μεσα απο το TWRP εκανα restore . Απο τις 3 επιλογες που ζητα να γινουν restore εγω ΔΕΝ διαλεξα την επιλογη SYSTEM αλλα τις αλλες 2 μονο . Εγινε κανονικα το restore αλλα και παλι χωρις πολλες απο τις εφαρμογες πανω. Μετα ανοιξα το LINK2SD app ( γιατι εχω κανει partision πανω στην sd card ) και με εβαλε να διαλεξω ξανα τις αρχικες επιλογες. Διαλεξα το ΕΧΤ3 και μου ζητησ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από ikleos: “δεν υπαρχει το ΤWRP recovery για να μπορω να κανω restore” για το root , πρέπει να κάνεις πάλι την διαδικασία αν έχεις τοποθετήσει τα recovery στην καρτούλα recovery.img — Yandex.Disk CWM_recovery.img Download new recovery img με το Mobileuncle MTK Tools play.google.com/store/apps/det…mobileuncle.toolbox&hl=el με κλειστό το wifi (για να βλέπει μόνο τα 3 recovery) , δεν μπαίνεις σε recovery ? ” με το Mobileuncle MTK Tools δεν με αφηνει να κανω κατι γιατ…
-
Καλησπερα παιδια.....Κατοχος redmi note.,,, μετα απο το OTA update που μου ηρθε εκανα κανονικα το Update...και στην επανεκκινηση μου τα εβγαλε ολα οπως στις φωτο πιο κατω. Ευτυχως ειχα το backup απο TWRP και ηρθα παλι πισω. Δοκιμασα να βαλω και το update rom στην καρτα και το εκανα απο εκει εγκατασταση....αλλα παλι το ιδιο..... Το πιο μεγαλο προβλημα ομως το εχω τωρα.....κατεβασα απο το miui.com την επισημη εκδοση (36) και δοκιμασα ξανα να κανω update. Παλι μου τα βγαζει οπως τις φωτο πιο κατω. …
-
το usb debuging είναι ενεργοποιημενο. Μου αναγνωρίζει το usb όπως θα δεις και στις φώτο πιο κάτω αλλά δεν υπάρχει τρόπος μετά να αφερεσω το usb κανονικά. Μου βγάζει ότι πρέπει να το κάνω unmount. Όμως στις επιλογές δεν με αφήνει.... 73591852f13665ab58cd297027c72858.jpg 1179fcf627aa5cf842a833133661a708.jpg 92b5bba56ff53136fd86285859dd1239.jpg