Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 349.
-
Παράθεση από spideman3: “Δες αν έβγαλε το eu το οποίο έχει απενεργοποιήσει το ARB MIUI 10 - MIUI 10.0/10.1 STABLE RELEASE | Xiaomi European Community Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έχω δοκιμάσει 3 φορες φιλε...κατεβασα την stable αλλα οταν ανοιγω το zip μου πετάει σφάλμα. Επισης δεν υπάρχει μέσα το twrp και δεν μπορω να το βρω αλλού
-
Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από NasDriver: “Αφού είναι με china rom αι λογικά κλειδωμένο bootloader, προχωράς σε ξεκλείδωμα Καλοδούλευτο ” Ευχαριστώ φίλε...πάω για έλεγχο bootloader και μετά ξεκλείδωμα. ” Φίλε @NasDriver έγινε κανονικά το ξεκλείδωμα ευτυχώς Τώρα παω για άλλη ρομ...υπάρχει ελληνική stable?
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ας έρθει πρώτα με το καλό να δούμε ποια ρομ θα έχει :)” Φίλε @NasDriver ήρθε τελικά και έχει την MIUI v10. 0.2.0 OECCNFH (Stable). Προχωρώ κανονικά όπως και στο Mi 8 που το έκανα? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ikleos: “τελικά παράγγειλα το ΜΙ 8 pro και έρχεται σε 2-3 μέρες. ” που το πήρες και πόσο;Πρόσεξες τον τρόπο αποστολής; Μην έχεις κάνα τελωνείο... ” Μέσω Ιταλία έρχεται, το στέλνουν με dhl σε 2-3 μέρες έρχεται. Χωρίς άλλο φόρο. Απλά πληρώνεις τα μεταφορικά 23 ευρώ. Επειδεί είχα μαζέψει 25 ευρώ απο τις αγορές μου κέρδισα τα μεταφορικά. Το πήρα 437 το 6/128 Buy Xiaomi Mi 8 Pro In-Screen Fingerprint 6GB RAM 128GB ROM Smartphone Black
-
Κλάπηκε Μi8 - Βοήθεια!!!
ΜήνυμαΑν κάνω διαγραφή δεδομένων του κινητού μέσω του Google account μου, τα δεδομένα που έχω στις εφαρμογές Google contacts, Google photos, θα μπορώ να τις έχω από άλλη συσκευή? Ή θα διαγραφούν? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γιατί δεν κάνεις πρώτα κλείδωμα μήπως σου έπεσε κάπου και το βρουν να σε ειδοποιήσουν ?” Κλείδωμα μέσω του Google? Όχι δεν μου έπεσε φίλε... Το κτυπουσα για ώρα και μετά απο λίγο έπαιζε κλειστό Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Κλάπηκε Μi8 - Βοήθεια!!!
ΜήνυμαΝαι έχω goole account μέσα αλλά δεν θα μου διαγράψει όσα έχω περασμένα στο goole? contacs - photos - και άλλα?
-
Κλάπηκε Μi8 - Βοήθεια!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, Είμαι από Κύπρο και αυτό το καιρό είμαι διακοπές εδώ στην Αθήνα. Σήμερα επισκέφθηκα το The Mall και μου έκλεψαν το κινητό ( στα ηλεκτρονικά έναντι του Village). Έχω ακυρώσει τις sim. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να διαγράψω τα πράγματα που έχω πάνω? Δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi cloud μου γιατί είμαι από άλλο υπολογιστή και μου ζητά να μου στείλουν κωδικό στο κινητό για να κάνω είσοδο. Υπάρχει καμιά άλλη λύση? Εχω στείλει και flash sms πάνω στο κινητό αλλά το έχουν κλείσει μετά. Το …