Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 349.

• Παράθεση από NasDriver: “Μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader, είναι πολύ τα 25 λεπτά ” ειναι ολα true φιλε

• Παράθεση από Germak: “Ποσο? ” απο την ώρα που πατησα το reboot to system εχει 25 λεπτα...ακομα να ανοιξει

• ναι αλλα 25 λεπτα τωρα και ακομα να ανοιξει το κινητο

• Ναι αλλα εχω κάνει την διαδικασια china dev - unlock με τον δικο μου account. Περασα το twrp που μου εστειλες και εκανα όλη την διαδικασια απο την αρχη μαζι με το Disable Dm Verity Μετα επανεκινηση ξανα στο Recovery οπως λες στο 12 και μπηκε κανονικα στο Twrp. Mετά πάτησα το reboot system - και περιμενω να ανοιξει το κινητο... Μου έβγαλε το android με τις 3 τελιες απο πανω και όχι το unlock Που έβγαζε παλια.... Περιμενω να ανοιξει και επανερχομαι.... ευχομαι να μην επαθα κανενα format

• οκ το δοκιμαζω με το αλλο image και θα σου πω Global Stable 10.0.2.0 ( OEAMIFH) έχω πανω

• ακριβως αυτο κατεβασα φιλα και το ονομασα σε twrp.img οπως γραφεις. 3. βαλτε το TWRP στο φάκελο με το adb και μετονομάστε το σε twrp.img

• Ολα τα εχω κανει κανονικά φίλε... Οπως ακριβως τα λεει ο οδηγός Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• Κανω τα παντα οπως λεει ο οδηγος...οσες φορες και να πατησω reboot recovery μπενει κανονικα στο TWRP. Οταν πατήσω να κανει επανεκινηση και να μπει στο τηλ μπαινει....αλλα οταν πατησω το power+vol up μπαινει στο Mi Recovery και οχι στο Twrp

• Στο μονο που ίσως να εκανα λάθος ειναι όταν: 11.Ξανα φλασαρετε το twrp.img μεσα απο το twrp αυτην την φορα Παταω Install image βρίσκω το twrp.img που εβαλα χυμα στο τηλ και παω να κανω την εγκατασταση. Πριν να ξεκινήσει η εγκατάσταση μου δινει κατι επιλογες ( revovery - system - k.a) και πρεπει να διαλέξω πως θελω να κανω την εγκατασταση...εγω διαλεξα το recovery.

• Παράθεση από NasDriver: “Με ποια εντολή περνάς το TWRP και ποια ρομ προσπαθείς να βάλεις μετά ? ” με αυτό το τροπο την περνάω TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• αρα σε εμενα δεν ενεργοποιήθηκε ακομα... Πάω να δοκιμάσω ξανα το TWRP του @Germak και επανερχομαι

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Κανε δύο ελέγχους... Έναν για τον bootloader εάν κλείδωσε...και ένα για το arb...” Φίλε έκανα τους ελέγχους και να τα αποτελέσματα Δεν ξερω αν κάνω κατι λάθος στο antiroll check Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• Οχι δεν περαστηκε το twrp. Θα δοκιμασω ξανα σε λιγο Sent from my MI 8 using Tapatalk

• @Germak έκανα ακριβώς οτι λες στον οδηγο σου. Περασα twrp απο το cmd, εκανα ξανα επανεκκίνηση στο recovery, φλασαρα ξανα μεσω του twrp το image, φλασαρα και το αλλο που δίνεις και μετά περασα την ρομ. Την ρομ μου εδειξε οτι την περασε κανονικα απλα στο ρεσταρτ δεν ξερψλω τι έγινε και ανοιγε σε recovery Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ikleos: “το εχω ελεγξει φίλε..ειναι σε ολα true εκτος το τελευταιο (charger screen) ” Έκανες τίποτα, πέρασες ελληνική ρομ ?” Καλημέρα φίλε, προσπάθησα να την περάσω μεσω του twrp αλλα με πεταγε στο recovery 3.0 Tελικα κατεβασα την global fastboot και την περασα με το miflash. Στο miflash ειχα πάλι το ιδιο πρόβλημα με τα 2 δευτερόλεπτα.... Το εψαξα γιατι σε ειδα που κάτι εσβηνες και βρηκα ενα βίντεο που κανει τα ιδια... Εσβησα και εγώ τις 2 γραμμές και περαστ…

• @chrisnik εισαι εδώ φίλε? Θελω την βοήθεια σου

• @chrisnik μιλάς για την Xiaomi Mi 8 Latest Global Stable Version Fastboot File? και αν περαστεί αυτή μένω με αυτή..???

• Αφού έκανε επανεκίνηση το κινητο...εβγαλε το unlock με τις 3 τελιτσες...εμεινε λιγη ώρα.... μετά έκανε ξανά επανεκίνηση και με πετάξε στο Μi- Recovery 3.0 To έκανα επανεκινηση ξανα αλλα πάλι το ίδιο.... Πάω να την περάσω με fastboot

• Παράθεση από chrisnik: “Καλο ειναι να την περασεις με fastboot την ρομ....Οχι απο TWRP. ” @chrisnik φιλε δεν σε πρόλαβα και είδη την είχα ξεκινήσει με TWRP μέσα απο αυτόν τον οδηγό TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ευχομαι να πάνε όλα καλα

• εχω κατεβάσει το - recovery-TWRP-3.2.2-0711-XIAOMI8-CN-wzsx150.img - και την global stable rom V10.0.2.0.OEAMIFH (MIUI10) προχωραω κανονικα με την εγκατάσταση ή πρεπει να κανω κατι άλλο πρωτα?