Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 349.
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Κατέβασε την πάλι που σου λέει ο Χρήστος. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σ' εμένα με το Mi5s Plus. Αλλά εμένα φλάσαρε συνέχεια και δεν ολοκληρωνόταν διαδικασία. Είχα αλλάξει τρεις θύρες USB μέχρι να τη φλασαρει κανονικά.” Απόψε θα το δοκιμάσω ξανά Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Mi 8 - Συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε αν παραλάβουμε με ξεκλείδωτο Bootloader
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚανονικά το βλέπειcb640bb3b97e680e06205a8349d53d7b.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi 8 - Συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε αν παραλάβουμε με ξεκλείδωτο Bootloader
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕγώ έμεινα με το miflash... Δεν κάνει τίποτα Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈτσι πρέπει να είναι 421e9a21109575ecaa4cb24c9e983360.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν εχω άλλη θύρα usb. Η άλλη είναι usb 3. Άλλαξα καλώδιο usb αλλα πάλι τίποτα * να δοκιμάσω πιο παλιό mi flash?
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Φαίνεται ότι την φλασάρει αλλά δεν το κάνει. Όταν ξεζιπάρεις το αρχείο tgz πάρε τον φάκελο που θα κάνει εξαγωγή, ονόμασε τον dipper και βαλ' τον χύμα στο c. Και μετά κανείς τα υπόλοιπα.” Έτσι το έκανα φίλε αλλά τίποτα Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕμένα γιατί δεν κάνει flash την ρομ με το miflash παιδιά? Κατέβασα το miflash 2018052, βάζω το κινητό σε fastboot, διαλέγω το folder με την fastboot rom, διαλέγω clean all and lock, ξεκινά, σε 2 δευτερόλεπτα μου βγάζει success, αλλά το κινητό μένει σε fastboot. To κάνω επανεκκίνηση χωρίς καμία αλλαγή... Κάτι κάνω λάθος?? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Techfreak: “ 1) Βάζουμε developer china fastboot rom, 2) Κατεβάζουμε τελευταίο miflash και κάνουμε κλείδωμα με clean all and lock ” Αυτά τα δύο γίνοντ” Αυτό έκανα αλλα το κινητό παραμένει σε fastboot Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά εμένα έγινε το flash της ρομ αλλα το κινητό παραμένει σε fastboot. Κανονικά δεν έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΞεκινώ και καλή μου επιτυχία Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ikleos: “Αυτό λέει κάτι? ” Αυτό λέει ποιο mi account είναι καταχωρημένο αυτή την στιγμή στη συγκεκριμένη συσκευή και το ανάποδο.Αντίστοιχη συσχέτιση όμως γίνεται και όταν κάνεις ξεκλείδωμα με το δικό σου mi account στους σέρβερς της xiaomi, αυτή η συσχέτιση δεν υπάρχει γιατί δεν έχεις ξεκλειδώσει εσύ, με αποτέλεσμα εάν κλειδώσει να έχεις hardbrick ” Φίλε με επεισες...κατεβαζω τωρα την πιο πανω fastboot rom που εδωσε ο @Octaviastikos , κατεβάζω και το τελευτα…
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από ikleos: “δηλαδή τώρα που έκανα update με OTA στην 9.6.3 μπορεί και να κλείδωσε ο bl? Παίζει αυτό το θέμα? ” Πρέπει να καταλάβεις ότι εάν παραλάβεις με ξεκλείδωτο bootloadr σημαίνει ότι έχεις μια συσκευή που είναι "δηλωμένη" σε άλλον άνθρωπο ή είναι ξεκλείδωτη με μαϊμουνιά. Οι servers τις Xiaomi δηλαδή, δεν ξέρουν ότι αυτή η συσκευή ανήκει σε σένα. Εάν προκύψει κάτι ... θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει! Εάν δεν ξεκλειδώσεις ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ λογαριασμό, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ πε…
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από spideman3: “H ερώτηση είναι άλλαξε ή δόθηκε κάποιο χαρακτηριστικό στις συσκευές china version που αν κλειδώσεις με global rom μπρικάρει η συσκευή? ” 2. Αν είχες global rom από το κατάστημα > με ξεκλείδωτο bootloader > κάποια στιγμή κλειδώσει ή κλειδώσεις εσύ τον bootloader > έχουμε hardbrick :)” @NasDriver δηλαδή τώρα που έκανα update με OTA στην 9.6.3 μπορεί και να κλείδωσε ο bl? Παίζει αυτό το θέμα? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε. Αν βάλεις ροοτ βαζεος magisk ( ειναι το μονο ροοτ που λειτουργει καλα) κρύβεις το ροοτ από τις τραπεζικές εφαρμογές και όλα καλά. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα. Δεν θέλω να βάλω λινκ γιατί ο καθένας θα πάει να το κάνει χωρίς να ξέρει” Φίλε καλημέρα, επειδή αποφάσισα να περιμένω μέχρι να βγει μια ελληνική stable έκδοση της miui 10 γιατί βαριέμαι ξανά το στήσιμο του κινητού απο την αρχή, όμως θέλω ροοτ, κάποιος πιο πάνω είπε ότι με…
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα[getrom.php?r=346&m=yes&app=false] Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓιατί μόνο global και Russia ρομ βλέπω στην σελίδα τους? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια china dev πέρασες? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “όταν λέμε lock bootloader εννοούμε με το mi flash clean All and lock? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λογικά ναι
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑρχισε να μπαινει το νερο στο αυλακι.....πιο αναλυτικα παιδια δηλαδη : Global με ξεκλείδωτο bootlaoder > με το mi flash περνάμε official china rom ( οποιαδήποτε? ) > lock bootloader > ξεκλείδωμα με προσωπικό mi account > και απο την china rom πέρασμα όποια ρομ θέλουμε = safe
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔηλαδή αποκλείεται η xiaomi να έβγαλε και κάποια μοντέλα με global rom και ξεκλείδωτα? Sent from my MI 8 using Tapatalk