Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 349.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από ikleos: “Και εμενα το ιδιο model name ειναι. Αλλα τι σημαίνει αυτο?? ” Πολλά που εάν δεν τα ξέρεις...πρέπει να διαβάσεις λίγο ιστορία. ΘΑ σημαίνει πάρα πολλά σε λίγο. Είναι πολύ καλό νέο πάντως...να ξές... ” Οτι ειναι καλο το νεο το καταλαβα...γιαυτο και αρχισα να κατεβαζω xtrv και aroma
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι εμενα το ιδιο model name ειναι. Αλλα τι σημαίνει αυτο??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi 8 - Συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε αν παραλάβουμε με ξεκλείδωτο Bootloader
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτο που με προβλημάτισε όμως είναι ότι στο site δίνει αυτό V9.6.1.0.(OEAMIFD) ενώ εμένα είναι OEAMIFA. Παίζει κάποιο ρόλο ή είναι η αλλαγή της ρομ? 52f0cfd4ffa5355023764a2941b5fc1a.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από ikleos: “Δεν ξέρω γιατί. Την 9.5.13 με ΟΤΑ την πέρασα ” Μήπως πρέπει να περιμένεις λίγο; Μήπως η 9.6.3 ήταν nightly? ΕΔΩ (εάν είναι αυτή η σελίδα του Mi8.... δεν ξέρω γιατί έχει το /se...σκέτο Μi8 δεν βρήκα) δίνει σαν τελευταία την 9.6.1” Ναι την 9.6.1 εννοώ.. Λάθος μου για την 9.6.3 Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi 8 - Συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε αν παραλάβουμε με ξεκλείδωτο Bootloader
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν ξέρω γιατί. Την 9.5.13 με ΟΤΑ την πέρασα Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚατέβασε κανείς την global 9.6.3? Αν την κατεβάσω και την περάσω απο πάνω λογικά θα είναι οκ. Έτσι? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από paolo21r: “εχω αυτην εδω την ρομ 9.5.13.0 OEAMIFA αλλα δεν εχει ξεκλειδωμα προσωπου ξερετε γιατι?” Πρέπει να αλλάξεις το region σε Ινδία Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια άλλη απορία που έχω παιδια...όπως είμαι τώρα με την global stable....έχω δοκιμάσει και περασα το twrp ( όχι μόνιμα ομως). Αν περάσω το Twrp ξανα και μεσα απο αυτό περάσω μια xtrv ή aroma μετα το factory reset, τι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσω? Δεν παίζει κανενα μπρικι σε αυτή την περιπτωση?
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Εβαλα τον σταυρό μου και πάτησα το reboot now .....αναμένω ” 'Αδικος κόπος...την 9.5.13 πέρασε απο πάνω....
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕβαλα τον σταυρό μου και πάτησα το reboot now .....αναμένω
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά διάβασα ότι βγήκε update η global stable V9.6.3 ( για αυτους που εχουν global) ... Πήγα στο system update και μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει update για την συσκευη μου. Πατησα πανω δεξια τις 3 τελιες και πατησα στο download update και ξεκινησε να κατεβαζει....!!!!!! Τωρα τι κατεβάζει δεν ξερω περιμενω να δω τι ειναι....
-
ikleos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά δηλαδή εγώ που είμαι με global stable και ξεκλείδωτο bootloader, αν περάσω ξανά το twrp και εγκαταστήσω μια beta ρομ XTRV ή AROMA θα έχει φόβο να brickarei η συσκευή? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από pados1002: “Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από pados1002: “Παιδια τα φώτα σας, σήμερα χρειαστηκα να χρησιμοποιήσω το gps και δυστυχώς δε μπορεί να βρει σήμα... Google maps και here το ίδιο, συνέχεια στην αναζήτηση σήματος... 9.5.13.0 η rom... Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Update: Μετά από reboot δουλεύει κανονικά αλλά λίγο στο xda που τσεκαρα έχουν αρκετοί θέμα... ” Έχω και εγώ θέμα με το gps φίλε... Εμένα ούτε με επανεκκίνηση δεν δουλεύει εμένα... Αναμένω για κανένα άλλο update μ…
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από pados1002: “Παιδια τα φώτα σας, σήμερα χρειαστηκα να χρησιμοποιήσω το gps και δυστυχώς δε μπορεί να βρει σήμα... Google maps και here το ίδιο, συνέχεια στην αναζήτηση σήματος... 9.5.13.0 η rom... Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Update: Μετά από reboot δουλεύει κανονικά αλλά λίγο στο xda που τσεκαρα έχουν αρκετοί θέμα...” Έχω και εγώ θέμα με το gps φίλε... Εμένα ούτε με επανεκκίνηση δεν δουλεύει εμένα... Αναμένω για κανένα άλλο update μέχρι να βγει η stable εδώ Sent from my MI 8 usin…
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Σε πολλα απο τα παιδια ξεκλειδωσε αμεσως χωρις αναμονη... Μεχρι στιγμης εγω κ κανα δυο αλλοι περιμενουμε 15 μερες....” Έχω ξεκλειδώσει πολλές συσκευές με το λογαριασμό μου, οπότε αν είμαι Gold memder, ίσως μου κάνουν και εμένα το χατήρι Όπως είμαι τώρα μπορώ να περάσω root? Και να περιμένω καμιά ελληνική stable? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Global ROM Mi 8
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΑπό τις 3 μέρες το κάνανε 15 τώρα? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Global ROM Mi 8
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΝαι εμένα ήρθε ξεκλείδωτο. Οπότε κατεβάζω κινεζικη fastboot, την περνάω με το miflash? Και παω για ξεκλείδωμα με το account μου. Μετα twrp και την ελληνική ρομ? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ikleos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μόλις ξεκλειδώσεις έχεις δυο επιλογές 1) την official global beta ή stable rom με ελληνικά και προεγκατεστημένο το play store. 2) την ελληνική (XTRV) beta ή stable rom χωρίς την σαβούρα της google.” Φίλε εμένα που μου το δείχνει unlock και μέσω του cmd, μπορώ να περάσω την ελληνική beta? Ή μπορώ να περάσω root με την ρομ που έχω? Έχω την 9.5.13 stable Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651