Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜπορει να λεω και βλακειες γιατι και εγω τωρα το εχω πιασει το θεμα αλλα απο το xoom παλια θυμαμαι λιγο πως για να δει την sdcard και τα αρχεια το twrp επρεπε πρωτα να την κανω mount. Τωρα θα μου πεις δεν εχεις sdcard. Πρεπει ομως να εχεις partitions.(Eκτως αν ολο το ext4 βρισκεται κατω απο το root directory) Βλεπεις πουθενα επιλογη για mount / unmount?
-
ΜήνυμαΓια διάσπαση του ατόμου κάτι έχω ακούσει ,αλλά για διάσπαση σκουληκιών ......δεν !! Δυηλυση κωνωπα Παράθεση: “Μιλάς μόνος σου, η συμμετέχουν και άλλοι, ξέρεις το πρόβλημα των pillepalle.gif δεν είναι ότι μιλούν με το θεό, αλλά ότι παίρνουν απαντήσεις. icon_lol.gif ” Απλα πιαστηκα απο το βαρυτονιο για να πω πως μου ηρθε αυτο το username και παραλληλα να μαθετε και 2 πραγματα για μενα. Οταν ενας καινουργιος μπαινει σε ενα forum κανει και μια παρουσιαση του εαυτου του. Απλα εγω δεν την κανω σε ενα …
-
ΜήνυμαΠαράθεση: “βαρυτόνιο... ” Mε εστειλες Και μιας και μιλαμε για σωματιδια. Ο λογος που μου ηρθε το μποζονιο ειναι γιατι πεθαινω για αστροφυσικη. Μπορω να μιλαω απειρες ωρες για το συμπαν (και για τα αμαξια αλλα ας μην ανοιξουμε αυτο το θεμα γιατι θα ψαχνουμε βυζοτουρμπινες απο R35! Μιλαμε για ΑΡΡΩΣΤΙΑ)
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
bozonio - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟχι τσιπουρα. Εχω γινει ζαντα απο τσιπουρο
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαTo βρηκα! To προγραμμα το ειχα κατεβασει απο εδω: Apply for permissions to unlock Mi devices H αιτηση ειναι εδω: miui.com/unlock/apply.php Και οταν προσπαθω να μπω στην αιτηση μου γυρναει αυτo: Apply for unlocking permissions Submitted. Please wait for the review After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Go to Forum>>
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΔεν εχω κανει πολλους λογαριασμους. Εναν εχω. Απλα χτες προσπαθωντας να κανω την αιτηση ο server δεν επαιζε σωστα και αντι να μου βγαλλει την αιτηση, με εβγαλε σε μια σελιδα που με αφηνε να κανω download to Unlock tool και δεν ειμαι και σιγουρος αν ημουν συνδεδεμενος με account. Γιαυτο λεω απο τυχη. Την αιτηση την εκανα σημερα πρωι. Παντως εχω 1 account. Με αυτο συνδεομαι στο Mi απο το κινητο, σε αυτο στο forum και στο account-xiaomi. Στο κινητο δεν μου ζηταει username. Mε αναγνωριζει απο τον αρ…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΓιατι περνω αυτο το οχι και τοσο χαρμοσυνο μηνυμα αλλα ειπα να το ρωτησω οταν ερθει η ωρα του (Αυτα τα τετραγωνα emoticons απλα τα λατρεψα!) asdc.png
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΔεν μου εχει ερθει αλλα χτες απο τυχη κατεβασα το MiFlashUnlock. Μηπως απο εκει μπορουμε να το συντομευσουμε λιγακι γιατι με βλεπω να τρωω το ρολο κοτοπουλο την πρωτοχρονια μπροστα στο pc!
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΕιμαστε Ελληνες ωρε! Δεν το βαζουμε ποτε κατω! Το επομενο βημα ποιο ειναι? Aκομα μηνυμα δεν εχω παρει απο την xiaomi και εχω γραψει και στο forum πανω απο 10 post και πηρα ποντους απο votes και εχω συμπληρωσει και ολο το προφιλ και ολα τα στοιχεια στο xiaomi-account. Μεχρι και το Mi Cloud ενεργοποιησα απο το κινητο
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαAπο εδω: Xiaomi MIUI Official Forum Την Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM Τωρα το ειδα. Γιατι χρησιμοποιουμε το SP Flash Tool για να φλασαρουμε την ROM oταν εδω -> Xiaomi MIUI Official Forum μας δινει το εργαλειο φλασαρισματος MIUI ROM Flashing Tool (MIFlash) για αυτο τον σκοπο και μας εξηγει την διαδικασια (Αν το παρατηρησετε ειναι το tutorial και μαλιστα με φωτογραφιες!)? @demakhss μαλλον αυτο το εργαλειο εννοουσες. Αυτο εδω εχει την επιλογη clean all and lock! tongyong3-4.jpg ====…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΔοκιμασα και το φλασαρα ξανα με το τελευταιο sp tool μηπως και αυτο μου κλειδωνε τον bootloader. Tζιφος. Επιμενει να μου λεει πως ο bootloader ειναι unlocked και unsecured! Πως ξεκολλαμε απο αυτο το σημειο ρε παιδια?
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαAν με αντεξετε Βρηκα το επισημο site του sp flash tool. Nα το παραθεσω? H τελευταια εκδοση που δινει ειναι η v5.1628 αλλα ουτε αυτη εχει επιλογη για download and lock Oλοι προσπαθουμε να τον ξεκλειδωσουμε, εγω προσπαθω να τον κλειδωσω για να τον ξεκλειδωσω!
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαBασικα θελω απλα να εχω τηλεφωνο Υπεροχο το Xiaomi αλλα δεν το λες και η χαρα του noob. Eχει οντως μια διακικασια.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΜου βγηκε πολυ αυθορμητα
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΣ αγαπαω! Δοκιμαζω και απανταω σε λιγο!
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαράθεση: “Εσύ, αλήθεια, θα τολμούσες με τούτονο δω να? fie.gif crying.png ” Αυτος εχει μεινει στην εποχη που οι ανθρωποι παλευαν με πυρηνικες κεφαλες. Τοσο κλειστη που ειναι η Βορεια Κορεα, κανενας δεν του ειπε πως οι εποχες αλλαξαν. Ο πολεμος ειναι καθαρα οικονομικος και τεχνολογικος. Ας πεσει η Google μια μερα η ας σηκωσει ενας hacker ολο τον τραπεζικο μας λογαριασμο και καταλαβαινεις τι εννοω. Για το οικονομικος δεν αναλυω. Ζουμε στην οικονομικη κριση. Ποιος πολυς κοσμος πεθαινει τωρα παρα σ…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΟποτε ξαναφλασαρω την China dev ακολουθωντας το tutorial Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΓιαυτο στην αρχη ειπα πως θελω να ξερω ολα τα βηματα της διαδικασιας και λεπτομερειες για το καθε βημα. Η αγνοια σκοτωνει και αν κανεις γιατι δεν ηξερες μετα τρεχα γυρευε.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΔεν ειμαι σκασμενος. Χαλαρα Απλα για μενα η ομορφια δεν ειναι μονο στο να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο αλλα και σε ολο αυτο που κανω. Να τι δεν εκανα με ενα windows mobile και ειχα βαρεθει την ζωη μου Aκομα το τηλεφωνο δεν εχω βγαλλει τις ζελατινες και ουτε εχω ασχοληθει να το δω, να το ψαξω κλπ. Στο τελος αυτα Εδω ειναι οι τελευταιοι usb mdtk drivers του 2016. Τους παραθετω γιατι στο tutorial εχει του 2012 αν δεν κανω λαθος? Install Mediatek USB VCOM Driver on Windows 10 - Redmi Note 3 - Xiaomi MI…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Εγώ δεν του χω πειράξει ούτε τα Μποζόνια, ούτε τα Νετρόνια , ούτε τα ηλεκτρόνια... nono.gif Πολύ φοβάμαι πως "έχει πάρει" σασί ο πυρήνας του ατόμου, ανεπανορθωτη η ζημιά!! crying.png fie.gif crying.png ” Xaxxaxaxaaxa Oποτε πρεπει να ξαναφλασαρω την China Dev?