Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
bozonio - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημερα. Σημερα αν ολα πανε καλα θα παρω το Redmi Pro 3GB / 64GB με Helio X25 σε Gray χρωμα στην τιμη των 240 ευρω. Ο Κινεζος εχει κανει τοσο θραυση που κοσμος τα φερνει Ελλαδα σφραγισμενα και τα πουλαει κανα 10ρικο παραπανω ετσι για να βγει το χαρτζιλικι (Tο παιδι που επελεξα εχει 5 σελιδες θετικες αξιολογησεις με ατομα που πηραν σφραγισμενο καινουργιο τηλεφωνο. Ο νοων νοητο ) Στο διαταυτα. Το τηλεφωνο εχει ερθει με International Rom και φυσικα εγω θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλλ…
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαΕκανα λογαριασμο AliPay αφου εδωσα ταυτοτητα, τρεις απαντησεις σε 3 ερωτηματα, confirm σε κινητο και σε email και στο τελος προσθεσα την prepaid μου ως master card στο Manage your cards. Ειμαι καλα μεχρι εδω? Δηλαδη αν βαλλω τα 200 ευρω στην prepaid το αγοραζω κανονικα και ολα κομπλε? Επισεις πανω πανω στο Ali Pay μου λεει: Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (PDT). Please use up your remainin…
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαTελικα εγω που τα εχω στο χερι τα λεφτα τι κανω? Δεν ειμαι κατα μεσω Ali και DHL γιατι θα φτασει και γρηγορα αλλα δεν ξερω το πως. Δινω κατευθειαν τον αριθμο της prepaid αφου ειναι MasterCard? Επισεις στο Alipay οταν βαζω Ελλαδα μου λεει αυτo: Alipay balance functionality is currently unavailable in Greece. We apologize for the inconvenience. Ασε που με ρωταει για Identification doc type. Ειναι ασφαλες να δωσω τον αριθμο της ταυτοτητας μου?
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
Μήνυμα@demakhs δεν εχω πιστωτικη Εχω μονο μια prepaid της Alpha
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαΠαράθεση: “Από τον κυρ Στέφανο και το ψιλικατζίδικο περάσαμε στο χάος... μπαίναμε στο ΥΠΕΡμάρκετ και για να βγούμε ψάχναμε μισή ώρα την έξοδο! ” χαχαχα Geometry dash Minigore Robbery Bob. Moto x Mayhem Kαι φυσικα το κορυφαιο για μενα sketchbook pro της Autodesk. (Στο ταμπλετ ηταν ο ορισμος ο ιδιος). Υπαρχει λιστα αρκει να καταφερω να πουλησω το δικο μου και να παρω το Pro =============== Νοε 23rd 2016, 8:28am =============== Kαλημερα παιδια Λιγο που ασχοληθηκα σημερα, ειδα πως το aliexpress δεν …
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαΔινω ομως 3 καπακια δωρο (15 ευρω κανει το καθε καπακι) και το ενα καπακι ειναι καινουργιο. Επισεις δινω και θηκη της cellularline οπου εκανε 25 ευρω! Και δεν θελω να το σκοτωσω! Οκ. Εχουν και καποια στραβα τα windows mobile αλλα για πριν 2 χρονια που το πηρα, ηταν παρα πολυ τιμιο και ακομα και σημερα με τα 10αρια παει πυραυλος. Απλα δεν εχει apps Πολυ λιγα και απογοητευτηκα γιατι οταν το πηρα, περιμενα περισσοτερα. Ειναι και ο μονος λογος που σκεφτομαι να το αλλαξω στην ουσια γιατι σε ολα τα αλ…
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαOk. Δεν το ηξερα. Σορρυ. Tα εσβησα. Ελπιζω να πουληθει το κινητο μου συντομα και να προχωρησω στην αγορα του Nαι το redmi pro εννοω (πως μου ειχε κατσει οτι ειναι redmi note pro)
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαΓλυκοκοιταζω πολυ αυτο: ΜΙ 5S PLUS 4GB / G4GB Οποτε η ποιο βατη λυση ειναι αυτη: REDMI NOTE PRO 3GB / 64GB Εχω βαλλει το κινητο μου για πουλημα στα 140 ευρω (με θηκες, extra καπακια κλπ) και ελεγα να εβαζα κανενα 80-100αρι ακομα. Λιγο που το εψαξα, η DHL εκτελωνιζει αν ειναι να φερει εκτως ΕΕ και ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Θελω να αποφυγω το τελωνειο αλλα μεχρι τωρα αγοραζα με τον πατροπαραδοτο τροπο. Μπαινω καταστημα -> Παιρνω αυτο που θελω -> Πληρωνω και φευγω. Και στο ebay αγοραζω με free ship…
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
Μήνυμα@mixalhscy, αυτο ακριβως ειχα αναγκη. Οκ. Τωρα τα εβαλα σε μια σειρα στο μυαλο μου. Δεν ηξερα ποιο ειναι ποιο! @demakhs, οταν εχεις ενα Lumia 640 xl και εχεις να παιξεις παιχνιδια κανενα χρονο, καταλαβαινεις πως με κυριευει η απογνωση και ο ενθουσιασμος! Ηδη εβαλα το κινητο μου για πουλημα
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαAναμεσα σε redmi pro και mi5s? Να το τσιμπησω απο εδω? deleted url Βλεπω πολλους Ελληνες να το αγοραζουν
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαEπισεις και αυτο εδω μου αρεσει: deleted url Αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω Και εχω μαθει σε 5,7" οθονη και φοβαμαι οτι η 5,2" θα μου πεσει μικρη
-
Noob. Tι μου προτεινετε?
ΜήνυμαΓεια σας. Νεος χρηστης με αποριες Με budget ~250 ευρω τι μου προτεινετε? Ειμαι αναμεσα σε RN3 Pro, RN4 και RN Pro. Ποιο απο αυτα θεωρειτε πως ειναι καλυτερο? Σκεφτομαι να το αγορασω απο Gearbest. Να το εμπιστευτω? Γενικα δεν ειμαι απο τα τους ανθρωπους που αλλαζω συχνα κινητα οποτε θελω κατι σχετικα καλο να μου μεινει τουλαχιστον μια 3ετια το λιγοτερο! Επισεις θεωρω πολυ σημαντικο το μετα. Να μπορει να παρει το android 7 - 8 η το MIUI 9 πχ και χωρις κολληματα! Τελος τι να προσεξω κατα την αγορα?…