Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Στέλνω για λογαριασμό φίλου που αντιμετωπίζει θέμα με Xiaomi redmi note 4 έκανε τελευταία αναβάθμιση rom στο κινητό του και από τότε αντιμετωπίζει θέμα με την μπαταριά, πέφτει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα από 95% μέσα σε 2 ώρες 5%. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια stable rom και τον τρόπο να την κάνω flash. Τα χαρακτηριστηκά του κινητού τα ανεβάζω σε φώτο. Ευχαριστώ.
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
-
Με τη νίκη... ψήφισα ως chief1989.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ποιο καινούργια απροβλημάτιστη rom να περάσω στο redmi note 3. Ευχαριστώ.
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά...
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΝαι ναι η πλακέτα...Τώρα πρέπει να ξεκλειδώσω το bootloader γιατί έχω περάσει official κινέζικη rom από τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) και έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Έχεις να μου προτείνεις κάποια rom?
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα..Μόλις τελείωσα παιδιά την επισκευή του Xiaomi readmi note 3. Λοιπόν έκανα παραγγελιά την πλακέτα φόρτισης και πληκτρολογίου (20 ευρό με μεταφορικά και αντικαταβολή μαζί) και σήμερα ήρθε...και αποφάσισα εφόσον είχα δει ένα βίντεο στο youtube να επιχειρήσω να την αντικαταστήσω μόνος μου. Ανοίγοντας το xiaomi είδα στο καπάκι που έπρεπε να βγάλεις που είναι πάνω από την πλακέτα ότι στο κεφάλι μιας βίδας είχε ένα αυτοκόλλητο (Mi) στρόγγυλο..και σκέφτομαι ...άρα για να μην είχε τ…
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω...θα το πάω σε άλλο τεχνικό τώρα...Άντε να δούμε...
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΤο πήγα σε service μου το αλλάξανε και μετά μου είπανε δεν είναι συμβατό και δεν το αναγνωρίζει ...και έπειτα μου ξανατοποθετήσανε το παλιό.