Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Πρόβλημα με φόρτιση

chief1989 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ναι και κλειστό και ανοιχτό. Πιστεύω είναι το βύσμα γιατί αν το κουνήσεις δεξιά αριστερά χάνεται η σύνδεση και κάνει το χαρακτηριστικό ήχο και δείχνει charging..Θεωρώ ότι έχει σπάσει κάποιο πινάκι και δεν περνάει 100% το ρεύμα και για αυτό η αργεί η φόρτιση.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Τέσσερις διαφορετικούς φορτιστές...

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά καμία γνώμη για το πρόβλημα μου????

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Συγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση ήμουν στη δουλειά. Το έβαλα στη φόρτιση 2:30 το μεσημέρι με 31% μπαταριά και στις 4:45 που έφυγα για δουλειά είχε ανεβεί στο 38% κλειστό το κινητό κατά την διάρκεια αυτή. Λέτε το πρόβλημα να είναι στη θύρα φόρτισης???

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά...πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της rom σύμφωνα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK). Για να δούμε τελικά θα φορτίσει...??

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά...θα αλλάξω την rom αν είναι και ίδωμεν.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Είχα κάνει την αίτηση στην Xiaomi για να μου χορηγηθεί άδεια ξεκλειδώματος bootloader και μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό ότι μου δόθηκε να το ξεκλειδώσω...Λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να το ξεκλειδώσω και μετά να περάσω άλλη rom και μέσα σε μια εβδομάδα άρχισε να μην φορτίζει. Το bootloader είναι κλειδωμένο το είχα ελεγξει.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Θα ήθελα να αναφέρω επίσης, στη usb θύρα φόρτισης όταν το συνδέω με το φορτιστή και το κουνάω λιγάκι το καλώδιο του φορτιστή μια συνδέεται με την φόρτιση δηλαδή φορτίζει και μια χάνεται η φόρτιση δεν φορτίζει. Το πήγα σ ένα γνωστό μου που έχει κατάστημα με κινητά και μου λέει 110% ότι έχει σπασμένο usb charging port connector και δεν περνάει το ρεύμα 100% για να φορτίσει γρήγορα..το στείλαμε στο service το δικό του να μου αλλάξουν τον connector ...μετά από 3 εβδομάδες επέστρεψε ανεπισκεύαστο και…

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Καλώς σας βρήκα....Το κινητό το αγόρασα τον Ιανουάριο από gearbest.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα Miui Hellas.... Έχω στην κατοχή μου ένα Xiaomi readmi note 3 και μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού στα καλά καθούμενα. Κάποιες φορές δεν φορτίζει καθόλου και κάποιες φορτίζει αλλά πάρα πολύ αργά...για παράδειγμα μου έχει κάνει πλήρη φόρτιση σε 9 ώρες και όσο πάει γίνεται χειρότερα...και τώρα που το έχω κλειστό και φορτίζει σε ένα 12 ωρο έχει ανέβει η μπαταρία 30% μόνο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???