Παράθεση από Bodai: “@zk750 Αν δεν έκανες Factory REset κανε τώρα Factory Reset και ξανα φλασαρισμα της ίδιας Stable που έχεις .. Απο το TWRP πάντα .. ” Έκανα factory reset από το twrp αλλά θα το δοκιμάσω πάλι. Πάλι δηλαδή advance wipe και wipe data, dalvic και cache και μετά install;
Παράθεση από nflo: “@zk750 είχες developer (δηλαδή android 6) και περασες stable (δηλαδή android 5), από αυτό προέρχεται το πρόβλημα με τις sim. Πρέπει να ξαναπεράσεις developer για να επανέλθουν. ” Σ' ευχαριστώ, δεν το ήξερα. Την 6.8.18 που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω μπορώ να την περάσω;
Καλησπέρα, μόλις πέρασα για πρώτη φορά τη STABLE 8.0.1.0 και αφού λειτουργούσε ΟΚ έβαλα τις sim. Όμως παρουσιάζει πρόβλημα, η 1η βάζω pin, ενεργοποιείται για λίγο και μετά ξαναζητάει pin, η δεύτερη δεν πιανει καθολου σήμα και ζητάει και αυτή pin. Τι κάνουμε;
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zk750: “Μπήκα fastboot, πως εννοείς να το ξεκλειδώσω? ” Με το Unlock Tool όπως και πριν ... ” Πάλι το bootloader δηλαδή; ΟΚ Πω είμαι άσχετος
Πέτυχε, έκανα reboot system, επέλεξα do not install super su και άναψε 2 φορές το ΜΙ στην αρχική οθόνη, τώρα είναι μαύρη και αναβοσβήνει ένα κόκκινο φωτάκι δίπλα στην κάμερα. Φυσιολογικό; Μπαταρία έχει σίγουρα.
Παράθεση από demakhs: “Ναι, σβήστηκε. Όταν είσαι στο twrp κ το κινητό στο pc, δεν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο για να αντιγράψεις τη rom? sd card ή στικάκι otg δεν έχεις, να την περάσεις από κει?? ” Όχι δεν το βλέπει, θα το δοκιμάσω με sd card. Θα πρέπει να το κλείσω το κινητό; Edit: Βρήκα otg, θα το δοκιμάσω έτσι.
Έκανα το wipe όπως λέει και ο οδηγός, αλλά δεν βρίσκω τώρα τη rom για να κάνω install. Μήπως σβήστηκε από πριν που έκανα wipe data; Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε ξανα flash το recovery και μετα Δώσε fastboot boot twrp*****kenzo.img ενώ είσαι σε fastboot... ” ωραία το έκανα, τώρα πάω πίσω ή κάνω reboot system; Το έκανα ΟΚ, τώρα όμως που έκανα wipe data σβήστηκε η rom από τον φάκελο. Αν κάνω reboot system για να την περάσω πάλι;
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zk750: “τι κάνω? ” format data μεσα από wipe και μετά reboot recovery και πάλι από την αρχή.. ” μεσα από το twrp?
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από zk750: “Πως καταλαβαίνω αν είναι official ή unofficial η rom; ” ανέβασε ένα screenshoot από το about phone επίσης δες στην πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο το model εάν είναι 2015161 είναι το kate αν έχει έρθει και με ευρωπαικό φορτιστή και έχει μήκος 15,25 εκατοστά και όχι 15 ακριβώς είναι σίγουρα το kate. ” Έχω ανεβάσει screenshot 2 post παραπάνω.
Πως καταλαβαίνω αν είναι official ή unofficial η rom; Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Στον οδηγό επάνω λέει σε καμία περίπτωση να μην κατεβάσουμε Global dev γιατί θα brikarei το κινητό. Τέτοια δεν φοράει το δικό μου; Επίσης πως καταλαβαίνω αν είναι kate ή όχι; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά έχω χαθεί.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου από vickmall με MIUI Global 6.9.9 Beta. Ακολουθώ τη διαδικασία κανονικά όπως περιγράφεται στην αρχή; Έχω ήδη κωδικό για να κάνω unlock το bootloader.
Παράθεση από MIUI_ART: “ Προφανώς έχουν γίνει ανάποδα οι συνδυασμοί πλήκτρων για να μπεις σε Recovery. - Πήγαινε στο φάκελο Εργαλεία => Αναβάθμιση - Πάτα πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες (...) - Επέλεξε Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery ” ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα, έβαλα και εγώ την 5.4.3 στο hongmi για δοκιμή και θέλω βοήθεια σε 2 πραγματάκια. 1. Πριν την κάνω flash έκανα backup από το teamwin και τώρα δεν μπορώ να μπω στο recovery, να το βρω και να κάνω restore. 2. Θέλω να δώσω το κινητό στην αδερφή μου, οπότε να διαγράψω ότι έχει μέσα δικό μου. Τι wipe να κάνω ακριβώς και πως, δεν μπορώ να μπω στο teamwin. Πως να ξαναφλασάρω την παλιά rom;