Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Παρατήρησα ότι με την 4.9.19 αργεί πολύ να κλειδώσει το gps. Έχει συμβεί και σε άλλους;
-
Και μένα έχασε το TWRP. Πώς το περνάμε πάλι;
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Πέρασα χτες την νέα ρομ για hongmi και προς το παρόν όλα κομπλέ! Και σαν να μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη διαχείριση της ραμ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!” Και εγώ τα ίδια, όλα καλά μέχρι τώρα
-
Παράθεση από Anastasis: “Να ρωτησω κατι; Η εφαρμογή : υπηρεσία exchange services , Τι κάνει; γιατί σταμάτησε να λειτουργεί, είναι σημαντική;;;” Και σε μένα το εμφανίζει συνέχεια αυτό. Επίσης ορισμένες φορές μετά από κλήση, χτυπάει το ξυπνητήρι μόνο του και δεν μπορώ να το κλείσω οπότε αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση. αυτό μου το έκανε από την 3.9fixed και μετά
-
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε ώστε να τα βρίσκουμε εμείς έτοιμα
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από zk750: “Παράθεση από zk750: “Μετά την επανεκκίνηση μου, δείχνει το ΜΙ και μετά τίποτα, δεν φορτώνει. Προσπάθησα να μπω TWRP αλλά πάλι δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Η οθόνη μένει λίγο φωτισμένη, ούτε δείχνει ότι φορτίζει” Τελικά έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση” έλεγξες αν το αρχείο ζιπ που κατέβασες έχει το ίδιο μέγεθος μ' αυτό που γράφει; Στην συγκεκριμένη περίπτωση 292ΜΒ. Αν δεν είναι τόσο (για την ακρίβεια το αρχείο γράφει 292 ενώ δίπλα του λέει 299 …
-
Παράθεση από zk750: “Μετά την επανεκκίνηση μου, δείχνει το ΜΙ και μετά τίποτα, δεν φορτώνει. Προσπάθησα να μπω TWRP αλλά πάλι δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Η οθόνη μένει λίγο φωτισμένη, ούτε δείχνει ότι φορτίζει” Τελικά έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση
-
Μετά την επανεκκίνηση μου, δείχνει το ΜΙ και μετά τίποτα, δεν φορτώνει. Προσπάθησα να μπω TWRP αλλά πάλι δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Η οθόνη μένει λίγο φωτισμένη, ούτε δείχνει ότι φορτίζει
-
factory defaults πως κάνουμε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zk750: “Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο με την τελευταία έκδοση, το έχει παρατηρήσει και καποιος άλλος; Πρέπει να κάνω κάτι;” Ξαναφλάσαρε μήπως κάτι σου πήγε στραβά. Δεν έχει αναφέρει κανείς άλλος πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Ίσως χρειαστεί Factory Defaults αν η παλιά ROM που είχες, έχει αφήσει σκουπίδια στο σύστημά σου.” Το φλάσαρα πάλι και δουλεύει ρολόι, ευχαριστώ πολύ. Έχω παρατηρήσει ακόμα ένα μηδαμινό fault το οποίο το είχα και στην προηγούμενη έκδοση. Σ…
-
Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο με την τελευταία έκδοση, το έχει παρατηρήσει και καποιος άλλος; Πρέπει να κάνω κάτι;
-
Παράθεση από efkolo: “Αυτήν είχα κι εγώ και δεν μπορούσα. Τελικά φόρτωσα την τελευταία μουλτι που βρήκα εδώ από Twrp και μετά όλα δούλεψαν ρολόι. Είμαι έξω, αν θέλεις βοήθεια από το απόγευμα και μετά στείλε pm.” Σου έχω στείλει πμ
-
Εμένα στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει αυτό. Όταν πατάω ενημέρωση με πετάει στο αρχικό μενού. Τι να κάνω; Ποια έκδοση έχω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε, είμαι και εγώ κάτοχος red rice εδώ και ένα μήνα περίπου. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Προσπαθώ να κάνω update αλλά με πατάει στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Έχω multi έκδοση. Επίσης την καινούργια Rom που θα κατεβάσω από εδω με το καλό, που θα δω πως θα την περάσω γιατί είμαι και άσχετος με το αντικείμενο. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια και πάλι για τον κόπο σας