Δεν γνωρίζω φίλε μου. Από την συσκευή σου απαντώ. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως φταίει που είχα πατήσει και είχε γράψει ότι είμαι πλέον προγραματιστης;;;; Π; ντως αναβάθμιση δεν κάνει και έχω μείνει στην 8.4.2.0 ενώ μου είπαν ότι έπρεπε να έχει γίνει αναβάθμιση. Και δεν ξέρω γιατί μου δείχνει όταν πάω να κάνω επαναφορά αυτήν την εικόνα με το καλώδιο.
Μαγκες διαχείριστες του φόρουμ και όποιος χριστιανός η αλοθρησκος θέλει ας με βοηθήσει γιατί έχω κάτσει πάνω από την συσκευή με μια βαριά και θα την κάνω κομμάτια. Ξεκινάω :ΈΧΩ XIAOMI REDMI NOTE 3 ΑΓΟΡΆ ΑΠΌ ΚΩΤΣΟ. ΕΊΜΑΙ ΜΕ MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΉ 8.2.4.0 (MHRMID). ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΠΑΝΑΓΊΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΈΣΩ ΈΝΑ ΚΑΛΏΔΙΟ.... ΤΑ ΦΏΤΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΧΊΛΙΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ. ΝΑ ΣΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΥΠΟΛΟΓ…
Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την εξήγηση του OTA. Μια ερώτηση μόνο ακόμα.:Over the air update. Αναφέρεται στο ότι θα είναι διαθέσιμη σε απλό κόσμο κ πλέον και όχι μόνο σε developers η κάνω λαθος;
Παιδιά το κινητο μου είναι έτσι.... Οπότε πατάω για ενημέρωση μου λέει ότι δεν υπάρχει. Και επειδή τα αγγλικά μου είναι φτωχά και διαβάζω κάτι για Οτα και κάτι άλλα που δεν τα πολυκατάλαβα οποίος θέλει ας με βοηθήσει.
Παιδιά καλημέρα. Εγώ δεν έχω ακόμα MU 9 μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω το Xiaomi Redmi note 3. Έχω ακόμα 8.2.4.0. Δεν το έχω πειράξει. Όπως το πήρα από Κωτσο έτσι το έχω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;;