Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Γειά σας υπάρχει το mobile topographer στο playstore ,ελληνικό με συντ/νες εγσα87 (κτηματολόγιο) που σου δείχνει ποιους δορυφόρους πιάνεις , εμένα στο redmi note 3 pro μου δείχνει (ανάλογα με το σημείο) 10-11 /12 gps , 2/5 glonnas , 1-2 /5 beidou , έχει στην λίστα και τους galileo αλλά δεν είναι ενεργοποιημένοι , έχουμε άραγε κανένα νέο από xiaomi τι παίζει με αυτήν την αναβάθμιση , μπαίνω συχνά στις αναβαθμίσεις αλλά τίποτα , το redmi note 4 του γιού μου έκανε αναβάθμιση αλλά δεν είδα αν πιάνει…

• τελικά το θέμα με τους σφυγμούς λύθηκε μόνο του ,έκανε αναβάθμιση μόνο του στο firmware και δουλεύει 100% τώρα , (να είχε και συνεχόμενους σφυγμούς θα ήταν τέλειο) , για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω μόλις έβαλα το mifit apk στο android πήρε ώρα μόνο του και έκανα όλες τις ρυθμίσεις από το κινητό .

• γειά σας και καλώς σας βρήκα, μόλις χθές μου ήρθε το mi band 2 , παρατηρώ παρόλες τις προσπάθειες που κάνω δεν βγάζει με τίποτα σφυγμούς , βγάζει μιά παύλα και ένα χ , συνεχόμενα σφυγμούς δεν μπορεί να βγάλει? (πχ για τρέξιμο), επίσης πριν μια εβδομάδα μου ήρθε το redmi note 3 pro ,από το οποίο είμαι ευχαριστημένος ,λίγο βέβαια με ξένισε το μενού του αλλά ήδη το συνήθισα .