Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 50.
-
Παράθεση από LoukG: “@Budda Οι MTK συσκευές της Xiaomi δύσκολο να πάρουν αναβάθμιση σε android, επίσημα τουλάχιστον. Αν θες να βάλεις Marshmallow υπάρχουν διάφορες ROM στο XDA, αλλά MIUI όχι. Το root εσύ ξέρεις αν το χρειάζεσαι, ανάλογα τη χρήση που κάνεις στο κινητό. Αν το χρησιμοποιείς για πολύ απλά πράγματα και δεν έχεις καμία εφαρμογή που να χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή, δε νομίζω ότι σου χρησιμεύει κάπου. Αν θες να πειραματίζεσαι με διάφορες εφαρμογές και να κάνεις πιο προχωρημένα πράγ…
-
Αναβαθμιση android προβλεπεται ; Ερωτω διοτι ηδη κυκλοφορουν διαφαρα How to android 6.0 /7.0 (υποθετω στερουμενα σοβαροτητος και αξιοπιστιας ) για RN2 . Εχοντας την τελευταια stable ,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ,δεν αντιμετωπιζω κανενα απο τα μικροπροβληματα που αναφερουν αλλοι χρηστες. Σημερα εγκατεστησα και το sUPERuSER δλδ το ρουταρα -αν το λεω καλα- να δω αν εχει διαφορα στη χρηση μπαταριας (αληθεια χρειαζεται αυτο το SU; ) . Και μια τελευταια ερωτηση ,η international rom εχει ΟΤΑ αναβαθμιση…
-
Εγκατασταση σε RN2 Ολα καλα ,το μονο θεμα που εχω(τιποτα σοβαρο βεβαια) και το παρουσιασε απο την προηγουμενη rom ειναι οτι το ραδιοφωνο δεν βρισκει σταθμους πια ,πριν δουλευε κανονικα.Δεν το εχω δοκιμασει με ακουστικα αν βρισκει σταθμους.
-
Επανερχομαι,ολα τελεια ,πολλα μπραβο ,η καλυτερη rom μεχρι σημερα ,το κινητο πεταει και η μπαταρια στα καλυτερα της (και ειναι και 2 ετων) . Και μια ερωτηση, μπηκα στο ρεκαβερι και οταν πηγα για επανεκκινηση με ρωτησε για εγκατασταση twrp ,εγκαθιστω η αφηνω αυτο που εχω;
-
Πως το κανω αυτο ;
-
Περάστηκε σε Redmi Note 2 (επιλογή πακέτου αναβάθμισης) ολα φαίνονται καλά ,για μπαταρία θα εχω αποψη σε 2-3 φορτισεις ("αδειαζει" κομμάτι γρήγορα με wifi η δεδομένα ανοιχτά ) και μετά από καιρό 51Κ Antutu (48k ειχα με την προηγουμενη ). Μπραβο στο team !!
-
Καλημερα,η εγκατασταση του σουπεργιουζερ βοηθα στην καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ,πρεπει να εγκατασταθει ;Και οποιος γνωριζει μια απαντηση στο ποστ 456 παρακαλω. Ευχαριστω
-
Παράθεση από MerkajValadis: “Παιδιά ετοιμάζομαι να βάλω την 8.1.3 σε RN2 PRIME είναι όλα καλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρωτησα και εγω κατι ποστ πριν αλλα λογω εορτων ....θα περιμενουμε ,απο οτι διαβασα μεχρι τωρα φαινεται να ειναι οκ ,προσωπικα θα περιμενω απαντηση .
-
Καλημερα χρονια πολλα σε ολη την κοινοτητα , Αν μπορει καποιο μελος , 1. η καινουργια 8.1 ειναι οκ; να αναβαθμιστω η να περιμενω ; 2. ειναι η 8.1 ΜΜ η Lolipop ,λογικα θα ειναι Lolipop 3.Φιλος που παρελαβε κινητο με ιντερνατιοναλ ρομ εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (σε ιδιο κινητο) υπαρχει εξηγηση σε αυτο ; Ευχαριστω .και παλι καλες γιορτες με υγεια σε ολους
-
Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από Budda: “...η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ; ” μην το αφησεις να κανει update μεσω του store το su. ” Αδερφε μου ευχαριστω για την απαντηση ,αυτο το εχω καταλαβει ,αυτο που με απασχολει ειναι η περιπτωση καποιου λαθους απο την πλευρα μου κατα το φλασαρισμα απο dev--stable ,διοτι χωρις να εχω κανει χρηση του SU Installer που εχει μεσα η ρομ το κινητο ειναι ρουτεν…
-
Ευχαριστω για την απαντηση ,δεν εκανα εγκατασταση του SU αλλα παρα το γεγονος αυτο η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Budda: “ ” Ναι , είναι ΟΚ... μόνο εφαρμογές και ρυθμίσεις εφαρμογών έχασες. Στο SU λες όχι, ειδικά αν είναι update ” Πως γινεται να μου ζητα να κανω ινσταλ το σουπερ γιουζερ και το cpuz να δειχνει την συσκευη ρουτεντ ;Και βεβαια δεν κανω update απο google store .μου το ζητησε βεβαια
-
Την ξαναφλασαρα με φακτορυ ρεσετ ,εκανα την διαδικασια στην Αγγλικη γλωσσα να μπω στο miui 8 ,εκανα setup as new device , ολα καλα ,δυο πραγματακια αν μπορει καποιος(;) να μουπει , στο συγχρονισμο μου εφερε επαφες και φωτο και οτι αλλο υπηρχε απο το mi cloud ειναι οκ αυτο ; Δευτερο μου ζητα να εγκαταστησω το SU εχει ενα εικονιδιο ινσταλερ ,τι κανω ;
-
Καλμερα ,την περασα και εγω ,με fr ολα καλα ,τωρα περασα τα data που ειχα σωσει στο twrp υπαρχει προβλημα με αυτο ;; μηπως να την ξαναφλασαρω ;Υποθετω οτι αν το κανω δευτερη φορα απο πανω δεν χρειαζεται fr .
-
Ολα καλα και εδω ,ευχαριστω παιδια.
-
Σημερα σε βιντεοκληση skype διαρκειας 3 λεπτων το κινητο "πηρε φωτια" βγξκε και το σχετικο μηνυμα υψηλης θερμοκρασιας ,ειχα συνδεση με δεδομενα και οχι με wifi (δεν γνωριζω αν παιζει ρολο) ,το ιδιο συνεβη και κανοντας χρηση του πλοηγου .
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17008/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17010/ Ειναι νορμαλ αυτες οι ενδειξεις ;;
-
και εδω ολα πολυ καλα ,μπραβο παιδια .
-
η μπαταρια στο 60% και εχω 1 ωρα kai 10 SΟΤ με ανοιχτο ΒΤ - wifi gps ,πολυ καλυτερα απο πριν ,στις αρχες στο "χρηση μπαταριας" μου εμφανιζε το Metok (?) ,τωρα εφυγε αλλα μου εμφανιζει τον πλοηγο (αληθεια πειραζει να τον καταργησω και να βαλω opera mini ? ) χωρις να τον εχω ανοιχτο.