Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• @Moneytarey οταν το κανω αυτο δεν βγαζει τπτ ,λευκο σκετο ,εχω την 6.5.5 .

• Γνωριζει κανεις που θα βρω τις Ρυθμισεις κλησεων ; Υπαρχει καπου στο μενου ;

• Παράθεση από Vasstef: “Καταρχην Ευχαριστώ για τις συνεχείς βελτιώσεις που προσφέρεται στη συσκευή μου Στη τελευταία παρατήρησα πως στις κλήσεις μου γράφει αντι για το νούμερο ή το όνομα του καλουντος-καλουμενου "Τριμερής Κλήση" ” Και σε εμενα το ιδιο αλλα καπου εχει απαντηθει απο οτι πηρε το ματι μου αν το βρω θα σου βαλω λινκ .

• @mixaliscy ευχαριστω για την απαντηση ,υπαρχει καποιο λινκ για το πως πας απο dev -- stable το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι .

• τελικα κατεβασα την 6.4.21 και εγατεσταθη επιτυχως . Μερικες ερωτησεις και καποιες παρατηρησεις ,αν μου επιτρεπετε . η 6.4.21 εχει καποιες εφαρμογες (η μια ειναι στα κινεζικα yi κατι) μπορω να κανω απεγκατασταση οποιες δεν χρειαζομαι ; Τα λινκ για download των ROM δυσκολα ολοκληρωνουν το κατεβασμα ,προσωπικα παιδευτηκα αρκετα . Ειναι λαθος να μπαινω σε recovery απο τα tools -updater -restart in recovery ,χωρις δλδ να κανω vol up + power ; Υπαρχει οδηγος για το πως πας απο dev σε stable ; Αξιζει …

• Καλημερα Χρονια πολλα , το δικο μου redmi note 2-prime ειχε την dev 5.12.17 , κατεβασα την τελευταια 6.4.28 και μετα απο αρκετες αποτυχιες με το vol up + power για να μπω στο ρεκαβερυ, πηγα απο tools-updater-restart to recovery και εκανα την διαδικασια .εκανα ρεβοοτ ειδα την ασπρη μπαρα να γεμιζει ,αλλα οταν πηγα στις ρυθμισεις-πληροφοριες συστηματος ελεγε παλι dev5.12.17 ,εχω κανει κατι λαθος ;; Και ναι , δεν ειχε κατεβει ολο το αρχειο (μονο 400ΜΒ) , τελικα κατεβασα την 6.4.21 και εγατεσταθη επ…

• Xiaomi Redmi Note 2 Deep Review

Budda - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα και καλορίζικο Το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες έχει κάνει ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης ελληνικής ρομ και ειδικά το βήμα που βάζεις το TWRP ως recovery Πλέον, είναι πολύ ποιο εύκολο να εγκαταστήσεις όποια rom θέλεις με το TWRP. Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις factory reset να καθαρίσεις πιθανά σκουπιδάκια και εγκατάσταση όποιας ρομ θέλεις. ” Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου ,προς το παρον προσπαθω να "μαθω" το τηλεφωνο και να το συ…

Μήνυμα

Καλημερα,εχω στα χερια μου απο την Δευτερα το Prime (Πεμπτη μεσημερι το παραγγειλα στο Vickmall) ,εχει το MIUI 7 εγκατεστημενοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12883/ Ειναι εν ταξει η θα πρεπει να αλλαξω ROM ; Οι developers παντως ειναι Ελληνες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12884/

Μήνυμα

Καλημερα, ευχαριστω για την αποδοχη. Περιμενω το Prime ,ζητησα οταν εκανα την παραγγελια να μπει διεθνης ρομ και να αφαιρεθουν τα chineese apps ,προτιμω δε να χειριζομαι το τηλεφωνο στην Αγγλικη γλωσσα ,γνωριζοντας αυτα θεωρειτε πως η εγκατασταση της "σταθερης" Ελληνικης θα βοηθηση στην καλυτερη λειτουργια του κινητου και στην διαχειριση της μπαταριας ; Η ολη διαδικασια (ειμαι μεσος χρηστης) εγκαταστασης μπορει να γινει απο εμενα η χρειαζομαι καποιον με εμπειρια σχετικα (να πληρωθει ο ανθρωπος) …