Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Παράθεση από spiv4kl: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα μόλις πέρασα και εγώ την 5.1.16 και όλα καλά!!!” Μάλλον κάτι εντοπισα που δεν μου το έκανε πριν στο κέντρο ασφαλείας >καθαρισμός εκεί έχω θέμα παραθέτω φώτο” Ακριβώς το ίδιο κάνει και μένα στην 5.1.16” Το επιβεβαιωνω και εγω..αν και νομιζω οτι τον καθαρισμο τον κανει απλα στο τελος κολλαει..
-
Απο τις εφαρμογές που έχει στο miui.com ξέρεις κανείς τη διαφορά..έχει δύο επιλογές tweaked Και notify.. Ποια είναι καλύτερη; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
-
Το έχω χαλαρά.. Μέχρι το Πάσχα!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
-
Δωρακι!
ΜήνυμαΠήρα και εγώ επιτέλους το δικό μου δωρο.. Πήρα και του μετάλλιο του κ@λοφαρδου σε κλήρωση έτσι όπως έγινε το θεμα.. Ευχαριστω πολύ και εύχομαι και την νέα χρονιά να είμαστε όλοι τυχεροι!!
-
Ευχές
ΜήνυμαΚαλή χρονιά σε όλους!! Υγεία, ευτυχία και τύχη.. Υπομονή στα έμπειρα μέλη να ακούνε τις απορίες μας και να λύνουν τα προβλήματά μας... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
-
Happy happy Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
-
πληκτρολόγιο FLEKSY
ΜήνυμαΑν κατεβάσετε το Amazon store δίνει κάθε μέρα μια δωρεάν εφαρμογή και κάποιες φορές όπως τώρα λόγω των εορτών κάποιες που κοστίζουν, τις δίνει δωρεάν.Μέσα σε αυτές είναι και το Fleksy...όταν το κατέβασα είπα τι βλακεία είναι αυτό αλλά τώρα που κατάλαβα πως λειτουργεί(συγκεκριμένα λέει ότι αυτό καταλαβαίνει τον Τροπο που γράφεις ) δεν το αλλάζω με τίποτα.. Είναι αρκετά βολικό με καλή πρόβλεψη και διόρθωση λέξεων.. Νομίζω είναι must.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα -
Ναααα ρωτησω..καπου θα εχει αναφερθει αλλα δεν μπορω να βρω κατι σχετικο..τα Mi-bits τι ακριβως ειναι;
-
Go go Hellas!!!!! assaultrifle
-
Καλή τύχη σε όλους μας!!!
-
Bluetooth
ΜήνυμαΕγώ έχω ενα sony sbh-50 λειτουργει μια χαρά.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro