Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• Τι έγινε ρε παιδιά;Μου έβγαλε ενημέρωση απο την αναβάθμιση.. Πρωτη φορά έγινε αυτό.. Είναι για τη multi? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manousid5: “Παράθεση από tora33: “notification bar μες την καλή χαρά” Εχεις κανει κατι ιδιαιτερο και σου βγαζει ετσι τις ειδοποιησεις, με εικονίδια, γιατι εμενα απλα βγαζει τις 3 τελειες.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro” - Ρυθμίσεις => Γραμμή Κατάστασης - Ενεργοποίηση του διακόπτη Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης ” Ωραία πατέντα....” Γιατί μου βγάζει τώρα ειδοποίηση ότι υπάρχει αναβάθμιση ενώ έχω ήδη την 26!? Tha…

• Παράθεση από tora33: “notification bar μες την καλή χαρά” Εχεις κανει κατι ιδιαιτερο και σου βγαζει ετσι τις ειδοποιησεις, με εικονίδια, γιατι εμενα απλα βγαζει τις 3 τελειες.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• like Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Και ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο App Store οι πρώτες εφαρμογές που θα χρησιμοποιούνται με τη σουίτα Apple HealthKit, η Xiaomi εδώ και μερικές μέρες αποκάλυψε τη κυκλοφορία μιας συσκευής/ dock πάνω στην οποία θα τοποθετείται το smartphone και θα λειτουργεί ως σταθμός μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών. Το όνομα της συσκευής; iHealth. Το iHealth λοιπόν, θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Κίνα και θα κοστίζει μόλις 33 δολάρια, όταν το αντίστοιχο dock για το iPhone κοστίζει 80 …

• Νομιζω σε εμένα δεν δουλεύει το sunset-sunrise. erare9e9.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Μυστήρια χρέωση

manousid5 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πηρα τηλεφωνο στον φορέα.. Δηλαδή cosmote στην περιπτωση μου, και αφου δεν εβγαλα ακρη γιατι με χρεωνει τους ειπα να σβησουν τις ρυθμισεις δικτυου.. Ετσι ομως δεν μπορω να χρησιμοποιω τα data αλλα ουτε να με χρεωνουν χωρίς λογο Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Μυστήρια χρέωση

Μήνυμα

Γιατί και σε εμένα πριν κανα 2 εβδομάδες, κλειστά τα δεδομένα, συνδεδεμένο στο wifi με χρέωνε data 1€ την ημέρα.. Και αναγκάστηκα να "διαγράψω" τις ρυθμισεις.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Μυστήρια χρέωση

Μήνυμα

Τι συνδεση έχεις;Cosmote; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Φωτισμός

manousid5 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Φιλε Πασχαλη λυπαμαι που θα στο πω.. Αλλά το Redmi 1s δεν έχει φωτισμό στα touch buttons..Δεν έχει να κανει με την rom ετσι ειναι η συσκευη!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Re: tapatalk

manousid5 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Που μπορώ να βρω αυτήν την έκδοση? Έχεις δίκιο γιατί αυτήν είχα στο παλιό κινητό και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.” Αν θες μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη απο το 4shared είτε απο το site ή καλυτερα κατεβασε την εφαρμογή απο το playstore κανεις εγγραφη και αναζητηση για να βρεις αυτο που θέλεις.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Χρέωση από Data

Μήνυμα

Τελικα οπως ειπα βλακειες μου ειπαν οτι μπορει να έχανε το σήμα wifi και μεσω κάποιων ρυθμίσεων που εχω να με χρέωνε.. Απενεργοποίησα τις ρυθμισεις των δεδομένων για να ειμαι σιγουρος.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Έχω μια θήκη για Note μου την έστειλαν λαθος.. Ειναι της Mofi και είναι γαλάζια με το παραθυρακι.. Αν ενδιαφέρεται κανεις για ανταλλαγή ας πούμε με Mikey, γιατι δεν λέει να την πουλησω.. Ας μου πει.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dmortimer: “Καλημέρα σε ολους! Απο τη στιγμη που πέρασα την v6, στον mail client δεν υπαρχει τροπος να συνθεσω νέο μήνυμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?” Νομίζω οτι δεν υπάρχει και εγώ μέσω πλοηγού μπαίνω.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Χρέωση από Data

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μου γιατί με την cosmote δεν το βλέπω να βγάζω άκρη!! Είναι τρία βράδυα στη σειρά που ενώ έχω WiFi στο σπίτι και κλειστά τα δεδομένα στο κινητό μου στέλνουν μήνυμα ότι συνδεθηκα στο ίντερνετ με χρέωση 1€ κτλ.Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο και σε πρώτη φάση θα απενεργοποιησω τις ρυθμίσεις των δεδομένων αλλά ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα λογισμικού ή κινητού και γενικά αν έχει τύχει σε κάποιον.Αυτά ευχαριστώ!! Στά…

• Παράθεση από Astrolabe: “Καλησπέρα, Έκανα το update και όλα λειτουργούν άψογα, το αρχείο update.zip που τοποθέτησα στο κινητό, τώρα μπορώ να το κάνω διαγραφή?” Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου κράτα το για Back up μήπως και γίνει κάτι... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Κάτι έγινε με την 4.9.5 ε? , uneqe2y7.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από tora33: “γύρισέ το στα Αγγλικά , βάλε email και password και μετά πάλι Ελληνικά (μόλις ολοκληρωθεί η μετάφραση από τον admin και την ομάδα ...)” Το ιδιο μπορειτε να κανετε και με το ''πληκτρο'' για να εχετε της ρυθμισεις μεσα στης εφαρμογες-το γυριζετε στα Αγγλικα το ρυθμιζετε και μετα παλι Ελληνικα. @MIUI_ART περιμενω το μεταλιο για την προσκληση φιλων χαχα take your time ” Me too!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

• Παράθεση από tora33: “πολύ καλύτερη από την προηγούμενη Παράθεση από manousid5: “Λείπει και η εφαρμογή για τον φακό. Ούτε με root explorer τη βρίσκω... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro” πως ανάβει ο φακός : στην lock screen , πατάμε συνέχεια το κεντρικό κάτω κουμπί του κινητού Παράθεση από paternalistis: “Καλημερα, εγω που εβαλα αγγλικη , τωρα με update δεν μπαινει ελληνικη ε?” απαντήθηκε, μπαίνει , το έκανα μόλις βγήκε η rom Παράθεση από pasxalis: “οταν παίρνω ή με περνούν…

• Miui 6 bug

manousid5 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Τα αναφέρω σαν προβλήματα απλά για να ξέρετε....η δουλειά που κάνετε είναι σπουδαία κ δεν αμφιβάλει κανείς.. Σας ευχαριστούμε!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro