Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• Τώρα σωθήκαμε!! Από αυτά δε ξέρω πολλά πράγματα.Σε φίλο πήγα και έκανα όλα αυτά με τις ρομ που ξέρει αυτός!μου είπε να περάσω άλλη ρομ (δε θυμάμαι πια) και επέμενα στην 6.8.18 όπως είπα γιατί ήταν λένε χωρίς Gapps και ροοτ κλπ κλπ! Το κινητό είναι νεκρό και άχρηστο δε κάνει τίποτα ούτε μπορώ να το σώσω.ωραιο κινητό πήρα! Apple fan θα παραμείνω πλέον

• @geoanto555 Είχα developer και ήθελα να πάω στην 6.8.18 που μου είπαν ότι είναι απαλλαγμένη από Gaps και ροοτ! Μόλις την έβαλα και έκανε και την εγκατάσταση νέκρωσε το κινητό

• Έχω ένα πρόβλημα! Έκανα unlock boot loader όλα καλά έβαλα την 6.8.18 όπως λέει στις οδηγίες και ενώ μπήκε η ρομ το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;

• Αυτό ακριβώς που λέτε κάνω και δε γίνεται τίποτα

• @geoanto555 Ναι το έχω ξεκλειδώσει! Έχω τη developer αυτή τη στιγμή και θέλω να βάλω την Ελληνική αλλά όσες προσπάθειες και αν έκανα όλο αυτό γίνεται στο τέλος

• @geoanto555 ανάθεμα και αν ήξερα πως γινεται αυτό

• Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.περναω την Ελληνική ρομ 6.8.18 και ενω ολά είναι έτοιμα για την εγκατάσταση και πατάω fast reboot μόλις πατάω volume up το κινητό βγάζει αυτό αντί να μπει στη twrp recovery helppp IMG_2372.JPG

• @Thracia εάν με βοηθήσεις να βάλω την Ελληνική Ρομ που ειπες είτε μέσω PC είτε κατευθείαν από το κινητό θα μου έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση!Μη ξεχνάς με αυτά τα θέματα είμαι άπειρος δε γνωρίζω πολλά!

• @Thracia ας πούμε εδω δε διαγράφεται ούτε γίνεται απενεργοποίηση οπως λέει κάτω κάτω να εξαφανιστεί! Screenshot_20161117125827739_com.and.png

• @Thracia Ναι το 16αρι εχω.απλα θέλω μερικά παιχνίδια που είναι μεγάλα αν γίνεται να μεταφερθούν στην SD! Gapps ας πούμε το μουσική play το hangouts το ταινιες play κλπ δε τα θελω. Δε μπορώ να κάνω απεγκατασταση ή απόκρυψη όπως γίνονται σε αλλο smartphone που εχω!

• @Thracia ααα οκ δε το ξερά αυτο!Μενω με αυτή τη Ρομ δεν έχω πρόβλημα απλα θέλω τρόπο εάν υπάρχει να κατάργησω gaps και να βάζω παιχνίδια στη κάρτα μνήμης! Μόνο αυτό θέλω τώρα και είμαι εντάξει δε σε ξαναζαλιζω

• παιδια όλα καλά με το ξεκλειδωμα.εγινε κατευθείαν και έχω την Ελληνική ρομ.εχω την 6.8.18 beta και μου ήρθε ενημέρωση για να κάνω την 6.11.3 εάν τη κάνω θα έχω ελληνικά μέσα ή θα χαθούν? Και κάτι ακόμα.θελω να κατάργησω τα gaps και να βάλω εφαρμογές στη κάρτα μνήμης και δε γνωρίζω.κάποια βοήθεια?

• @NasDriver αύριο θα ξέρω που θα έχει κατεβει ή ρομ ακόμα στο 27% είναι.θα δω τι θα γίνει και θα ενημέρωσω αύριο για τυχών προβλήματα κλπ εάν βγουν.οσο γαι αρχεία φωτός κλπ όλα είναι οκ στο Google drive. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και βοήθειες και ενημέρωνω αύριο εάν γίνει ή έχω κάποιο πρόβλημα.καλο βράδυ παιδια

• @NasDriverσυγνώμη και πάλι οπως είπα και πριν είμαι πρωτάρης με αυτά τα πράγματα δε σκαμπαζω και πολλά αλλά δε το ξερά για αυτή τη ρομ που φοραω τώρα ότι δε γινεται να ξεκλειδωσει!! Κατεβαζω τη ρομ που μου είπε ο @Thracia στο κινητό,μολις κατεβει πάω updater πάνω δεξιά έχει 3 γραμμές, παταω εκεί και διαλεγω choose update package βάζω αυτή που θα κατεβαζω και είναι έτοιμο μετα? Θα κάνω τη διαδικασία down volume+power και τα γνωστα με σύνδεση στο PC και θα γίνει?

• @Thracia Κατεβαζω τώρα στη συσκευή τη ρομ που μου έστειλες και ελπίζω να πάνε όλα καλα

• @NasDriver Είμαι με Miui global 8.0 stable 8.0.6.0 Με lollipop 5.1.1

• @Thracia Στο find device στο κινητό βάζω να είναι ενεργό,μπαινω από PC στο mi cloud αναγνωρίζει τη τοποθεσία,εχω στείλει στο miui να μου ξεκλειδώσουν τη συσκευή και ακολουθώ διαφορα βίντεο όπως βλέπω στο youtube,και είναι όλα σωστά.μολις σύνδεσω τη συσκευή με το PC και ξεκινάει ή διαδικασία να ξεκλειδώσει στο 50% σταματάει και λέει κάτι για το find device Έχω κλείσει το PC τώρα δε θυμάμαι τι ακριβώς λέει να σου πω αλλά είμαι εντελώς νέος και δε ξέρω πολλά από root ξεκλειδωμα bootloader κλπ πρωτά…

• @spideman3 Σ ευχαριστώ για τον οδηγο θα προσπαθήσω μία ακόμα φορά,οτι λέει αναλυτικά (αν και το έχω κανει πολλές φορές από video στο youtube χωρίς αποτελεσμα) να κάνω μήπως το ξεκλειδωσω,και αν πάλι κολλήσει στο 50% θα το πετάξω απ το παραθύρο :p

• εγω παιδιά ότι και να λέτε ότι και να προσπαθώ μου λέει για το ξεκλειδωμα ότι δεν είναι ή τοποθεσία σωστή και κάτι τέτοια. Μόλις παταω volume down και power και το συνδεω με PC (ενώ έχω κάνει όλη τη διαδικασία νομίζω δηλαδή) φτάνει στο 50% και λέει ότι είπα και παραπάνω.δ εν είναι σωστή τοποθεσία κλπ κλπ έκανα στο mi cloud find devicε και στο κινητό και στο PC τα ίδια σκ@τ@