Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mirotis: “τελικα ή 6.6.23 δεν είναι pre rooted όπως αναφέρεται στην αρχική σελίδα? Γιατι εμένα δεν υπάρχει μέσα στο permissions επιλογή για root. ” Pre-Rooted με Super User και όχι από τον Root Manager της MIUI. Δεν σου εμφανίστηκε το εικονίδιο του Super User στο Desktop της συσκευής ? ” υπαρχει κάποιος φίλος να με βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω στο mi5
-
Καλημέρα πήρε ένας φίλος mi5 Έκανα το unlock bootloader πέρασα μέσα την τελευταία ρομ την ελληνική του έβαλα το ρεκοβερη twrp και δεν έβλεπε την ρομ Του έκανα reboot και έχει κολλήσει στο λογότυπο mi από κάτω γράφει android και πηγαινοέρχονται κάτι τελιτσες και έχει μείνει εκεί Τι πρεπει να κάνω???
-
καλησπερα καί από εμένα το δικό μου κινητό με την καινούργια ρομ μία χαρά ( MI3) Στην γυναίκα μου το κινητό (REDMI 2A 2GB) δεν δουλεύουν τα δεδομένα
-
Καλημέρα και απο εμένα έχω το mi3 όταν αναβω το κινητό έχει ελεύθερη μνήμη περίπου 1gb μετά απο απο λίγο φτάνει στά 350 συχνά κάνω καθαρισμό μνήμης αυτό διορθώνει???
-
Στο δικό μου mi3 δείχνει 1gb ελεύθερα και μετά από λίγο φτάνει 350 mb ελεύθερα
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜήνυμαΧρόνια πολλά ευτυχία και υγεία σε όλους ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο αποτελεσματικός
-
Καλή τύχη σε όλους
-
πρόβλημα με mi3
ΜήνυμαΚαλημέρα και απο εμένα ήρθε ενας φιλος και εχει το ιδιο προβλημα δεν υπάρχει download_rom και στην ενημέρωση με πετάει έχει την MIUI VERSION MIUI-JXDCNAL22.0 Πως μπορώ να βάλω την τελευταία version
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν μου έχει έρθει τίποτα στο mail μου
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα και απο εμένα σε όλο το forum έχω αγοράσει το xiaomi mi3 και θέλω να περάσω την καινούργια rom στα ελληνικά αλλά δεν έχω ιδέα