Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.

• Text-to-Speech

kokkinolemis - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά λειτουργεί σε τέσσερα διαφορετικά Xiaomi με xtrv που έχω. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; ” Καλημέρα, Εγώ έχω την official global rom. το θέμα μου είναι ότι ενώ κάνει φωνητική αναζήτηση βγάζει τα αποτελέσματα αλλά δέν τα εκφωνεί!Ενώ πριν κάνα 2μηνο τπ έκανε! Και δέν ειναι οτι με καίει ντε και καλά, αλλά έχω το android auto που συνδέω το κινητό με το αμάξι και δέν εκφωνεί τα εισερχόμενα μηνύματα ενώ στην αρχή το έκανε! Απλός κάνει spelling των ελληνικών χαρακτήρων!

• Text-to-Speech

kokkinolemis - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες, Η υπηρεσία TTS αν και τον πρώτο καιρό που είχε βγει και στα ελληνικά δούλευε (Εκφωνούσε κανονικά τα αποτελέσματα) τώρα δεν γίνεται! Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις άλλα τίποτα! Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Καλημέρα παίδες, αφού βρήκα χρόνο έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Τελικά ήταν η λύση για να εμφανιστεί η επιλογή του δεύτερου χώρου!.... Άσχετο με το παραπάνω, πριν την επαναφορά είχε την επιλογή "συρτάρι εφαρμογών". Τώρα δεν υπάρχει...

• Καλησπέρα παίδες! Πήγα έκανε την αναζήτηση όπως είπατε και γυρνώντας σε Αγγλικά Αλλά τίποτα! Θα δοκιμάσω να κάνω επαναφορά και θα το ξαναδοκιμάσω!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “έκανες αναζήτηση "δεύτερος" σε ρυθμίσεις (απο την επιλογή αναζήτησης) και δεν το βρίσκει. ” Ναι το δοκίμασα τίποτα! Πουθενά!!! Θα παραθέσω και ένα βίντεο! hX8viAk1LGobt1r46

• Παράθεση από amavroudis: “Αν είσαι με official rom κατέβασε τη και πέρασε τη μέσα από τον updater της συσκευής σου. ” Καλησπέρα, Λίγο Καθυστερημένα έρχεται η απάντηση άλλα ακολουθώντας την πρότασή σου δεν έκανε τίποτα! Όποτε παραμένει "Άφαντη" η Επιλογή για την δημιουργία του δεύτερου χώρου!

• Οταν λες χειροκίνητα πως ακριβώς γίνεται? Συνήθως κάνω έλεγχο για ενημερώσεις και όταν την βρει πατάω να γίνει!

• Καλησπέρα παίδες, Είμαι κάτοχος του Redmi Note 4. Όταν έκανα αναβάθμιση στη 11.0.2.0 η λειτουργία second space εξαφανίστηκε. Και δεν βρίσκετε ούτε στα special features. Αυτό είναι το ένα το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν η φωνητική εκφώνηση αποτελεσμάτων στα ελληνικά λειτουργεί? Αν και οταν πρώτο αναφέρθηκε λειτουργούσε κανονικά! Ευχαριστώ εκ των πρωτερων!

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από kokkinolemis: “1Υ.Γ Μήπως να περάσω χειροκίνητα όπως λέει στο δεύτερο ποστ? ” Ναι ” Καλησπέρα και πάλι, δοκίμασα και αυτό που λέει στο δεύτερο ποστ έκανε το update κανονικά( το εδειχνε με ποσοστο στο band την αναβάθμιση ) αλλά και παραμένει Αγγλικό το μενού!!. . . . . . Δεν ξερω πως μολις Δούλεψε......

• Καλησπέρα, Έχω το band 3 και το δούλευα με την αγγλική έκδοση του Mi Fit. Οπότε σήμερα ήθελα να περάσω την ελληνική. Ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου ποστ ωστόσο όταν συνδέετε το band με το Fit δέν κάνει αυτόματη αναβάθμιση το firmware του band και παραμένει η Αγγλική! Τι μπορεί να κάνω λάθος? 1Υ.Γ Μήπως να περάσω χειροκίνητα όπως λέει στο δεύτερο ποστ?

• Δέν κανει την αναβάθμισει

kokkinolemis - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω το band 3 και το δουλευα με την αγγλική έκδοση του Mi Fit. Οπότε σήμερα ήθελα να περάσω την ελληνική. Ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου ποστ ωστόσο όταν συνδέετε το band με το Fit δέν κάνει αυτόματη αναβάθμιση το firmware του band και παραμένει η Αγγλική! Τι μπορεί να κανω λαθος? Υ.Γ Μήπως να περάσω χειροκίνητα όπως λέει στο δεύτερο ποστ?

• Καλημέρα φίλε, Βασικά έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών πριν 3 μέρες, και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά! Δέν μου έκανε ξανά τα ίδια! Όσο αφορά γι' αυτό που με ρώτησες για παλαιότερες Rom όχι δέν μου το είχε κάνει, τώρα ήταν η πρώτη φορά που μου το έκανε! Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα φίλε μου, βρήκες τίποτα ? Με παλαιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα ? Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις μία πιο παλιά που δεν είχες πρόβλημα ? ”

• Καλησπέρα παίδες, Έχω το redmi 3pro με την official ΑγγλοΚινέζικη Rom. Χρησιμοποιώ και τα 2 slot στο πρώτο έχω μόνο για κλίσεις και στο δεύτερο για internet. Τον τελευταίο καιρόχάνει την επαφή από την κάρτα στο δεύτερο slot και ξανά την βρίσκει με αποτέλεσμα να μπαίνει αυτόματα τα δεδομένα από την κάρτα στο πρώτο slot. Επίσης όταν απενεργοποιώ την κάρτα από το πρώτο slotδεν μου το κάνει! Δηλαδή όταν έχω ενεργοποιημένες και τις 2 κάρτες το παθαίνει! Το κινητό το έχω από πέρυσι τον Ιούλιο και δεν …

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kokkinolemis: “Πέρα από την περίπτωση ότι έχει πρόβλημα η rom, γίνεται να αλλάξω γραμματοσειρά με official stable rom?(δεν έχω κάνει root) ” Αν έχεις λογαριασμό Miui .... eδώ θα βρεις πως να αλλάξεις γραμματοσειρά [MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Το έκανα και δούλεψε. Μόνο που χρειάστηκε να γραφτώ σαν theme designer. Ευχαριστώ πολύ. ” Φίλε μου πόσες μέρες εκανε α …

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kokkinolemis: “Πέρα από την περίπτωση ότι έχει πρόβλημα η rom, γίνεται να αλλάξω γραμματοσειρά με official stable rom?(δεν έχω κάνει root) ” Αν έχεις λογαριασμό Miui .... eδώ θα βρεις πως να αλλάξεις γραμματοσειρά [MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Νομιζω οτι αυτό ειναι για MIUI 8 China Dev ROM οχι για stable.... Το έχω δοκιμάσει και οταν παταω "Apply"δέν κανει reboot και η γραμματασει…

• Παράθεση από NasDriver: “Πιθανόν το πρόβλημα να είναι και από την ρομ που είναι κινέζικη και δεν υποστηρίζει σωστά το play store ” Πέρα από την περίπτωση ότι έχει πρόβλημα η rom, γίνεται να αλλάξω γραμματοσειρά με official stable rom?(δεν έχω κάνει root)

• Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone ? ” Οριστε και η φωτο!!!

• Καλησπερα παιδες.... Οπως λεω και στον τιτλο, Προσπαθω να βρω τροπο να αλλαξω γραμματοσειρα χωρις να εχω κανει root με την stable αγγλοκινεζη ρομ MIUI 8... Υπαρχει τροπος? Εχω θεμα με ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες και σε διαφορες εφαρμογες, οπως το facebook. Υ.Γ Πρωταρης σε xiaomi confused.png Ευχαριστω εκ των προτερων!